Wie

Fotograaf, sportliefhebber, webdesigner, tekstschrijver, hondenliefhebber en verteller van verhalen. Beelden en woorden samensmelten tot een inspirerend. Luisterend oor voor vrienden en meedenkend met klanten.

Waarom

De drijfveer om de actie, emotie, sfeer en het DNA waar uw organisatie voor staat in woord en beeld met een uniek concept te vangen. Dat inspireert en maakt blij. Hierbij telkens weer zoekend naar andere invalshoeken om de boodschap op een originele en verrassende manier over te brengen.

Hoe

Diensten eerlijk, betrouwbaar en zo efficiënt als mogelijk uitvoeren. Hiervoor zijn een persoonlijke benadering en betrokkenheid van groot belang. Alleen zo kan bijdragen worden aan de doelstellingen van uw organisatie. Dit op een enthousiaste en flexibele manier. Omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat, fotografeer ik enkel met de beste apparatuur zoals Canon camera en objectieven en Lexar geheugen kaarten.

Biografie

Profielfoto Huub Keulers
Canon CPS

Na jarenlang actief te zijn geweest in de de hoek van communicatie en opleidingen heb ik in 2008 besloten het roer om te gooien. Sinds een aantal jaren ben ik actief als zzp’er; fotograaf, trainer, auteur en digitale communicatie expert (webdesign, teksten en social media activiteiten). Voor dit laatste ben ik o.a. werkzaam voor de Stichting DITSS, een innovatieve regie organisatie gelieerd aan de nationale politie en overheid. Door veel ervaring en kennis op te doen heb ik me ontwikkeld tot een professioneel fotograaf, met als specialisaties sport-, portret- en bedrijfsfotografie. Wat sport betreft is het mijn doel is om iedere keer weer die sportfoto’s te maken die een positieve impact hebben op sporters, sportorganisaties en sportmerken. Naast fotoreportages verzorg ik al diverse jaren ook fotoworkshops voor beginnende en semi-professionele fotografen net als inspirerende fotografielezingen. Omdat ik weet hoe de sportwereld in elkaar zit en hoeveel energie en tijd sporters in hun doelen steken, kan ik sporters en sportorganisaties ondersteunen bij het vergroten van hun zichtbaarheid en merk d.m.v. een persoonlijk mediapakket.

Wat fotografie betreft is het mijn drijfveer om de actie, emotie en sfeer op zijn hoogtepunt in een beeld te vangen. Dit doe ik al sinds jaar en dag met camera’s en lenzen van Canon. Eerst met de analoge Canon AE-1 en nu met de Canon 1Dx, Canon 7D II en de Canon 5D III. Mijn meest gebruikte lenzen zijn de Canon 24-70mm F2.8, de Canon 70-200mm F2.8 of de Canon 300mm F2.8. Deze apparatuur stelt mij in staat om de beelden te maken, die ik in mijn hoofd heb. Hierbij zoek ik iedere keer weer naar andere invalshoeken, om mijn beelden zo origineel en verrassend als mogelijk te laten zijn. Voor mij zijn voorbereiding, originaliteit, betrouwbaarheid en hoge beeldkwaliteit van belang. Alleen zo kunnen mijn klanten blij worden van het resultaat. Net als een sporter en een ondernemer wil ik het beste uit mezelf halen en pieken op de juiste momenten. Daar ga ik voor! U toch ook?
Tot mijn klanten behoren sportorganisaties, sportbonden als de Atletiekunie, wedstrijdorganisaties, sporters, persbureaus, online media en print tijdschriften. Bent u geïnteresseerd in een professioneel partnerschap voor uw sportevenement of merk? Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met me op.

Dicht op de actie staan en de adrenaline van de sporter 'voelen'; dat maakt mij blij.

HK1807210236a-2-scaled

Als ik in mijn foto’s de mix van aktie, spanning, emotie en verhaal kan samensmelten tot één beeld en mijn opdrachtgevers zijn tevreden dan ben ik een gelukkig mens. Vooral de momenten dat je weet dat je de juiste momenten gefotografeerd hebt en het resultaat terugziet op je beeldscherm, is magisch. Kennis overdragen is trouwens ook iets wat in mijn genen zit en waar ik veel energie en plezier uit haal. Ik wordt enthousiast van mensen die niet bang zijn om hun kennis en passie voor fotografie te delen. Dat is ook een reden waarom ik fotoworkshops verzorg. Hierbij gaat mijn aandacht vooral uit naar de manier waarop ieder mens op een andere manier leert. Ik word blij als een cursist zegt: ‘Aha, is dat de reden waarom mijn foto’s niet altijd lukken zoals ik dat wil!’

Naast topsport hebben ook jeugdige sporttalenten en de gehandicaptensport een speciale plek in mijn hart. Mijn motivatie is om de juiste sfeer en het verhaal vast te leggen in pakkende beelden. Of het nu gaat om een sportwedstrijd of uw bedrijf, ik ben altijd op zoek naar verschillende perspectieven om origineel en verrassend te zijn. Net als een sporter en een ondernemer wil ik op het juiste moment het beste bereiken.

Zelf fotografeer ik al meer dan 10 jaar de grote internationale sportevenementen, maar met dezelfde passie fotografeer ik ook nationale en regionale sportevenementen. Ik haal mijn inspiratie vooral uit de schoonheid en liefde voor de sport, maar ook uit de persoonlijke en fascinerende verhalen achter de sporters. 

Muziek om bij weg te dromen.

Net als bijna iedereen in deze wereld heb ook ik mijn favoriete muziek. Mijn muzieksmaak is vrij breed te noemen van R&B, Rock, Pop tot aan Nederpop en Singer-Songwriter. Welk genre op welk moment is afhankelijk van de mood waar ik in ben.

Waar komt inspiratie voor muziek vandaan? Wat denkt een dirigent als hij het podium betreedt? Hoe vormen wereldgebeurtenissen het werk van een muzikant of componist? Mijn Playlist neemt je mee in de muzikale geesten die enkele van de beste zangers, zangeressen en groepen van onze tijd hebben gecreëerd en verkent het brede spectrum van de muziek waar ik graag naar luister.

Enjoy this musical ride!

Scroll naar top