No nonsense webdesign vanuit Limburg: eerlijk, stijlvol, gericht op inhoud.

Huub Keulers Media Services is, naast een fotografiebureau, ook een webdesignbureau.  Gevestigd in Elsloo, Limburg. We ontwikkelen o.a. op maat gemaakte responsive websites en bieden deze in een drietal pakketten aan. Eén van onze klanten is de internationale innovatie stichting DITSS van de Nationale Politie. Kies daarom voor no nonsense webdesign uit Limburg.

Eerlijk, betaalbaar, met een persoonlijke aanpak en focus op uw relevante content. Maar ook met oog voor stijlvol hedendaags ontwerp. Wij leveren maatwerk websites. Dit doen we met behulp van de kracht van het veel gebruikte WordPress content management systeem. Verder zijn we gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, nieuwsbrieven en social media. Alles bij elkaar ook wel met een dure naam content marketing genoemd. We bouwen websites voor o.a. het MKB, freelancers. Maar dat doen we ook voor topsporters, sporttalenten, sportorganisaties, kunstenaars, stichtingen en verenigingen. Onze aandacht gaat daarbij niet alleen uit naar design. Ook naar doelgerichte content, vindbaarheid, zichtbaarheid en herkenbaarheid. Uw website is tenslotte ook uw online visitekaartje. We weten waar op te letten om uw merk/dienst nog zichtbaarder te promoten. No nonsense webdesign Limburg.

No nonsense

We kijken niet wat allemaal mogelijk is maar naar wat u nodig heeft. En wat u niet nodig heeft wordt ook niet in uw website geïmplementeerd. Dat is zonde van uw geld en onze tijd. Een eerlijke en betrouwbare strategie dus. Uw online succes is hierbij onze enige focus.

Persoonlijk

We vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom leggen we u in een aangenaam gesprek alles uit (zonder u te vermoeien met onnodige technische termen) wat u van ons kunt en mag verwachten en hoe we u zullen helpen en adviseren om de juiste keuzes te maken.

Betaalbaar

Goed werkende en stijlvolle websites, maar dan voor de iets kleinere beurs. Door onze ervaring, efficiënte werkwijze en een gerichte aanpak kunnen wij snel werken en daardoor eerlijke prijzen berekenen. Waarom duizenden Euro's uitgeven als het niet nodig is?

Een goede website versterkt uw organisatie

Hoe zit het nu eigenlijk? Een sterk en weloverwogen website zou prioriteit moeten zijn voor iedere organisatie. Vooral een organisatie die streeft naar verbetering van haar markt en toekomstbestendig zijn. Het draait hierbij allemaal om het gebruik van slim webdesign welke geschikt is voor u en uw publiek. Het is belangrijk dat wanneer iemand uw website bezoekt, deze niet alleen onder de indruk is over het ontwerp maar ook dat men snel en gemakkelijk kan vinden waar men naar op zoek is. We staan voor no nonsense webdesign uit Limburg, vanuit het oogpunt van de gebruiker die erop zijn gericht om te promoten en informeren.

Goed webdesign is niet alleen maar het uiterlijk van een website. Vooral de inhoud is belangrijk. Website teksten die vertrouwen en kwaliteit uitstralen maar ook teksten die laten zien waar u als organisatie of bedrijf voor staat. Een goede website doet vooral ook dienst als een visitekaartje. Goed webdesign verhoogt het vertrouwen welke een bezoeker in uw website heeft, wat op zijn beurt het vertrouwen in uw bedrijf of organisatie zal vergroten. Slecht webdesign stuurt ze weg naar een website waarin ze meer vertrouwen hebben. Het ontwerp van uw website heeft invloed op de tijd die een bezoeker op een pagina doorbrengt. Dit kan het verschil zijn tussen een geweldige gebruikerservaring en een slechte. Van website-navigatie tot individuele paginalay-out, de interactie tussen bezoekers en uw website moet een soepel en naadloos proces zijn. No nonsense webdesign uit Limburg.

Voorbeelden uit ons website portfolio

danaid prinsen hardlopen
Danaid Prinsen
Nederlands Kampioene 800 mtr
Bettina Bakery Elsloo bakker
Bettina's Bakery, Elsloo
De leukste bakker van Elsloo met dagverse producten.
inbraakvrije wijk ditss
Project Inbraakvrije Wijk.
We richten we ons op het terugdringen van het aantal woninginbraken In Nederland. Dit doen we door zg. Fieldlabs in te richten in verschillende wijken en het toepassen van slimme innovatieve technologie.
ditss innovatie
Dutch Institute for Technology, Safety and Security
Stichting DITSS is een onafhankelijke, transparante en facilitaire regieorganisatie, die veiligheidsvraagstukken, technologische en sociale innovaties en bedrijfsleven met elkaar verbinden
ditss innovatie qroc
Quick Respons for Operational Centers
Protection of public spaces and citizens against terrorist and cyber attacks.
sarea samen zoeken
Sarea, Samen Zoeken bij vermiste personen
converting excellence
Converting Excellence
redy marathon
Redy Marathon

Website paketten en prijzen

We maken uw website met de focus op uw huisstijl en de kracht van uw bedrijf / organisatie. Hiervoor hebben wij 3 website pakketten samengesteld. Neem gerust eens contact met ons op. We zullen dan uw wensen voor uw website bespreken en geven een no-nonsense advies wat het beste voor u is.
Onderstaande pakketprijzen zijn slechts een indicatie en variëren afhankelijk van uw additionele wensen. Prijzen  zijn excl. 21% BTW en excl.:

 • Maandelijkse hostingkosten van de provider zoals bijvoorbeeld TransIP of Site ground. Providers die al jaren bekend staan voor hun betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit. Afhankelijk van de grootte van uw website zal dit liggen tussen de €5 en €10 per maand.
 • Jaarlijkse kosten voor domeinnaam, ssl- veiligheidscertificaat (groen slotje) en premium website template. De kosten hiervoor zijn ca. €80 per jaar.
 • Onderhoudswerkzaamheden (zie additionele website opties)

Na goedkeuring van het ontwerp wordt 30% van het totaal bedrag aanbetaald. Het resterend bedrag wordt voldaan bij de oplevering van de website. Nadat de website volledig is betaald zal deze online worden gezet. No nonsense webdesign uit Limburg.

Brons: €750

One-page website voor kleinere winkels of starters met de belangrijkste gegevens verdeeld over 5 secties met een header foto, wie/wat/waarom en een contactformulier. Alles op basis van de inhoud (teksten, afbeeldingen, huisstijl) die u zelf aanreikt. Indien u dit lastig vindt kunnen we u tegen een meerprijs helpen met het realiseren van de juiste teksten en afbeeldingen.

Zilver: €1.750

Perfect voor freelancers en MKB ondernemers. Ca. 6 pagina’s waarin uitgebreid uw diensten, producten en informatie over uw bedrijf gecommuniceerd worden op basis van de inhoud (teksten / afbeeldingen) die u zelf aanreikt. Indien u dit lastig vindt kunnen we u tegen een meerprijs helpen met het realiseren van de juiste teksten en afbeeldingen.

Goud: €3.750

Perfect voor MKB ondernemers maar ook voor bv. stichtingen. 6 tot 10 pagina’s waarin uitgebreid uw diensten, producten en informatie over uw bedrijf gecommuniceerd worden op basis van de inhoud (teksten / afbeeldingen) die u zelf aanreikt. Indien u dit lastig vindt kunnen we u tegen een meerprijs helpen met het realiseren van de juiste teksten en afbeeldingen.

webdesign limburg met latop bij het ontbijt

Iedere website is:

 • Geschikt voor desktop computer, tablet en smart phone gebruik (responsive design);
 • Zo optimaal als mogelijk beveiligd tegen hackers en spam;
 • AVG / GDPR Compliant zodat uw website voldoet aan de Europese Privacy wetgeving;
 • De huisstijlkleuren en logo toegepast binnen uw website;
 • Geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google (SEO Basis);
 • Aangeleverde teksten worden, indien nodig, grammaticaal gecorrigeerd.
 • Snelle laadtijd.

Additionele website opties

 • Onderhoudspakket.
  Houdt er rekening mee dat een website nooit een afgerond geheel is. Inhoud zal regelmatig geüpdatet moeten worden, denk hierbij aan teksten, fotomateriaal. Ook moet uw website zo veilig als mogelijk blijven functioneren. Hiervoor moeten gebruikte plugins en thema’s met regelmaat geüpdatet worden. Net zoals uw huis zo inbraakvrij als mogelijk moet zijn en regelmatig onderhoud nodig heeft, geld dit ook voor uw website.Dit onderhoud kunt u zelf uitvoeren of door ons laten doen. Minimaal een keer per maand wordt uw website onder handen genomen. Daarbij worden het WordPress CMS en alle plugins bijgewerkt naar de nieuwste versies. Wel zo veilig. Tevens zijn hierbij kleine content wijzigingen en een maandelijkse backup inbegrepen. Kosten: €25/mnd.
 • Teksten.
  Wij kunnen uw aangeleverde teksten in de juiste stijl herschrijven zodat ze geschikt zijn voor de website en uw doelgroepen. Ook kunnen we teksten voor u schrijven mocht u hier geen kennis van hebben. Dit doen we a.d.h.v. uw input zoals brochures, leaflets etc. Webtekst kort (300-400 woorden) per pagina inclusief zoekwoordonderzoek, vanaf €100. Webtekstlengte normaal (400-500 woorden) per pagina inclusief zoekwoordonderzoek, vanaf €125. Lengte van uw webtekst lang (500-600 woorden) per pagina inclusief zoekwoordonderzoek, vanaf €150. Exacte tarieven afhankelijk van benodigde research.
 • Foto’s.
  Mocht u geen beeldmateriaal ter beschikking hebben, kunnen we ook foto’s voor u maken. Wij zijn professionele fotografen die uw bedrijf of organisatie op de juiste manier in beeld brengen. Afhankelijk van opdracht en de hiervoor benodigde middelen/tijd vragen we een vergoeding van €25 per foto met een starttarief van €65.

en nog meer opties

 • Optimale vindbaarheid.
  Elke website wordt ingericht voor een optimale vindbaarheid binnen zoekmachines als Google. Dat begint met een correcte opmaak van de website en het toevoegen van de juiste trefwoorden en tekstindeling. Hieronder de mogelijkheden:
  SEO Basis: houdt in dat 1 – 5 pagina’s op website enkel geïndexeerd wordt voor de zoekmachine op de naam van uw bedrijf of onderneming. Dit is inbegrepen bij uw webdesign pakket.
  SEO Uitgebreid: houdt in dat 1 – 10 pagina’s op de website voorzien worden van focus-trefwoord/zoekwoord, SEO titel en SEO meta-tekst en dat de website geïndexeerd wordt in de zoekmachine. Kosten €100 eenmalig.
  SEO Exclusief: houdt in dat 1 – 10 pagina’s op de website voorzien worden van focustrefwoord/zoekwoord, SEO titel en SEO meta-tekst en dat de website geïndexeerd wordt in de zoekmachine. Als extra wordt een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd zodat u uw concurrenten voor kunt blijven. Kosten €150 eenmalig.
 • Website statistieken
  Met Google Analytics wordt niet alleen het aantal bezoekers van een website bijgehouden. Deze slimme tool geeft ook inzicht in het gebruikersgedrag en de manier waarop mensen op uw website terecht komen en navigeren. Onmisbaar dus voor iedere website-eigenaar. U ontvangt van ons ieder kwartaal een analyserapport met aanbevelingen. Kosten €50/rapport.
 • Social Media integratie
  Uw Facebook- of Twitterberichten berichten geïntegreerd in uw website. Kosten: €50 eenmalig. Tevens kunnen we voor u uw social media pagina maken en onderhouden.

Meer maatwerk opties zijn zeker mogelijk. Vraag hier gerust naar. No nonsense webdesign uit Limburg.

Webdesign idee en doelen limburg Stein Elsloo

De eerste stappen van ons webdesign werkproces

Stap 1: Analyse

We zullen uw eisen en wensen analyseren door met name naar uw bestaande merk, bedrijfs-/productbrochure, organisatie te kijken. Dit doen we a.d.h.v. een interview / vragenlijst. Hierin kunt u het type website beschrijven dat u zoekt, welke onderwerpen u belangrijk vindt, uw huisstijl, doelgroepen etc. Ook kunt u ons voorbeelden geven van websites die u mooi en toepasselijk vindt. We zullen deze informatie en onze eigen creativiteit gebruiken om een website te bouwen die past bij uw bedrijf / organisatie / merk.

Stap 2: Framework

Daarna zullen we samen een goede en betrouwbare hosting provider en domeinnaam uitzoeken die bij u past. In de meeste gevallen werken we met het Nederlandse bedrijf TransIP. Een betrouwbare hosting provider met jarenlange ervaring. Vervolgens starten we met het bouwen van het framework van uw website (structuur, functionaliteiten, navigatie, backup, beveiliging etc.).

Stap 3: Inhoud

Wat dan moet gebeuren is het verzamelen van alle benodigde content. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen en evt. videos. Teksten en afbeeldingen kunnen door u zelf worden aangeleverd. Mocht u hier geen ervaring in hebben of deze niet in bezit hebben dan kunnen wij teksten voor u schrijven en foto’s maken. Tijdens de bouwfase kunt u uiteraard meekijken en waar nodig bijsturen.

De laatste stappen van ons webdesign werkproces

Stap 4: Vindbaarheid (SEO)

Wat ons daarna rest is het laten indexeren van uw website door de Google zoekmachine, zodat uw website op een goede manier te vinden is. Indien u het belangrijk vind dat Google uw website kwalitatief als interessant beoordeelt (hoog rankt), bieden we een additionele dienst genaamd SEO (Search Engine Optimalisatie). Dit houdt in dat we uw belangrijkste website pagina’s en afbeeldingen voorzien van de juiste gegevens waar Google goed mee uit de voeten kan.
Let wel: geen enkel bedrijf kan u garanderen op de eerste pagina van Google terecht te komen. Ook wij helaas dus niet. Uw positie binnen de Google zoekmachine is namelijk van heel veel factoren afhankelijk, factoren die niemand buiten Google in de hand heeft. Wel kunnen we ervoor zorgen dat hier het maximale uit gehaald wordt voor uw bedrijf of organisatie

Stap 5: Final Go

Nadat alle content door ons is gecontroleerd en op uw website is geplaatst, geeft u een final go. U bepaalt dus het moment dat de website openbaar wordt gemaakt.

Stap 6: Overdracht

Als laatste vindt een overdracht van de website plaats. Na deze overdracht bent u eigenaar van uw website en de content. Na een training kunt u de website dan ook zelf onderhouden. Mocht u dit niet willen of kunnen, zijn we zeker bereid deze voor u te beheren en te updaten. No nonsense webdesign uit Limburg.

ajax-loader
Scroll naar top