Sportfografie met impact

Heeft u behoefte aan sportfoto's die opvallen of aan een inspirerende fotoworkshop sportfotografie? We fotograferen uw sportevenement of sportwedstrijd op een unieke en stijlvolle manier. Maar we kunnen u ook helpen uw sportfoto's naar een hoger niveau te tillen. We geven veel praktische tips tijdens onze fotoworkshops sportfotografie op maat. Deze fotoworkshops verzorgen we vanuit Limburg maar ook door heel Nederland en België. Dus neem bij interesse gerust contact met ons op. Immers samen komen we tot een faire prijs voor een mooie fotoreportage. Wij maken sportbeelden waar menig sponsor, sportorganisatie, sportbond of sporter trots op zal zijn. Zie voor onze internationale sportfoto's: www.sportfotografie.pro

Prijswinnende sportfotografie met een uniek tintje

Ons doel is het leveren van hoogwaardige sportfotografie met een uniek tintje. Dit doen we voor sportverenigingen, sporters, sportorganisaties, sponsoren, wedstrijdorganisaties maar ook voor nieuwsmedia en tijdschriften. Hiermee kunnen we organisaties van sporttoernooien een mooie service bieden voor sporters, familie, coaches en deelnemers. We gaan naar uw sportevenement en leggen alle acties en verhalen op een attractieve en inspirerende manier vast. We fotograferen nationale en lokale sportevenementen maar ook de grote internationale sportevenementen. In het bijzonder bv. WK Tafeltennis, WK Ijshockey, WK Cyclocross,  WK Allround Schaatsen, Diamond League Atletiek maar ook het CHIO Aken, EK Hockey, WK Karten, Wereldbekerwedstrijden BMX, Handbal interlands etc. Niet bedoeld om met de borst naar voren te lopen maar om aan te geven dat we ook onder druk leveren wat we beloven. Kortom professionele sportfotografie en fotoworkshops voor iedereen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een sportreportage.

Huub Keulers

Sportdag

€250,- excl. BTW
De sportdag van uw school of organisatie op een leuke, onvergetelijke manier in beeld gebracht (Max. 4 uur). Je ontvangt minimaal 50 bewerkte foto's.

Fotoworkshop sportfotografie

Sportwedstrijd

€150,- excl. BTW
Je team tijdens een sportwedstrijd op een mooie, unieke manier in beeld gebracht. Jullie ontvangen minimaal 25 bewerkte foto's. Lucratief als je de kosten binnen je team of tussen ouders deelt.

Sportevenement

€650,- excl. BTW
Je (semi-)professionele sportevenement, de hele dag, op een professionele manier gefotografeerd. Incl. minimaal 100 foto's, backup'en, selecteren en nabewerken.

Fotoworkshop sportfotografie Limburg en internationale opdrachten sportfotografie door professionele sportfotograaf

Sporters portfolio

€150,- excl. BTW
We maken actie- en portretfoto's van je tijdens een sportevenement, training of op een moment naar keuze. Ideaal voor je website of portfolio. Je ontvangt minimaal 10 bewerkte foto's.

Sportmomenten en sportverhalen

Ten eerste draait sportfotografie om het vastleggen van de emotie en de beweging. Maar ook om de adrenaline en beleving die de sport met zich me brengt. In het bijzonder sporters tijdens hun piekmoment 'vangen' is wat we het beste doen! Met meer dan 10 jaar ervaring in de sportarena waarbij we ons op volledig op het sportevenement en randgebeuren focussen. Anderzijds vooral ook op al die onvergetelijke sportmomenten en sportverhalen. Deze herinneringen leggen we vast in professionele en unieke sportfoto's. De manier waarop sporters en hun familie en sportvrienden, maar ook sportvrijwilligers, met elkaar omgaan is prachtig om te zien. Zelfs op hoog sportniveau gunnen sporters elkaar veel en zie je vriendschappen ontstaan, zo ook met ons als sportfotograaf. Hierdoor kunnen we de inspirerende maar ook de indrukwekkende verhalen achter de sport laten zien.

Sportfotografie is voorbereiding

Sportfotografie is tijdrovend, omdat het vaak een goede voorbereiding nodig heeft. Zodoende zijn we op grote evenementen vaak al enkele uren voor aanvang aanwezig. Vooral om goede standpunten uit te zoeken, apparatuur in te stellen maar ook om nog even met organisatoren en de sporters te praten. Zo bedenken we vooraf waar de mooie actie hoogstwaarschijnlijk zal gaan plaatsvinden en proberen we daar altijd een passende achtergrond bij in beeld te krijgen. Bijvoorbeeld door op details te letten of een logo van het evenement of sponsor in beeld mee te nemen. Daarom vermijden we vaak juist die plekken waar de andere fotografen staan. Om toch met uniekere foto's thuis te komen. We trachten de sporter te isoleren door een achtergrond te kiezen die niet afleidt. Ook laten we soms de beweging zien in onze foto’s. Sport is tenslotte vooral ook beweging en actie. Alles met de bedoeling om foto's met meerwaarde te maken, een foto die origineel is. Dit alles geeft onze, en daardoor ook uw sportfoto's, een professionele en mooie uitstraling.

ajax-loader
Scroll naar top