OVER ONS

Onze kracht is om uw verhaal om te zetten naar beelden die inspireren. We stellen de vraag achter de vraag denken met u mee, om tot een goede oplossing te komen die bij u past en waar u het beste mee geholpen bent.

De drijfveer om de actie, emotie, sfeer en het DNA waar uw organisatie voor staat in woord en beeld met een uniek concept te vangen. Dat inspireert en maakt blij. Hierbij telkens weer zoekend naar andere invalshoeken om de boodschap op een originele en verrassende manier over te brengen.

Diensten eerlijk, betrouwbaar en  efficiënt uitvoeren. Hiervoor zijn een persoonlijke benadering en betrokkenheid van groot belang. Dit doen we op een enthousiaste en flexibele manier. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Daarom ook werken we enkel met de beste fotoapparatuur..

HUUB KEULERS

Profielfoto Huub Keulers

HET ROER OM

Na jarenlang actief te zijn geweest in de de hoek van communicatie en opleidingen heb ik in 2008 besloten het roer om te gooien. Sinds een aantal jaren ben ik actief als freelance fotograaf, trainer, auteur en digitale communicatie expert. O.a. voor Zuyderland Medisch Centrum.

Door veel ervaringen en kennis op te doen heb ik me ontwikkeld tot een professioneel fotograaf, met als specialisaties sport-, portret- en bedrijfsfotografie. Wat sport betreft is het mijn doel is om iedere keer weer die sportfoto’s te maken die een positieve impact hebben op sporters, sportorganisaties en sportmerken. Naast fotoreportages verzorg ik al diverse jaren ook fotoworkshops voor beginnende en semi-professionele fotografen net als inspirerende fotografielezingen.

Als we in onze foto’s de mix van aktie, spanning, emotie en verhaal kan samensmelten tot één beeld en onze opdrachtgevers zijn tevreden dan zijn wij dik tevreden. Vooral de momenten dat je weet dat je de juiste momenten gefotografeerd hebt en het resultaat terugziet op je beeldscherm, is magisch. 

Omdat ik weet hoe de sportwereld in elkaar zit en hoeveel energie en tijd sporters in hun doelen steken, kan ik sporters en sportorganisaties goed ondersteunen bij het vergroten van hun zichtbaarheid en merk d.m.v. een persoonlijk mediapakket.

Dicht op de actie staan en de adrenaline van de sporter 'voelen'; dat maakt mij blij.

HK1807210236a-2-scaled

Wat fotografie betreft is het onze drijfveer om de actie, emotie en sfeer op zijn hoogtepunt in een beeld te vangen. Dit doen we al sinds jaar en dag met camera’s en lenzen van Canon en Fujifilm. Eerst met de analoge Canon AE-1 en nu met de Canon 1Dx MII en de Canon 5D III. Mijn meest gebruikte lenzen zijn de Canon 24-70mm F2.8, de Canon 70-200mm F2.8 of de Canon 300mm F2.8. Voor reportage werk en persoonlijke projecten vertrouwen we op het andere topmerk Fujifilm. Deze apparatuur stelt ons in staat om de beelden te maken, die in onze hoofden zitten. Hierbij zoeken we iedere keer weer naar andere invalshoeken, om onze beelden zo origineel en verrassend als mogelijk te laten zijn.

Voor ons zijn voorbereiding, originaliteit, betrouwbaarheid en hoge beeldkwaliteit van belang. Alleen zo kunnen onze klanten blij worden van het resultaat. Net als een sporter en een ondernemer willen we het beste uit onszelf halen en pieken op de juiste momenten. Daar gaan we voor! U toch ook?

Tot onze klanten behoren bedrijven, sportorganisaties, stichtingen als de Fonds Gehandicaptensport, wedstrijdorganisaties, persbureaus, online media en print tijdschriften. Bent u geïnteresseerd in een professioneel partnerschap voor uw sportevenement of merk? Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Fotoworkshop voor grotere groepen Limburg

Kennis overdracht is trouwens ook iets wat in mijn genen zit en waar ik veel energie en plezier uit haal. Ik wordt enthousiast van mensen die niet bang zijn om hun kennis en passie voor fotografie te delen. Dat is ook een reden waarom ik fotoworkshops verzorg. Hierbij gaat mijn aandacht vooral uit naar de manier waarop ieder mens op een andere manier leert. Ik word blij als een cursist zegt: ‘Aha, is dat de reden waarom mijn foto’s niet altijd lukken zoals ik dat wil!’

Naast topsport hebben ook jeugdige sporttalenten en de gehandicaptensport een speciale plek in mijn hart. Mijn motivatie is om de juiste sfeer en het verhaal vast te leggen in pakkende beelden. Of het nu gaat om een sportwedstrijd of uw bedrijf, ik ben altijd op zoek naar verschillende perspectieven om origineel en verrassend te zijn. Net als een sporter en een ondernemer wil ik op het juiste moment het beste bereiken.

Zelf fotografeer ik al meer dan 10 jaar de grote internationale sportevenementen, maar met dezelfde passie fotografeer ik ook nationale en regionale sportevenementen. Ik haal mijn inspiratie vooral uit de schoonheid en liefde voor de sport, maar ook uit de persoonlijke en fascinerende verhalen achter de sporters. 

Muziek om bij weg te dromen.

Net als bijna iedereen in deze wereld heb ook ik mijn favoriete muziek. Mijn muzieksmaak is vrij breed te noemen van R&B, Rock, Pop tot aan Nederpop en Singer-Songwriter. Welk genre op welk moment is afhankelijk van de mood waar ik in ben.

Waar komt inspiratie voor muziek vandaan? Wat denkt een dirigent als hij het podium betreedt? Hoe vormen wereldgebeurtenissen het werk van een muzikant of componist? Mijn Playlist neemt je mee in de muzikale geesten die enkele van de beste zangers, zangeressen en groepen van onze tijd hebben gecreëerd en verkent het brede spectrum van de muziek waar ik graag naar luister.

Enjoy this musical ride!

LORETTE JANSSEN

Lorette met Murphy
Canon CPS

Opgegroeid in een familiebedrijf, waar ik van jongs af aan leerde om alle voorkomende werkzaamheden gewoon aan te pakken, en me eigen te maken, heb ik me sinds enkel jaren op op het fotograferen van honden toegelegd. Gedurende die tijd heb ik ook met Huub de nodige sportevenementen gefotografeerd en daar geleerd dat er, voor een mooie foto, heel wat meer bij komt kijken dan het simpel indrukken van een knopje. Het juiste moment, de juiste actie, een mooie pose/achtergrond, de juiste belichting, een goede voorbereiding en het daarna thuis kopiëren, laden, kiezen en nabewerken van de beste beelden, vergen meer tijd, inzicht en geduld dan dat ik ooit voor mogelijk had gehouden. Van origine ben ik ook een hondenliefhebber bij uitstek en heb onder andere ook als anesthesist in een dierenziekenhuis gewerkt.

Nadat we in 2001, onze  trouwe viervoeter Boy, mijn tweede beste maatje en supersterke rakker, op 19-jarige leeftijd moesten laten inslapen, hadden Huub en ik de bewuste keuze gemaakt geen hond meer te nemen. Maar uiteindelijk begon het toch weer flink te kriebelen. Dus hebben we sinds medio 202o een prachtige Border collie rue die luistert naar de naam ‘Murphy’. Een heerlijke hond die ons goed bezighoudt.

Ik baal er wel nog geregeld van dat we van Boy bijna geen beelden meer hebben, na een crash van de computer zo’n 20 jaar geleden. Want die zichtbare herinneringen zijn toch echt goud waard. Van deze fout hebben we geleerd, en daarom dat we van Murphy ondertussen een arsenaal aan foto’s hebben. Het is één van onze grootste drijfveren om een hond te fotograferen zoals hij werkelijk is, het liefst in een natuurlijke omgeving. Soms in en soms zonder de aanwezigheid van zijn baasje. Belangrijk is dat de hond zich ook echt op z’n gemak voelt want alleen dan kunnen foto’s worden gemaakt die zijn karakter uitstralen.

Een van mijn grootste drijfveren is om een hond te fotograferen zoals hij werkelijk is; het liefst in zijn natuurlijke omgeving.

LJ5D6616-1

Hondenshoots kun je het beste met twee personen uitvoeren. Een van ons probeert dan bijvoorbeeld de hond op zijn gemak te stellen, zijn aandacht te trekken of juist een bepaalde actie wel of niet te laten uitvoeren. We doen daarom deze shoots sowieso altijd samen. Zo kunnen we beiden beter inspelen op verschillende situaties en het camerawerk indien nodig van elkaar overnemen. Een fotosessie zal daarom al gauw een tot twee uur in beslag nemen en de meeste honden hebben het dan ook wel gehad. Veel honden kunnen nu eenmaal niet lang achter elkaar de aandacht houden en we moeten er wel voor zorgen dat het voor de hond gewoon leuk blijft! Een dier laat zich nou eenmaal niet dwingen en alleen met veel geduld bereik je de mooiste resultaten. Natuurlijk kan de hond ook samen met jou en je gezin op de foto.

Aangezien Huub en ik steeds meer merken dat er niet alleen behoefte is aan goed fotowerk,  maar het ook goed zichtbaar zijn en gepresenteerd worden op het world wide web, zijn we ons ook meer en meer  gaan toeleggen op het maken van websites en bijbehorende teksten en hebben deze dienst nu ook in ons pakket opgenomen.

Scroll naar boven