Hondenfotografie
Mooie portret-/ en actiefoto's van je trouwe viervoeter

Honden zijn een belangrijk onderdeel van je familie. Dus hoe geweldig is het om unieke en professionele foto’s van je trouwe maatje(s) te hebben? Je kiest samen met ons een locatie uit die bij jou en je hond past; een bos, park of stad voor een supermooie exclusieve fotoreportage. Dat kan een hondenportret zijn, een honden actiefoto met bal/frisbee, of samen met jou en/of je gezin. Er is veel mogelijk. Honden fotoshoots zijn leuk, ontspannen en voor ons draait het allemaal om het maken van foto’s die emotie en persoonlijkheid van je hond vastleggen. We gebruiken natuurlijk licht om prachtige hondenportretten te maken op een mooie locatie van je keuze. Daarnaast luisteren we graag naar je wensen over het type hondenfoto’s je voor ogen hebt. Bekijk ons portfolio hondenfoto’s.

Fotoshoot met je hond

Een fotosessie met je hond duurt ca. 60 minuten. De hond moet zich namelijk eerst op zijn gemak voelen, lekker zijn eigen ding kunnen doen. De exacte tijdsduur van de fotoshoot is ook afhankelijk van de leeftijd van de hond. Jonge honden hebben nu eenmaal een kleinere aandachtsspanne. Het zijn immers geen afgerichte fotomodellen en mooie poses laten zich nou eenmaal niet afdwingen. Alleen met veel geduld en zo ongedwongen mogelijk, vragen we de aandacht van de hond en krijgen we de tijd om echte karaktervolle beelden van je viervoeter maken. Je ontvangt tussen de 10 en 20 foto’s digitaal aangeleverd in groot en klein formaat (geschikt voor direct gebruik op social media). Tips voor het fotograferen van je hond.
Prijs: €99 incl 21% BTW.

Fotoshoot tijdens hondentraining

We maken portret- en actiefoto’s van je hond tijdens een puppy-, gehoorzaamheids-, agility-, agidience-, speuren- of detectie training. Dit kunnen we voor zowel de hondeneigenaar alsook voor de hondenschool zelf doen. Je ontvangt tussen de 5 en 10 foto’s digitaal aangeleverd in groot en klein formaat (geschikt voor direct gebruik op social media)
Prijs: €50 incl. 21% BTW per hond. Minimaal 3 baasjes.

Puppyshoot bij hondenfokker

Voor een hondenfokker is een puppyshoot een mooie gelegenheid om het nest op een professionele manier in beeld te brengen. Hiervoor komen we uiteraard bij de fokker thuis. Aangezien puppies nog met grote regelmatig hun rust en moeder nodig hebben, plannen we de fotoshoot in goed overleg in en nemen we hier ruim de tijd voor. Ook is er een mogelijkheid om de puppies gedurende een bepaalde periode en met een vaste frequentie te fotograferen om zodoende het groeiproces zichtbaar te kunnen maken. Deze foto’s zijn natuurlijk ook een heel mooi cadeau voor de eigenaren. Als de pups nog erg jong zijn, kunnen we de foto’s natuurlijk binnen maken evt. gebruik makend van een mooie achtergrond. Zijn ze al wat ouder dan is het leuk om de pups buiten te fotograferen, bv. tijdens het spelen met elkaar. Dit kan in de achtertuin van de fokker zijn, of op een leuke afgeschermde buitenlocatie in de buurt. Je ontvangt tussen de 5 en 10 foto’s digitaal aangeleverd in groot en klein formaat (geschikt voor direct gebruik op social media)
Prijs: €99 excl. BTW 21%.

ajax-loader
Scroll naar top