Fotografie lezingen

2-3 uur naar wens

Bent u op zoek naar een boeiende en inspirerende fotografielezing, dan is dat zeker mogelijk. Mijn lezingen brengen mijn passie en gedrevenheid als fotograaf en boek auteur over naar het publiek. Hierbij neem ik jullie mee op reis in mijn wereld van de fotografie en beleef samen met u de momenten van planning tot aan realisatie. Luister naar mijn verhalen achter de foto’s en naar allerlei tips en tricks en gebruikte technieken.

Iedere lezing kan afgestemd worden op de wensen van de organisatie/publiek. Ook is het mogelijk een lezing in combinatie met een workshop te boeken. Of een lezing in combinatie met het bespreken van foto’s van de deelnemers (dit is vaak op verzoek van fotoclubs). Een lezing duurt gemiddeld 2 tot 3 uurtjes. Een optie is om na de pauze een andere onderwerp te verzorgen. Het is ook mogelijk om mij als spreker te boeken voor evenementen of seminars. Ik spreek regelmatig voor grote groepen.

Boeiende fotografie lezing Huub Keulers Limburg voor fotoclubs en bedrijven

In mijn lezingen neem ik jullie mee op een inspirerende en interessante fotografiereis.

Voor bedrijven, fotoclubs en conferenties

Ik ben beschikbaar om te spreken op conferenties, bedrijfspresentaties, trainingsevenementen, fotoclubs etc. In mijn lezingen en presentaties deel ik graag voorbeelden van mijn werk en leg ik het proces uit hoe ik tot mijn beelden ben gekomen. Hierbij deel ik ook graag mijn kennis en ervaringen op zowel technisch als esthetisch vlak. Mogelijke onderwerpen zijn sport-, straat-, portret-, hondenfotografie en het vergroten van je zichtbaarheid als fotograaf in de online wereld (social media, eigen website etc). Alle lezingen zijn maatwerk om aan te sluiten bij het ervaringsniveau van het publiek. Dit doe ik op een manier, zodat de deelnemers met een rugzak aan verhalen en inspiratie naar huis gaan.

De kosten variëren, afhankelijk van de locatie en de aard van het evenement, maar liggen doorgaans aanzienlijk onder de tarieven voor trainingen van een halve dag. We zijn gevestigd in Elsloo (15 km noordelijk van Maastricht) dus de kosten zullen variëren met de afstand. Gemiddeld kost een avondvullende lezing voor een fotoclub ca. €135 incl. 21% BTW en excl. €0,40 km vergoeding. Voor bedrijfsmatige lezingen gelieve contact op te nemen over de prijs.

Mocht u interesse hebben in een lezing of presentatie, vul dan het formulier in aan de rechterzijde in of mail, bel me. Ik neem dan z.s.m. contact met u op. 

Enkele verzorgde lezingen

 • FotoFair: Landelijke fotografie evenement;
 • Fotoclub.nl, Eindhoven;
 • Fotoclub BGC, Boxmeer: 
 • Fotoclub: Interfocus, Roermond;
 • Fotokring Echt;
 • Fotogroep Horst a/d Maas;
 • Fotoclub De Sluiter, Maasbracht;
 • Fotogroep Maastricht;
 • Fotoclub Grensland, Sittard;
 • Fotoclub Stein;
 • Fotoclub Heerlerbaan.

Contact

Bedankt alvast dat u geïnteresseerd bent in een van onze lezingen/presentaties. Stuur ons een email met uw vragen of wensen of bel ons gewoon. We kijken dan samen hoe we u het beste kunnen helpen.

Huub Keulers
Huub Keulers Media Services
Elsloo (Li)
M: +31 6 46 74 11 11
E: info@huubkeulers.nl

Scroll naar boven