Wie we zijn

Echtpaar, fotografen, sportliefhebbers, webdesigners, tekstschrijvers, honden liefhebbers en vertellers van verhalen. We smeden beelden en woorden samen tot een inspirerend geheel waarbij we de juiste sfeer trachten neer te zetten. Luisterend oor voor vrienden en meedenkend met onze klanten.

Wat ons drijft

Het is onze drijfveer om de actie, emotie, sfeer en het DNA waar uw organisatie voor staat in woord en beeld en uniek concept te vangen. Hierbij zoeken we iedere keer weer naar andere invalshoeken om de boodschap op een originele en verrassende manier over te brengen.

Wat belangrijk is

We staan er voor om onze diensten eerlijk, betrouwbaar en zo efficiënt als mogelijk uit te voeren. Hiervoor zijn een persoonlijke benadering en betrokkenheid, om bij te dragen aan de doelstellingen van uw organisatie, van groot belang. Dit doen we op een enthousiaste en flexibele manier. Omdat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat, fotograferen we enkel met de beste apparatuur zoals Canon camera en objectieven en Lexar geheugen kaarten.

Biografie Huub

Profielfoto Huub Keulers
Canon CPS

Na jarenlang actief te zijn geweest in de de hoek van communicatie en opleidingen heb ik in 2008 besloten het roer om te gooien. Sinds een aantal jaren ben ik actief als zzp’er; fotograaf, trainer, auteur en digitale communicatie expert (webdesign, teksten en social media activiteiten). Voor dit laatste ben ik o.a. werkzaam voor de Stichting DITSS, een innovatieve regie organisatie gelieerd aan de nationale politie en overheid. Door veel ervaring en kennis op te doen heb ik me ontwikkeld tot een professioneel fotograaf, met als specialisme sport. Wat sport betreft is het mijn doel is om iedere keer weer die sportfoto’s te maken die een positieve impact hebben op sporters, sportorganisaties en sportmerken. Naast fotoreportages verzorg ik, tegenwoordig trouwens  steeds vaker samen met mijn vrouw, ook fotocursussen en workshops voor beginnende en semi-professionele fotografen en  inspirerende lezingen. Omdat ik weet hoe de sportwereld in elkaar zit en hoeveel energie en tijd sporters in hun doelen steken, kunnen wij sporters en sportorganisaties ondersteunen bij het vergroten van hun zichtbaarheid en merk d.m.v. een persoonlijk mediapakket.

Wat fotografie betreft is mijn drijfveer om de actie, emotie en sfeer op zijn hoogtepunt in een beeld te vangen. Dit doe ik al sinds jaar en dag met camera’s en lenzen van Canon. Eerst met de analoge Canon AE-1 en nu met de Canon 1Dx, Canon 7D II en de Canon 5D III. Mijn meest gebruikte lenzen zijn de Canon 24-70mm F2.8, de Canon 70-200mm F2.8 of de Canon 300mm F2.8. Deze apparatuur stelt mij in staat om de beelden te maken, die ik in mijn hoofd heb. Hierbij zoek ik iedere keer weer naar andere invalshoeken, om mijn beelden zo origineel en verrassend als mogelijk te laten zijn. Voor mij zijn voorbereiding, originaliteit, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit van belang. Alleen zo kunnen onze klanten blij worden van het resultaat. Net als een sporter en een ondernemer wil ik het beste uit onszelf halen en pieken op de juiste momenten. Daar gaan wij voor! U toch ook?
Tot onze klanten behoren sportorganisaties, sportbonden als de Atletiekunie, wedstrijdorganisaties, sporters, persbureaus, online media en print tijdschriften. Bent u geïnteresseerd in een professioneel partnerschap voor uw sportevenement of merk? Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dicht op de actie staan en de adrenaline van de sporter 'voelen'; dat maakt mij blij.

Als ik in mijn foto’s de mix van aktie, spanning, emotie en verhaal kan samensmelten tot één beeld en mijn opdrachtgevers zijn tevreden dan ben ik een gelukkig mens. Vooral de momenten dat je weet dat je de juiste momenten gefotografeerd hebt en het resultaat terugziet op je beeldscherm. Daarnaast maakt mijn vrouw me gelukkig, ook belangrijk natuurlijk. Kennis overdragen is trouwens ook iets wat in mijn genen zit en ik veel energie en plezier uit haal. Ik wordt enthousiast van mensen die niet bang zijn om hun kennis en passie voor fotografie te delen. Dat is ook een reden waarom wij fotocursussen en workshops verzorgen. Hierbij gaat onze aandacht vooral uit naar de manier waarop ieder mens op een andere manier leert. Ik wordt blij van het feit als een cursist zegt: ‘Aha, is dat de reden waarom mijn foto’s niet altijd lukken zoals ik dat wil!’

Naast topsport hebben ook jeugdige sporttalenten en de gehandicaptensport een speciale plek in ons hart. Onze motivatie is om de juiste sfeer en het verhaal vast te leggen in pakkende beelden. Of het nu gaat om een sportwedstrijd of uw bedrijf, we zijn altijd op zoek naar verschillende perspectieven om origineel en verrassend te zijn. Voorbereiding, originaliteit, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit zijn voor ons van groot belang. Alleen zo kunnen onze klanten tevreden zijn met het resultaat. Net als een atleet en een ondernemer willen we op het juiste moment het beste bereiken.

Zelf fotografeer ik al meer dan 10 jaar de grote internationale sportevenementen, maar met dezelfde passie fotografeer ik ook nationale en regionale sportevenementen. Ik haal mijn inspiratie vooral uit de schoonheid en liefde voor de sport, maar ook uit de persoonlijke en fascinerende verhalen achter de sporters. Omdat we de ins en outs in de sportwereld kennen en weten hoeveel energie en tijd atleten in hun doelen stoppen, kunnen we atleten en sportorganisaties ook ondersteunen bij het vergroten van hun zichtbaarheid en merk via een persoonlijk mediapakket (fotoportfolio, website, social media kanalen).

Biografie Lorette

Canon CPS
Lorette Janssen en Huub Keulers, Commerciële fotografie, webdesign en sportfotografie uit Elsloo - Limburg

Opgegroeid in een familiebedrijf, waar ik van jongs af aan leerde om alle voorkomende werkzaamheden gewoon aan te pakken, en me eigen te maken, heb ik sinds een jaar of twee me meer en meer op fotografie toegelegd. Gedurende die tijd heb ik ook met Huub de nodige sportevenementen gefotografeerd en daar geleerd dat er, voor een mooie foto, heel wat meer bij komt kijken dan het simpel indrukken van een knopje. Het juiste moment, de juiste actie, een mooie pose/achtergrond, de juiste belichting, een goede voorbereiding en het daarna thuis kopiëren, laden, kiezen en nabewerken van de beste beelden, vergen meer tijd, inzicht en geduld dan dat ik ooit voor mogelijk had gehouden. Het is eigenlijk een tak van sport, met heel veel zijtakken, waarbij je net als een sporter blijft leren en je resultaat steeds naar een hoger niveau wilt tillen. Van origine ben ik ook een hondenliefhebber bij uitstek en heb onder andere ook als anesthesist in een dierenziekenhuis gewerkt.

Nadat we in 2001, onze  trouwe viervoeter Boy, mijn tweede beste maatje en supersterke rakker, op 19-jarige leeftijd moesten laten inslapen, hebben Huub en ik de bewuste keuze gemaakt geen hond meer te nemen. Baal er wel nog geregeld van dat we van hem bijna geen beelden meer hebben, na een crash van een schijf. Want die zichtbare herinneringen zijn toch echt goud waard. Dit is ook een van mijn grootste drijfveren om een hond te fotograferen zoals hij werkelijk is, het liefst in een natuurlijke omgeving. Soms in en soms zonder de aanwezigheid van zijn baasje. Belangrijk is dat de hond zich ook echt op z’n gemak voelt, alleen dan kunnen foto’s worden gemaakt die zijn karakter uitstralen.

Een van mijn grootste drijfveren is om een hond te fotograferen zoals hij werkelijk is; het liefst in zijn natuurlijke omgeving.

Hondenshoots kun je het beste met twee personen uitvoeren. Een van ons probeert dan bijvoorbeeld de hond op zijn gemak te stellen, zijn aandacht te trekken of juist een bepaalde actie wel of niet te laten uitvoeren. We doen daarom deze shoots sowieso altijd samen. Zo kunnen we beiden beter inspelen op verschillende situaties en het camerawerk indien nodig van elkaar overnemen. Een fotosessie zal daarom al gauw een tot twee uur in beslag nemen en de meeste honden hebben het dan ook wel gehad. Veel honden kunnen nu eenmaal niet lang achter elkaar de aandacht houden en we moeten er wel voor zorgen dat het voor de hond gewoon leuk blijft! Een dier laat zich nou eenmaal niet dwingen en alleen met veel geduld bereik je de mooiste resultaten. Natuurlijk kan de hond ook samen met jou en je gezin op de foto.

Aangezien Huub en ik steeds meer merken dat er niet alleen behoefte is aan goed fotowerk,  maar het ook goed zichtbaar zijn en gepresenteerd worden op het world wide web, zijn we ons ook meer en meer  gaan toeleggen op het maken van websites en bijbehorende teksten en hebben deze dienst nu ook in ons pakket opgenomen.

Muziek om bij weg te dromen.

Net als bijna iedereen in deze wereld hebben ook wij onze favoriete liedjes. Onze muzieksmaak is vrij breed te noemen van R&B, Rock, Pop tot aan Nederpop en Singer-Songwriter. Welk genre op welk moment is afhankelijk van de mood waar we in zijn.

Waar komt inspiratie voor muziek vandaan? Wat denkt een dirigent als hij het podium betreedt? Hoe vormen wereldgebeurtenissen het werk van een muzikant of componist? Onze Playlist neemt je mee in de muzikale geesten die enkele van de beste zangers, zangeressen en groepen van onze tijd hebben gecreëerd en verkent het brede spectrum van de muziek die wij mooi vinden.

Enjoy the musical ride!

ajax-loader
Scroll naar top