Fotograaf sociaal-culturele activiteiten Limburg

Uiteraard willen we toch allemaal een gezond, vitaal en sociaal leven? In dit kader worden veel sportieve, sociale en culturele activiteiten verzorgd. Dat kan in Nederland gelukkig voor mensen van álle leeftijden: van kinderen, jongeren en 60-plussers tot ook voor de kwetsbare doelgroepen.

Het is ons doel en onze passie om het sport- en cultuuraanbod rond bovengenoemde doelgroepen in beeld te brengen, als fotograaf voor sociaal-culturele activiteiten in Limburg en omgeving. Hiervoor leveren we kwaliteitsfoto’s die sfeer, beleving en emotie uitstralen. Onze beelden worden door diverse stichtingen, gemeenten, en verenigingen gebruikt om het verbindingsgevoel te versterken en om mensen van jong tot oud maar ook ouders van kinderen te prikkelen om deel te nemen aan de, in de regio Limburg, aangeboden programma’s. Op deze manier willen we bijdragen aan een gezonde en actieve levensstijl en sociale ontwikkeling. Het is ten slotte van groot belang dat de ontwikkeling op sportief, cultureel en educatief vlak een belangrijke bijdrage levert aan het ons persoonlijke welzijn. Bovendien vergroten dergelijke activiteiten de verbinding in de samenleving. 

Tijdens het fotograferen zullen we ten alle tijden rekening houden wie wel en wie niet herkenbaar op de foto afgebeeld wordt. De opties die we kunnen gebruiken zijn: mensen van achteren in beeld brengen, gezichten blurren of mensen niet fotograferen.

We hopen wel dat mensen zich realiseren dat onze foto’s enkel gebruikt worden door ons en onze opdrachtgevers ter promotie van de activiteiten, beweging en welzijn, voordat men de beslissing neemt om in kader van privacy, liever niet gefotografeerd te worden.

Alle hier geplaatste foto’s zijn in opdracht gemaakt met goedkeuring van de mensen op de foto’s cq. hun ouders/voogden.

Wij werken o.a. voor

Tarieven

Organiseren jullie een sportief-, cultureel of sociaal evenement? En wilt u dit evenement nadien promoten en mensen te prikkelen om volgende keer wel deel te nemen? Of wil je de ouders mooie foto’s als herinnering geven? Bel ons dan vandaag nog om e.e.a. te bespreken. Er is veel mogelijk.

Ons uurtarief is €70 excl. 21% BTW. Na het fotograferen gaat ons werk echter nog even door. Zo moeten we onze beelden bij thuiskomst backup’n, selecteren en bewerken. Hiermee zijn we ongeveer de helft van de tijd kwijt als het fotograferen zelf. We zijn dus genoodzaakt om deze tijd ook in rekening te brengen. Kwaliteitsbeelden vergen nu eenmaal tijd.

Bij reizen verder dan 5 km van Elsloo zijn we genoodzaakt reiskosten te berekenen

Beep Baseball Beek
Scroll naar boven