Diensten
Fotografie | Beeldbanken | Fotoworkshops | Webdesign | Teksten | Online Marketing

Een groot deel van ons werk is maatwerk, of het nu fotografie, workshops, webdesign of content creatie betreft. U zult begrijpen dat bij maatwerk ook daarbij behorende tarieven horen. Een goede foto maak je niet ‘even’, en is vakwerk, een kwaliteitswebsite maken en teksten schrijven vergt heel wat voorbereiding, ervaring en onderzoek, net zoals een goede stukadoor niet zomaar effe een muurtje stuc’t.

Waarom zou u bijvoorbeeld een professioneel fotograaf inhuren?
Foto’s maken die de juiste sfeer, verhaal of emotie overbrengen, benodigd vaardigheden, jaren van ervaring en het gebruiken van de juiste apparatuur op de juiste manier. Professionele fotografen hebben substantiële ervaring in het fotograferen in diverse situaties en kunnen anticiperen in allerlei omstandigheden. Ze houden zich zowel bezig met de kwaliteit van een beeld als met de behoeften en wensen van hun klanten. Met andere woorden ze weten samen te werken en mee te denken, ze zijn creatief, sociaal, betrouwbaar, professioneel en flexibel. U huurt een professionele fotograaf in omdat u weet dat deze op ieder moment kan leveren, wetende dat kwaliteitsfoto’s meer geld kosten dan iemand die snap shot foto’s maakt. Als iemand blij is met dergelijke foto’s, is daar niets mis mee, maar vraag jezelf wel af wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Mooie beelden maken indruk. Eerste en laatste indrukken die vaak een grote meerwaarde hebben. 

We kunnen u niet vertellen hoe vaak mensen naar ons toekomen en zeggen; “Dat is een geweldige camera die je hebt. Je foto’s zullen zeker er elke keer weer geweldig uitkomen, toch? Het is net zoiets als zeggen; ‘Ik heb hetzelfde potlood als Rembrandt, dus ik zou in staat moeten zijn om te tekenen zoals hij”. Als dat waar zou zijn, zouden we allemaal miljonair zijn. Professioneel fotograaf zijn betekent iedere keer opnieuw kwaliteit leveren. Dit kan alleen bereikt worden door iedere dag met fotografie bezig te zijn, trainingen en studies volgen, het overwinnen van problemen en teleurstellingen, het verzamelen van kennis via het lezen van tonnen boeken en het kijken naar andere fotografen tijdens hun werk. Eerst leerden we de strijd met onze goedkope apparatuur te overwinnen, daarna spaarden we om de best mogelijke apparatuur te kopen, wetende dat het een verschil kan maken. We weten hoe we onze uitrusting op de best mogelijke manier moeten gebruiken en hoe foto’s te verwerken, bewerken en beheren.

Met andere woorden: we investeren tijd en geld om vakwerk te leveren en te blijven leveren. Hopelijk wilt u ook investeren in onze diensten die voor u het verschil kunnen maken.

Scroll naar top