Professionele en kundige bedrijfsfotograaf
met oog voor het DNA van uw bedrijf
Wij zijn enthousiast, denken mee en creëeren een ontspannen sfeer voor stijlvolle bedrijfsfoto's.

Stijlvolle bedrijfsfotografie Limburg

Als u als ondernemer een goed product of mooie dienst levert waar u trots op bent, wilt u dit natuurlijk ook graag laten zien. Maar hoe bereikt u dit? Wij brengen uw producten / diensten, met onze stijlvolle bedrijfsfotografie Limburg, op een mooie manier voor (potentiële) klanten in beeld. Het onze motivatie om foto’s met een positieve frisse uitstraling te maken. Hierbij gaat het bijna altijd om mensen. We zijn enthousiast en hebben creatieve ideeën. Maar uiteraard zorgen we ook voor een ontspannen sfeer. 
Naast grotere bedrijven en MKB-bedrijven kunnen ook zzp’ers bij ons terecht voor stijlvolle bedrijfsfotografie Limburg. Voordat we starten wordt uiteraard eerst een heldere offerte afgegeven. Hierbij gaan we uit van een efficiënte en open manier van werken. Lees hier de meerwaarde van een professioneel bedrijfsfotograaf.

Meer dan 15 jaar ervaring in bedrijfsfotografie
Meedenkend, creatief en origineel
Flexibel in het maken van afspraken
Altijd opgewekt en gemotiveerd
Snelle levering van beelden
Betaalbare kwaliteit

Wat is bedrijfsfotografie?

Maar wat is bedrijfsfotografie nu eigenlijk? Het zijn foto’s die vaak nodig zijn voor uw website, een persbericht of gebruikt in brochures, nieuwsbrieven, jaarverslagen, posters en banners. We werken met u samen om uw onderneming nog meer in the picture te brengen door middel van stijvolle bedrijfsfotografie. Misschien koopt u al stockfoto’s voor uw bedrijf, maar vindt u dat uw marketingmateriaal het persoonlijke tintje mist. Misschien vertrouwt u op inconsistente smartphonefoto’s of erger nog, u gebruikt helemaal geen beelden.
Als uw bedrijf foto’s nodig heeft om het juiste soort imago en aandacht voor uw diensten of producten te geven, maar u weet niet zeker waar u moet beginnen, neem dan contact gerust met ons op. We kunnen een verzameling gepersonaliseerde afbeeldingen maken waarbij u kunt denken aan portretten van medewerkers, teamfoto’s, merchandise, het interieur de werkplek, het productieproces en uw evenementen.

Onze bedrijfsfotografie diensten

We verzorgen bedrijfsfotografie vanuit Limburg voor:

We vinden ieder tak van bedrijfsfotografie een feest. We doen dit met passie en  op een onvergetelijke manier. Want foto’s die opvallen, vergroten uw zichtbaar. We houden ervan om de ziel van uw bedrijf in beeld te brengen. Kortom, bedrijfsfotografie moet het hart van uw bedrijf laten zien. Mooie bedrijfsfoto’s trekken de aandacht van uw publiek. Daardoor brengen ze de boodschap en het juiste gevoel beter over. Dit zal u helpen zich te onderscheiden van uw concurrenten.

Bedrijfsreportages

Woorden zeggen veel, beelden spreken. In de meeste gevallen staan uw medewerkers centraal bij een bedrijfsreportage. Wij fotograferen hen op een respectvolle manier tijdens hun werkzaamheden. Dit geeft dan een duidelijk beeld van uw bedrijf en uw diensten. Diverse bedrijven zijn u voorgegaan. Wij maken stijlvolle en professionele foto’s die u kunt gebruiken voor al uw communicatie doeleinden. Echter zullen we eerst samen uw wensen en ideeën bespreken. Stijlvolle bedrijfsfotografie LImburg.

Enkele van onze klanten zijn: Samco Aircraft Maintenance, Loven Trucks, Bewei Lounge Elsloo.

Bedrijfsfotografie Samco Aircraft Maintenance
Vliegtuig Bedrijfsfotografie Samco Aircraft Maintenance
Cockpit onderhoud Vliegtuig Bedrijfsfotografie Samco Aircraft Maintenance Bedrijfsfotografie

Brons

€150,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 2 uur.

Zilver

€300,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 4 uur.

Goud

€425,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 6 uur.

Platina

€600,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 8 uur.

Bouw- & Vastgoedfotografie

Bouwfoto’s die hun geld terugverdienen. Voor bouwbedrijven, onderaannemers en civieltechnische adviseurs, maken we foto’s van kwaliteit van uw diensten of producten. Of u nu consistent foto’s nodig heeft voor voortgangsrapporten van bouwprojecten of een portfolio met foto’s om nieuwe woningbouwontwikkelingen, monumentale gebouwen, architecturale projecten en interieurontwerpen te promoten – wij kunnen u helpen.
Omdat alle aanvragen anders zijn, bekijken we uw opdracht eerst en geven daarna een individuele offerte. Foto’s behorend onder bedrijfsfotografie kunnen gebruikt worden in voortgangsrapportages, brochures, aankleding van kantoorpanden, etc. Ook langdurige projecten vinden we mooi vinden om te doen. Van de eerste schop tot aan de opening van een pand. Zoals het Trencadis kantoorcomplex, gebouwd door Wijnen BV.

Dus als u een professionele fotograaf wilt om bouwprojecten of vastgoed te documenteren, neem dan contact met ons op en kijk hoe we u kunnen helpen.

Bedrijfsfotografie Trencadis kantoorgebouw Venlo Huub Keulers
Bedrijfsfotografie Trencadis kantoorgebouw Venlo Huub Keulers

Voor een bouwreportage werken we met een uurtarief van €65,- excl. BTW. Voor aanvang van de opdracht wordt een heldere prijsopgave afgegeven. Hierbij gaan we uit van de meest efficiënte manier van werken.

Interieurfotografie

In het bijzonder wil je bij interieurfotografie de kijker het gevoel geven dat ze zelf in de ruimte aanwezig is. Het is immers de kunst van bedrijfsfotografie, om uw bedrijfsinterieur zo authentiek als mogelijk te laten zien. Als fotograaf gespecialiseerd in gebouwen en interieurs, maken we aantrekkelijke foto’s met natuurlijke uitstraling op het gebied van architectuur, interieurontwerp en decoratie, evenals foto’s van hotels, winkels en eersteklas onroerend goed. Na getraind te zijn in de technieken van architectuurfotografie en interieurfotografie, en in het bezit te zijn van de specifieke apparatuur om dit soort objecten te produceren, streven we ernaar om afbeeldingen van hoge kwaliteit te creëren. Beelden met een zorgvuldige compositie en kadrering, harmonieuze perspectieven, aandacht voor belichting en getrouwe weergave van kleuren en texturen.

Als voorbeeld hebben we diverse interieurfoto’s mogen maken voor het prachtige Teylersmuseum in Haarlem, het Stadstheater van Haarlem en het kantoorgebouw Trencadis in Venlo.

Stadsschouwburg Haarlem Interieurfotografie Bedrijfsfotografie
Brouwerij Jopenkerk Haarlem Interierfotografie Bedrijfsfotografie
Teylersmuseum Haarlem Interierfotografie Bedrijfsfotografie

Goud

€225,- excl. BTW
Een reportage op locatie van ca. 2 uur.

Platina

€500,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 4 uur.

Zakelijke portretten

Een goed zakelijk ogend portret is van groot belang voor een eerste indruk. Het schept vertrouwen en straalt  professionaliteit uit. We willen dat u en uw werknemers trots op het bedrijf en zich zelf zijn. Omdat we uw werkproces niet willen verstoren maken we de foto’s op uw bedrijfslocatie. Als gevolg van onze losse en ongedwongen aanpak, weten we mensen op hun gemak te stellen. Op deze manier krijgen de portretten een positieve en zelfverzekerde uitstraling. Wij zorgen voor de apparatuur en nemen spanningen die mensen voelen weg. Het enige dat u hoeft te doen is zorgen voor een plek in uw bedrijf waar de foto’s gemaakt kunnen worden. De rest doen wij. Zie ook onze speciale pagina zakelijke portretten.
Enkele voorbeelden van onze klanten zijn: Oogartsen Maatschap Maasmechelen, Nationale Politie, Ned. Para-Atletiekteam.

Barista zakelijk portret huub keulers
Profielfoto zakenvrouw bedrijfsfotografie
zakelijk portret man en vrouw broodjeszaak
zakelijk groepsportret

€50 pp,- excl. BTW
Uw teamfoto of uw profielfoto voor bv. uw website.
Starttarief: €75 excl. BTW. Prijs vanaf 4 personen.

Bedrijfsevenementen

We vinden het een feest om evenementen te fotograferen. Foto’s die uw evenement laten stralen. We gaan als fotografen onopvallend te werk om een ontspannen fotoreportage te maken van uw bedrijfsfeest. Uiteraard komen er veel mensen op de foto. Maar ook de hapjes, artiesten, speeches en alle versieringen worden niet vergeten. Op deze manier wordt een mooi totaalbeeld gemaakt van het bedrijfsevenement. Zo hebben we o.a. de feestelijke opening van de nieuwe bedrijfslocatie van Loven B.V. gefotografeerd.

Met Huub Keulers Media Services investeert u in prachtige herinneringen van uw bedrijfsevenement. Al die unieke momenten worden vakkundig en professioneel vastgelegd. Foto’s die u kunt delen met uw bezoekers of personeelsleden. Daarnaast is het een krachtig instrument voor promotionele doeleinden. Want een mooie foto zegt meer dan 1000 woorden.

Bedrijfsfotografie evenement loven trucks
Bedrijfsfotografie evenement loven trucks

Brons

€150,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 2 uur.

Zilver

€300,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 4 uur.

Goud

€425,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 6 uur.

Platina

€600,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 8 uur.

Productfotografie

Consumenten zoeken voortdurend naar informatie en hun aandacht gaat natuurlijk naar de snelste manier om informatie te verzamelen: afbeeldingen. Productafbeeldingen getuigen niet alleen van de kwaliteit van uw product, maar dienen ook als venster in uw e-commerce winkel, waardoor drie zeer belangrijke dingen ontstaan:

  1. Transparantie
  2. Vertrouwen
  3. Kwaliteit

Productfotografie maakt gebruik van specifieke technieken om producten op een aantrekkelijke manier te presenteren en potentiële kopers te verleiden om specifieke producten aan te schaffen. Maar vergis u niet, vooral ook bij productfotografie is het niet een simpele druk op de cameraknop. De meeste tijd gaat zitten in de voorbereidingen en in de nabewerking. Reflecties moeten zoveel als mogelijk voorkomen worden en uw producten moeten er natuurlijk mooi uitzien. Productfotografie is een essentieel onderdeel van zowel online als offline advertenties voor succesvolle catalogi, brochures, tijdschriftadvertenties, billboards, online advertenties en bedrijfswebsites, met name wanneer producten rechtstreeks aan de consument worden verkocht.

1DX_0736
ajax-loader
Scroll naar top