Onze Diensten

Sportfotografie

Sportfotografie draait om het vastleggen van de emotie, de beweging en de adrenaline van het spel. Sporters op hun piekactie 'vangen' is wat we het beste doen! Met al heel wat jaren ervaring in de internationale sportarena. Ons doel is het leveren van sportfoto's met een uniek tintje. Voor zowel sportteams en atleten, sportorganisaties, sponsors, toernooiorganisaties. Maar ook voor nieuwsmedia, tijdschriften en reclamebureaus.

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie vereist een doordachte aanpak. De foto's moeten pakkend zijn. Maar ze moeten ook de de juiste sfeer van je bedrijf weergeven. De ene keer met een persoonlijke insteek en de andere keer stoer of innovatief. Portretten van je medewerkers, een interessante bedrijfsreportage, interieur-/architectuurfoto's of bouwprojecten. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons altijd voorop. Net als meedenken en slim advies geven.

Hondenfotografie

Honden zijn een belangrijk onderdeel van je familie. Dus hoe geweldig is het om unieke en professionele foto’s van je trouwe maatje te hebben? Je kiest samen met ons een locatie uit die bij jou en je hond past; een bos, park of stad. De foto's kunnen een hondenportret zijn, een actiefoto met bal of frisbee, of samen met jou en/of je gezin. Er is veel mogelijk. Honden fotoshoots zijn leuk en ontspannen. Laat ons de emotie en persoonlijkheid van je hond vastleggen.

Evenementfotografie

Wij fotograferen o.a. bedrijfsevenementen, congressen, theatervoorstellingen, dansoptredens, muziekconcerten en feesten en partyen. Maar net zo lief fotograferen we sportevenementen, vliegshows en sportdagen van uw school. Uiteraard maken we de foto’s van uw prachtige evenement op een natuurlijke, sfeervolle en professionele manier.

Portretfotografie

Van bedrijfsportretten tot aan familie-, model- en particuliere portretten. Als gevolg van onze losse en ongedwongen aanpak, weten we mensen op hun gemak te stellen. We weten namelijk hoe het voelt om voor de camera te staan. Hierdoor krijgen de portretten een positieve en zelfverzekerde uitstraling.

Sociaal Culturele fotografie

Het is ons doel en onze passie om het sociale cultuuraanbod op een inspirerende manier in beeld te brengen. Onze beelden worden door diverse stichtingen, gemeenten, en verenigingen gebruikt om het verbindingsgevoel te versterken en om mensen van jong tot oud maar ook ouders van kinderen te prikkelen om deel te nemen aan de aangeboden programma’s.

Productfotografie

Consumenten zoeken voortdurend naar informatie en hun aandacht gaat natuurlijk naar de snelste manier om informatie te verzamelen namelijk afbeeldingen. Stijlvolle productfotografie helpt u hierbij. Uiteindelijk getuigen goede productfoto’s niet alleen van de kwaliteit van uw product. Maar dienen ze ook als venster in uw e-commerce winkel.

Fotoworkshops

Diverse praktijkgerichte fotoworkshops: persoonlijk, op maat en zonder technisch ingewikkelde termen maar gewoon in voor iedereen begrijpelijke taal. Met een heldere – stap voor stap – uitleg en op jouw ervaring en leersnelheid afgestemd. Zodat ook jij snel supergave foto’s kunt maken. En dat kan met bijna iedere camera.

Lezingen

Mijn lezingen brengen mijn passie en gedrevenheid als fotograaf en boek auteur over naar het publiek. Hierbij neem ik jullie mee op reis in mijn wereld van de fotografie en beleef samen met jullie de momenten van planning tot aan realisatie. Luister naar mijn verhalen achter de foto’s en naar allerlei tips en tricks en gebruikte technieken. Iedere lezing kan afgestemd worden op de wensen van de organisatie/publiek.

Scroll naar boven