Bedrijfsfotografie met karakter
Het DNA van uw bedrijf op een duidelijke manier in beeld

Bedrijfsfotografie vanuit Limburg

Als u als ondernemer een goed product of mooie dienst levert waar u trots op bent, wilt u dit natuurlijk ook graag laten zien. Maar hoe bereik je dit nu? Wij zorgen er, met onze beelden, voor dat uw producten / diensten op een stijlvolle manier zichtbaar zijn voor potentiële klanten. Dit doen we op een manier die de sfeer van uw bedrijf uitstralen.

Maar wat is bedrijfsfotografie nu eigenlijk. Bedrijfsfotografie wordt gebruikt voor zowel interne als externe marketing en communicatie. Foto’s die vaak nodig zijn voor uw website, een persbericht of gebruikt in brochures, nieuwsbrieven, jaarverslagen, posters en banners.
We werken met u samen om uw bedrijf nog meer tot leven te brengen door middel van foto’s. Misschien koopt u al stockfoto’s voor uw bedrijf, maar vindt u dat uw marketingmateriaal het persoonlijke tintje mist. Misschien vertrouwt u op inconsistente smartphonefoto’s of erger nog, u gebruikt helemaal geen beelden.
Als uw bedrijf afbeeldingen nodig heeft om het juiste soort imago en aandacht voor uw diensten of producten te geven, maar u weet niet zeker waar u moet beginnen, neem dan contact gerust met ons op. Onze ervaring  betekent dat we u een aantal geweldige ideeën kunnen geven op basis van uw bedrijf en uw klantenbestand. We kunnen vervolgens beginnen met het opbouwen van een verzameling gepersonaliseerde afbeeldingen. Denk aan portretten van medewerkers, teamfoto’s, merchandise, het interieur de werkplek, het productieproces en uw evenementen.

We verzorgen bedrijfsfotografie vanuit Limburg voor reclamefoto’s, interieurfoto’s, portretfoto’s of bedrijfsreportages. Want foto’s die opvallen, vergroten uw zichtbaar. We houden ervan om de ziel van uw bedrijf in beeld te brengen. Kortom, bedrijfsfotografie moet het hart van uw bedrijf laten zien. Als gevolg daarvan zal uw product of dienst beter verkopen.
Maar we vinden het een feest om uw mooie bedrijfsevenement te fotograferen. En dat op een onvergetelijke manier. Mooie bedrijfsfoto’s trekken de aandacht van uw publiek. Daardoor brengen ze de boodschap en het juiste gevoel beter over. Dit zal u helpen zich te onderscheiden van uw concurrenten.

In de eerste plaats is het onze motivatie om foto’s met een positieve frisse uitstraling te maken. Hierbij gaat het bijna altijd om mensen. We zijn enthousiast en hebben creatieve ideeën. Maar uiteraard zorgen we ook voor een ontspannen sfeer. 
Naast grote bedrijven en MKB-bedrijven kunnen ook zzp’ers bij ons terecht. Voordat we starten wordt uiteraard eerst een heldere offerte afgegeven. Hierbij gaan we uit van een efficiente en open manier van werken. Lees hier de meerwaarde van een professioneel bedrijfsfotograaf.

Wij drukken zelf geen foto’s af maar verwijzen door naar het kwaliteits fotolab Vakcolor in Buchten (Li). Zij maken prachtige afdrukken op diverse materialen voor u. Indien nodig kunnen we uiteraard wel afdrukken voor u regelen.

Bedrijfsreportages

Woorden zeggen veel, beelden spreken. Naast een duidelijke visuele presentatie van uw onderneming op uw website of in een brochure is een mijlpaal aanvullen met een prachtige fotoreportage zeker de moeite waard. Als sportfotograaf weet ik hoe belangrijk het is om het juiste moment vast te leggen. Denk aan het doorknippen van een lint, de eerste steen leggen, een handtekening onder een contract plaatsen of met elkaar het glas heffen op een netwerkborrel. Dit moment is is zo voorbij maar wordt professioneel door mij in beeld gebracht.

In de meeste gevallen staan uw medewerkers centraal bij een bedrijfsreportage. Wij fotograferen hen op een respectvolle manier tijdens hun werkzaamheden. Dit geeft dan een duidelijk beeld van uw bedrijf en uw diensten. Diverse bedrijven zijn u voorgegaan. Wij maken stijlvolle en professionele foto’s die u kunt gebruiken voor al uw communicatie doeleinden. Echter zullen we eerst samen uw wensen en ideeën bespreken.

Enkele van onze klanten zijn: Samco Aircraft Maintenance, Loven Trucks, Bewei Lounge Elsloo.

Bedrijfsfotografie Samco Aircraft Maintenance
Vliegtuig Bedrijfsfotografie Samco Aircraft Maintenance
Cockpit onderhoud Vliegtuig Bedrijfsfotografie Samco Aircraft Maintenance Bedrijfsfotografie

Brons

€150,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 2 uur.

Zilver

€300,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 4 uur.

Goud

€425,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 6 uur.

Platina

€600,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 8 uur.

Bouw- & Vastgoedfotografie

Bouwfoto’s die hun geld dik terugverdienen! In samenwerking met bouwbedrijven – grote of kleine – onderaannemers en civieltechnische adviseurs, bieden wij afbeeldingen van kwaliteit van uw specifieke diensten of producten. Onze foto’s worden gebruikt voor websites, advertenties en alle vormen van marketing, voor bedrijven van elke omvang. Of u nu consistent goede afbeeldingen nodig heeft voor voortgangsrapporten van werken of een portfolio met foto’s om nieuwe woningbouwontwikkelingen, monumentale gebouwen, architecturale projecten en interieurontwerpen te promoten – wij kunnen u helpen.

Omdat alle aanvragen anders zijn, beoordelen we uw opdracht eerst en geven daarna een individuele offerte. Bedrijfsfoto’s met kwaliteit voor bouwbedrijven en vastgoed makelaars. Foto’s behorend onder bedrijfsfotografie kunnen gebruikt worden in voortgangsrapportages, brochures, aankleding van kantoorpanden, etc. Ook langdurige projecten vinden we mooi vinden om te doen. Zoals het in beeld brengen van bouwprojecten. Van de eerste schop tot aan de opening van een pand. Zoals het Trencadis kantoorcomplex, gebouwd door Wijnen BV.

Dus als u een professionele fotograaf wilt om bouwprojecten of vastgoed te documenteren, neem dan contact met ons op en kijk hoe we u kunnen helpen.

Bedrijfsfotografie Trencadis kantoorgebouw Venlo Huub Keulers
Bedrijfsfotografie Trencadis kantoorgebouw Venlo Huub Keulers

Voor een bouwreportage werken we met een uurtarief van €65,- excl. BTW.
Voor aanvang van de opdracht wordt een heldere prijsopgave afgegeven.
Hierbij gaan we uit van de meest efficiënte manier van werken.

Interieurfotografie

In het bijzonder wil je bij interieurfotografie de kijker het gevoel geven dat ze zelf in de ruimte aanwezig is. Het is immers de kunst van bedrijfsfotografie, om uw bedrijfsinterieur zo authentiek als mogelijk te laten zien.

Als fotograaf gespecialiseerd in gebouwen en interieurs, maak ik aantrekkelijke foto’s met natuurlijke uitstraling voor klanten op het gebied van architectuur, interieurontwerp en decoratie, evenals foto’s van hotels, winkels en eersteklas onroerend goed. Na getraind te zijn in de technieken van architectuurfotografie en interieurfotografie, en in het bezit te zijn van de specifieke apparatuur om dit soort objecten te produceren, streef ik ernaar om afbeeldingen van hoge kwaliteit te creëren. Beelden met een zorgvuldige compositie en kadrering, harmonieuze perspectieven, aandacht voor belichting en getrouwe weergave van kleuren en texturen.

Als voorbeeld hebben we diverse interieurfoto’s mogen maken voor het prachtige Teylersmuseum in Haarlem, het Stadstheater van Haarlem en het kantoorgebouw Trencadis in Venlo.

Stadsschouwburg Haarlem Interieurfotografie Bedrijfsfotografie
Brouwerij Jopenkerk Haarlem Interierfotografie Bedrijfsfotografie
Teylersmuseum Haarlem Interierfotografie Bedrijfsfotografie

Goud

€225,- excl. BTW
Een reportage op locatie van ca. 2 uur.

Platina

€500,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 4 uur.

Zakelijke portretten

Een goed zakelijk ogend portret is van groot belang voor een eerste indruk. Het schept vertrouwen en straalt  professionaliteit uit. We willen dat u en uw werknemers trots op het bedrijf en zich zelf zijn. Omdat we uw werkproces niet willen verstoren maken we de foto’s op uw bedrijfslocatie. Als gevolg van onze losse en ongedwongen aanpak, weten we mensen op hun gemak te stellen. Op deze manier krijgen de portretten een positieve en zelfverzekerde uitstraling. Wij zorgen voor de apparatuur en nemen spanningen die mensen voelen weg. Het enige dat u hoeft te doen is zorgen voor een plek in uw bedrijf waar de foto’s gemaakt kunnen worden. De rest doen wij. Zie ook onze speciale pagina zakelijke portretten.
Enkele voorbeelden van onze klanten zijn: Oogartsen Maatschap Maasmechelen, Nationale Politie, Ned. Para-Atletiekteam.

Barista zakelijk portret huub keulers
Profielfoto zakenvrouw bedrijfsfotografie
zakelijk portret man en vrouw broodjeszaak
zakelijk groepsportret
Profielfoto Oogarts OAMM Maasmechelen Bedrijfsfotografie

€50 pp,- excl. BTW
Uw teamfoto of uw profielfoto voor bv. uw website.
Starttarief: €75 excl. BTW. Prijs vanaf 4 personen.

Bedrijfsevenementen

We vinden het een feest om evenementen te fotograferen. Foto’s die uw evenement laten stralen. We gaan als fotografen onopvallend te werk om een ontspannen fotoreportage te maken van uw bedrijfsfeest. Uiteraard komen er veel mensen op de foto. Maar ook de hapjes, artiesten, speeches en alle versieringen worden niet vergeten. Op deze manier wordt een mooi totaalbeeld gemaakt van het bedrijfsevenement. Zo hebben we o.a. de feestelijke opening van de nieuwe bedrijfslocatie van Loven B.V. gefotografeerd.

Met Huub Keulers Media Services investeert u in prachtige herinneringen van uw bedrijfsevenement. Al die unieke momenten worden vakkundig en professioneel vastgelegd. Foto’s die u kunt delen met uw bezoekers of personeelsleden. Daarnaast is het een krachtig instrument voor promotionele doeleinden. Want een mooie foto zegt meer dan 1000 woorden.

Bedrijfsfotografie evenement loven trucks
Bedrijfsfotografie evenement loven trucks
Bedrijfsfotografie evenement loven trucks

Brons

€150,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 2 uur.

Zilver

€300,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 4 uur.

Goud

€425,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 6 uur.

Platina

€600,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 8 uur.

ajax-loader
Scroll naar top