Onze diensten

Huub Keulers Sports PR Media support Limburg

Sportfotografie

Sportfotografie draait om het vastleggen van de emotie, de beweging en de adrenaline van het spel. Sporters op hun piekactie 'vangen' is wat we het beste doen! Met al heel wat jaren ervaring in de internationale sportarena. Ons doel is het leveren van sportfoto's met een uniek tintje. Voor zowel sportteams en atleten, sportorganisaties, sponsors, toernooiorganisaties. Maar ook voor nieuwsmedia, tijdschriften en reclamebureaus.

HK201904210024_bluesky-scaled

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie vereist een doordachte aanpak. De foto's moeten pakkend zijn. Maar ze moeten ook de de juiste sfeer van je bedrijf weergeven. De ene keer met een persoonlijke insteek en de andere keer stoer of innovatief. Portretten van je medewerkers, een interessante bedrijfsreportage, interieur-/architectuurfoto's of bouwprojecten. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons altijd voorop. Net als meedenken en slim advies geven.

Photo workshops dogs and dog photography with many tips by professional photographer from Elsloo Limburg

Hondenfotografie

Honden zijn een belangrijk onderdeel van je familie. Dus hoe geweldig is het om unieke en professionele foto’s van je trouwe maatje te hebben? Je kiest samen met ons een locatie uit die bij jou en je hond past; een bos, park of stad. De foto's kunnen een hondenportret zijn, een actiefoto met bal of frisbee, of samen met jou en/of je gezin. Er is veel mogelijk. Honden fotoshoots zijn leuk en ontspannen. Laat ons de emotie en persoonlijkheid van je hond vastleggen.

Professioneel webdesigne uit Elsloo Limburg maakt mooie websites en doeltreffende SEO

Webdesign

Tegenwoordig zoekt bijna iedereen op internet naar bedrijven of informatie. Natuurlijk wil je dat ook jouw bedrijf snel gevonden wordt. Daar hoort een goede online presentatie bij, anders surfen potentiële klanten naar de concurrent. We maken o.a. websites voor het MKB, zzp'ers, sporters, sport organisaties, stichtingen, verenigingen etc. Onze aandacht gaat hierbij niet alleen uit naar design maar ook naar doelgerichte inhoud en onderhoudsgemak.

Media pakket voor sporters, sportfoto's, profielfoto, cv en sporters websites door professioneel fotograaf uit Elsloo Limburg

Promotie sporters

Ons doel is het leveren van een totaalpakket aan diensten voor de sporter en sport organisaties. Iedere sporter is uniek en heeft andere wensen. Zo maken we websites, fotoportfolio's en social media profielen. Een goede zichtbaarheid zal je netwerk vergroten en daardoor ook je kansen op het vinden van sponsoren. Laat je fans meegenieten en meeleven. Uiteraard nemen we je het werk graag uit handen.

Fotoworkshops fotografie Limburg voor jongeren en scholen door professionele sportfotograaf met veel tips

Fotoworkshops

Wil je het maximale uit je camera halen, zul je moeten leren 'spelen' met de beschikbare instellingen. En hoe mooier je foto's, hoe meer plezier je eraan beleeft. Onze fotoworkshops staan garant voor veel handige en praktische tips. Omdat kennisoverdracht in ons bloed zit, verzorgen we fotoworkshops voor beginnende tot en met semi-professionele fotografen en doen dit op een manier die bij jou past.

Voor wie we werken

Scroll naar top