Bedrijfsfotografie
Bedrijfsreportages | Zakelijke portretten | Bedrijfsevenementen
Museum- en Bedrijfsinterieuren | Stad en Architectuur | Bouw | Vastgoed

UW BEDRIJFS-DNA IN BEELD

Sterke kleuren, moderne stijl en frisse looks. Wij zijn professionele fotografen die stijlvolle, opvallende beelden voor uw bedrijf of organisatie maken. Of het nu gaat om profielfoto’s, evenementfotografie of bedrijfsreportages, onze tot de verbeelding sprekende stijl zal opvallende commerciële foto’s opleveren en u helpen zich te onderscheiden van de concurrentie.

Bedrijfsfotografie betreft de wereld van handel, reclame en industrie. Of u nu een (inter)nationaal, lokaal reclamebureau of een klein tot groot bedrijf runt, wij kunnen voor u de benodigde reclame-, interieur-, lifestyle- of portretfoto’s maken. Foto’s die worden opgemerkt, helpen uw bedrijf, werk of service te promoten. We houden ervan om het DNA van uw bedrijf in uw foto’s te integreren. Bedrijfsfotografie moet de persoonlijkheid van een persoon tonen, een product of dienst verkopen of uw mooie bedrijfsfeest op een onvergetelijke manier in beeld brengen. Het moet werken voor u en uw bedrijf. Wanneer u de aandacht van uw publiek hebt, moeten afbeeldingen deze kans benutten om een boeiende boodschap over te brengen.

Voor aanvang van de opdracht wordt een heldere prijsopgave afgegeven waarbij we uitgaan van de meest efficiënte manier om de opdracht naar 100% tevredenheid uit te voeren.

Bedrijfsreportages

Bij een bedrijfsreportage worden de activiteiten van uw bedrijf in beeld gebracht d.m.v. een serie foto’s. Dit kan bijvoorbeeld door uw medewerkers tijdens hun werkzaamheden te fotograferen. Dit geeft tegelijkertijd een persoonlijker tintje aan zo’n reportage. Gezamenlijk zullen we uw wensen en ideeën bespreken en indien mogelijk in beeld brengen. 
Enkele van onze klanten zijn: Samco Aircraft Maintenance, Loven Trucks, Bewei Lounge Elsloo en AA Installaties.

Brons

€150,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 2 uur. Incl. ca. 10-15 foto's, backup'en en nabewerken.

Zilver

€300,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 4 uur. Incl. ca. 15-50 foto's, backup'en, selecteren en nabewerken.

Goud

€425,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 6 uur. Incl. ca. 25-75 foto's, backup'en, selecteren en nabewerken.

Platina

€600,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 8 uur. Incl. ca. 50-100 foto's, backup'en, selecteren en nabewerken.

Zakelijke portretten

Wij werken ook graag samen met uw bedrijf om sterke en effectieve bedrijfsprofielfoto’s te maken. Om het tijdsverlies zo klein als mogelijk voor u te houden maken we de foto’s op uw bedrijfslocatie en zorgen voor elk aspect van de fotoshoot, van het sterke professionele imago tot de uiteindelijke bewerking. Verder krijgt u van ons de hoge resolutie foto’s en verkleinen we we foto’s zodat ze direct geschikt zijn voor online gebruik.
We weten hoe we mensen op hun gemak kunnen stellen waardoor we foto’s kunnen maken waar uw medewerkers open, betrouwbaar en professioneel op staan. We stoppen pas als iedereen tevreden over zijn of haar profielfoto is. Indien de profielfoto’s voor uw bedrijfswebsite zijn fotograferen we uiteraard enkel mensen die toestemming hiervoor hebben gegeven.

Enkele van onze klanten zijn: Oogartsen Maatschap Maasmechelen, Nationale Politie, Ned. Para-Atletiekteam en Topsport Limburg.

€20 pp,- excl. BTW
Uw teamfoto of uw profielfoto voor bv. uw website.
Starttarief: €75 excl. BTW. Prijs vanaf 8 personen.

Bedrijfsevenementen

Wij zijn gespecialiseerd in evenementenfotografie met de natuurlijke reportagedocumentatie van zakelijke gelegenheden en feesten, waarbij we beelden van de hoogste kwaliteit produceren die uw bedrijf en evenement in het best mogelijke licht laten zien. Wat en wanneer uw gelegenheid zich ook voordoet, wij zullen uw gelegenheid geheel naar uw wensen in beeld brengen.

Brons

€150,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 2 uur. Incl. ca. 10-15 foto's, backup'en en nabewerken.

Zilver

€300,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 4 uur. Incl. ca. 15-50 foto's, backup'en, selecteren en nabewerken.

Goud

€425,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 6 uur. Incl. ca. 25-75 foto's, backup'en, selecteren en nabewerken.

Platina

€600,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 8 uur. Incl. ca. 50-100 foto's, backup'en, selecteren en nabewerken.

Museum- en Bedrijfsinterieuren

Bij interieurfotografie wil je de kijker het gevoel geven dat deze zelf in de ruimte aanwezig is. Daarbij is het de kunst om het interieur van uw huis of bedrijf authentiek en realistisch over te laten komen. We kunnen de functie en ontwerp van een ruimte vanuit verschillende invalshoeken en perspectieven tonen. Dit kan op ooghoogte zijn of  we kunnen zeer lage camerastandpunten gebruiken om bijvoorbeeld de aandacht te trekken naar een prachtig plafond. In alle situaties behouden we verticale lijnen en proberen we horizontale lijnen te behouden. 

Goud

€225,- excl. BTW
Een reportage op locatie van ca. 2 uur. Incl. ca. 20 foto's, backup'en, selecteren en nabewerken.

Platina

€500,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 4 uur. Incl. ca. 40 foto's, backup'en, selecteren en nabewerken.

Stad en Architectuur

We zijn altijd gefascineerd geweest door stadsgezichten. Er zijn talloze manieren om stadsgezichten te fotograferen, maar hoe het ook wordt gedaan, er zijn enkele dingen die ze allemaal gemeen moeten hebben: ze moeten er cool uitzien, ze moeten in het meest fantastische licht worden gemaakt en ze moeten de locatie herkenbaar in beeld brengen. We gebruiken soms lange belichtingstijden om het beschikbare licht te “verzamelen”, welke een gevoel van beweging geeft en de scènes doordringt met een subtiel, sfeerlicht. Stadsfoto’s moeten het levende stadsgevoel ademen.
Bij architectuurfotografie is het de kunst om de buitenzijde van uw huis of bedrijf authentiek en realistisch te tonen. Om dit te bereiken fotograferen we vanuit verschillende invalshoeken en perspectieven. In alle situaties behouden we verticale lijnen en proberen we horizontale lijnen te behouden.

Brons

€150,- excl. BTW
Een stadsreportage van maximaal 2 uur. Incl. ca. 10-15 foto's, backup'en en nabewerken.

Zilver

€300,- excl. BTW
Een stadsreportage van maximaal 4 uur. Incl. ca. 15-50 foto's, backup'en, selecteren en nabewerken.

Goud

€425,- excl. BTW
Een stadsreportage van maximaal 6 uur. Incl. ca. 25-75 foto's, backup'en, selecteren en nabewerken.

Platina

€600,- excl. BTW
Een stadsreportage van maximaal 8 uur. Incl. ca. 50-100 foto's, backup'en, selecteren en nabewerken.

Bouw & Vastgoed

We bieden kwaliteitsbeelden voor bouwbedrijven / vastgoedmakelaars. Denk hierbij aan fotomateriaal t.b.v. portfolio, voortgangsrapportages, reclame, brochures, aankleding van kantoorpanden, etc. Een van onze specialiteiten is het in beeld brengen van bouwprojecten van de eerste spade tot aan de opening van een bedrijfs- of kantoorpand. Een voorbeeld hiervan is het Trencadis kantoorcomplex (gebouwd door Wijnen BV).

Voor een bouwreportage werken we met een uurtarief van €65,- excl. BTW.
Voor aanvang van de opdracht wordt een heldere prijsopgave afgegeven.
Hierbij gaan we uit van de meest efficiënte manier om de opdracht naar 100% tevredenheid uit te voeren.

ajax-loader
Scroll naar top