Evenementfotografie
Mooie momenten onvergetelijk vastgelegd

Evenementfotograaf Limburg

Eindelijk ….. we mogen weer evenementen organiseren! Hoe mooi is dat. Maar een evenementen branche moet langzaam weer opkrabbelen vanuit een lastige Corona periode. Dus organisatoren van evenementen moeten weer behoorlijk wat geld uitgeven aan een geschikte locatie, de catering, het licht en het geluid etc. Maar bezuinigen op prachtige foto’s is eigenlijk ook geen optie. Goede foto’s van uw evenement is echt een must, die uw business weer in the picture kan brengen. Wanneer je het evenement niet goed fotografeert is het net of het event geen succes is geweest en ben je het snel weer vergeten. Daarnaast speelt event fotografie een belangrijke rol in de marketing voor aankomende events. Kortom, event fotografie is net zo belangrijk als een mooi locatie of goede cateraar! Kies voor dé evenementenfotograaf Limburg.

Wij fotograferen theatervoorstellingen, dansoptredens, bedrijfsfeesten of congressen. Maar net zo lief fotograferen we sportevenementen, pandoptredens, vliegshows en sportdagen van uw school. En uiteraard maken we de foto’s van uw prachtige evenement op een natuurlijke, sfeervolle en professionele manier. Helaas wordt goed beeldverslag van een evenement vaak gezien als minder noodzakelijk. En dan vooral om kosten te besparen. Maar toch is het prachtig om het evenement nog eens terug te kunnen kijken en te herbeleven. Ook is het goed om wegblijvers te laten zien wat zij gemist hebben. Hierdoor komen ze de volgende keer misschien wel naar uw gezellige evenement. En beschikt u bij een volgend evenement over uitstekend beeldmateriaal om een uitnodiging nóg aantrekkelijker te maken. Dus neem gerust contact met ons op mocht u meer informatie wensen.

Briefen van een evenement fotograaf

De kracht van goede evenement foto's

Goede evenement foto’s brengen het juiste gevoel over. En juist dat is wat onze foto’s doen, volgens onze klanten. Mede door uw evenementsfoto’s krijgt u steeds meer verzoeken van mensen. Iedereen wil aanwezig zijn of zelfs meewerken aan uw evenement. Zelfs potentiële sponseren zullen zich eerder aanmelden. Dus hoe mooi is dat! Sfeer, professionaliteit, saamhorigheid en gezelligheid zijn de alles verbindende factoren in onze evenement foto’s. Naar gelang uw wensen worden de foto’s digitaal aangeleverd, of op een afgeschermde website geplaatst. Hier kunnen uw medewerkers, sponsoren, vrienden, fans de foto’s nog eens op het gemak terugkijken. Evenementenfotograaf Limburg.

Als evenementen fotograaf kijken we niet alleen wat op het podium plaatsvind. Nee, we houden uiteraard in de gaten wat zich in het publiek afspeelt. Bovendien is het voor ons altijd een plezierige uitdaging om de interactie van het hele evenement vast te leggen. Dus maken we niet alleen de verplichte plaatjes. Zoals het hoort bereiden we ons voor. Daarbij bezoeken we van tevoren de locatie als het kan. Op die manier kunnen we evenement foto’s vanuit de belangrijkste hoeken en standpunten maken.

HK1709031234

Uw investering voor originele evenement foto's

Brons

€195,- excl. 21% BTW
Een reportage op locatie van maximaal 2 uur.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

Zilver

€375,- excl. 21% BTW
Een reportage op locatie van maximaal 4 uur.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

Goud

€495,- excl. 21%BTW
Een reportage op locatie van maximaal 6 uur.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

Platina

€650,- excl. 21% BTW
Een reportage op locatie van maximaal 8 uur.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

evenement fotograaf limburg dans en theater
event photography 10
shutterstock 203820739
shutterstock 1488792806
LJ1D5108-1
shutterstock_394685182

Waarom een fotograaf inhuren?

Er gaat niets boven professionele kwaliteit van uw evenement foto’s.
Vlekkeloze foto’s gemaakt met professionele apparatuur zijn altijd beter dan die gemaakt met een smartphonecamera. Als de afbeeldingen voor de evenementwebsite of voor uw klanten zijn, krijgt u uitzonderlijke foto’s die de beste momenten laten zien. Evenementenfotograaf Limburg.

Professionele fotografen weten waar ze op moeten letten tijdens evenementen.
Zodra u een overzicht geeft van het doel en de geest van uw evenement, zal een professionele fotograaf begrijpen welke momenten voor hem het belangrijkst zijn om vast te leggen. Geef een lijst met VIP’s, van de Keynote speakers tot de prijswinnaars. En wees gerust, u zult de perfecte foto’s van uw evenement krijgen.

Evenementfotografen maken back-ups van hun werk.
U hoeft zich geen zorgen te maken over defecte camera’s of per ongeluk verwijderde foto’s; professionele evenementfotografen begrijpen dat hun reputatie afhangt van het regelmatig back-uppen van hun werk. Tegenwoordig gebruiken de meesten evenementfotografen cloudservers. Dus u hebt altijd minimaal een kopie, wat er ook met onze apparatuur gebeurt.

Professionele evenement fotografen gaan naadloos op in de massa.
Dit is vooral belangrijk als u de voorkeur geeft aan natuurlijke, sfeervolle foto’s. Professionele fotografen lopen onopvallend rond op uw evenement en leggen unieke foto’s vast. Dit terwijl iedereen zich amuseert. Evenementenfotograaf Limburg.

Evenementfotografen houden rekening met social media.
Als u een evenement aanmaakt in een Facebook-groep, heeft u geweldige foto’s om te uploaden als het evenement voorbij is. Dit helpt de interesse voor het evenement van volgend jaar op te wekken.

Tips fotograferen van evenementen

Scroll naar top