Middels fotografie vertalen we het verhaal van onze klanten naar mooie foto’s die boeien, opvallen en impact hebben.

Als fotografen bezoeken we regelmatig diverse mooie bedrijven en organisaties. Om het verhaal van de klant te kunnen vertellen met foto’s, is het belangrijk om betrouwbaar te zijn en kwaliteit te leveren. We hebben de afgelopen 15 jaar zakelijk veel prachtige bedrijven mogen zien en inspirerende mensen ontmoet.

ONZE KLANT
CASES

Fotografie voor klanten / referenties bestaat meestal uit een het fotograferen van diensten, producten en portretten. 

Hieronder vindt u een aantal van onze klantcases kort verwoord.

Super Pro

Het in Nederland gevestigde Sportief Sportartikelen BV is al meer dan 25 jaar dé specialist van vechtsport artikelen en leverancier van het merk Super Pro.

Ter promotie van dit vechtsportmerk hebben we, in de sportschool van Dennis Krauweel (trainer Rico Verhoeven) in Zevenbergen, de hele dag kunnen fotograferen.

2022

Vorige slide
Volgende slide

Arriva

We zijn blij dat we voor vervoersonderneming Arriva een fotoreportage van Wereldkampioenen Handbiken Chantal Haenen en Mitch Valize mochten maken. Deze beelden zijn gebruikt op de achterzijde van een aantal bussen als campagne om beide para-atleten succes te wensen op de Olympische Spelen in Tokio 2020.

2020

Vermaat

Vermaat groep is dé catering specialist in toonaangevende en luxe horeca op maat.

Voor Vermaat mochten we hun horeca activiteiten tijdens de internationale kunstbeurs Tefaf 2022 in Maastricht vastleggen. De enige smet op een succesvolle dag was de kunstroof waarvan we helaas van dichtbij getuige waren.

2022

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Hans Anders

Voor optica retailer Hans Anders volgden we op 8 april 2022, 18 cycling influencers tijdens een exclusieve sneak preview van de nieuwe innovatieve DRIIVE racebril. Deze bril is speciaal ontwikkeld door Team DSM en Hans Anders.

Tijdens een clinic onder begeleiding van Team DSM trainer Roy Curvers en ’s werelds beste sprintster Lorena Wiebes, werden de kritische vloggers en bloggers uitgedaagd om de nieuwste sportbril te beoordelen.

2022

Vorige slide
Volgende slide

Samco

Hoe gaaf is het om het onderhoud van een groot passagiers vliegtuig van SWISS gedurende 2 maanden te kunnen volgen.

Deze opdracht deden we voor het internationale SAMCO Aircraft Maintenance gevestigd op Maastricht Airport. Voor deze klant maken we regelmatig bedrijfsreportages.

2022

Soudal Open

De Soudal Open is een groot internationaal golftornooi dat  in België wordt gehouden op de Rinkven International Golf Club.

Voor het Amerikaanse fotopersbureau ZumaPress hebben we twee dagen dit prachtige toernooi vastgelegd.

2022

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Orona

Orona is een internationale leverancier van liften en roltrappen uit Spanje, met vestigingen in 12 landen waaronder Nederland.

Voor dit mooie concern mochten we de liften van het nieuwe Hilton Hotel in Sittard en van het nieuwbouwproject in het voormalige Diana Sporthuis in Heerlen, fotograferen.

2022

Fonds Gehandicapten Sport

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap. Voor deze mensen is sporten niet altijd vanzelfsprekend. We zijn trots om voor Fonds Gehandicaptensport te mogen fotograferen.

Vorige slide
Volgende slide
Scroll naar boven