Professionele en stralende bedrijfsfotografie
met oog voor het DNA van uw bedrijf
Wij zijn enthousiast, denken mee en creëeren een ontspannen sfeer.
Scroll naar beneden voor alle info

Stijlvolle bedrijfsfotografie die mensen raakt!

Bedrijfsfoto’s die de kernwaarden van uw bedrijf uitstralen. Woorden zeggen veel, beelden spreken echter nog meer. Hierbij staan in bijna alle gevallen uw medewerkers centraal. Een bedrijf is tenslotte vooral mensenwerk. Door dit mensenwerk te laten zien, krijgen (potentiële) klanten een duidelijk beeld van uw bedrijf en uw producten/diensten.

Klanten waarderen ons voor onze persoonlijke aanpak, creativiteit, professionaliteit en het meedenken. Onze belofte is dat we betrouwbaar zijn en kwaliteitsfoto’s leveren tegen een marktconforme prijs.

Foto's die de ziel van uw bedrijf laten zien

Als u stijlvolle bedrijfsfoto’s nodig heeft om het juiste imago van uw bedrijf weer te geven, maar u weet niet zeker waar u moet beginnen, neem dan gerust contact met ons op. We willen graag met u meedenken.

Maar welk type beelden kunnen we nu voor u maken? Denk aan enerzijds een bedrijfsreportage van diverse werkprocessen, portretten van medewerkers, uw bedrijfsinterieur, de werkplekken, buitenzijde van het gebouw en zelfs uw bedrijfsevenementen. Kortom alles wat uw bedrijf helpt om professionaliteit uit te stralen en meer en beter zichtbaar te zijn.

Enkele van onze klanten

Als bedrijfsfotografen hebben we het DNA van deze mooie organisaties op een creatieve, professionele en herkenbare manier in beeld mogen brengen. Het was erg prettig om met hen samen te werken met een mooi resultaat tot gevolg. Met meer dan 15 jaar ervaring in de commerciële fotografie, varieert ons klantenbestand van grote tot kleine ondernemingen.

Onze manier van (samen)werken

Onze manier van werken is efficiënt, eerlijk en transparant. Hierbij vinden we een heldere en persoonlijke benadering van groot belang. Daarom zullen we vooraf altijd kennis komen maken. Ook om zo een goed idee van uw onderneming te krijgen. Enkel op deze manier kunnen we beelden leveren die uw bedrijf op de juiste manier en met een mooie uitstraling tonen.

Tijdens ons gesprek bespreken we uiteraard ook uw wensen. Deze briefing is van groot belang zodat u weet wat u van ons mag verwachten. Als alles voor ons duidelijk is maken we een offerte op. Als deze door u wordt goedgekeurd plannen we vervolgens een tijdstip en dag(en) die het meest gunstig zijn om de foto’s te maken. Tijdens het fotograferen trachten we zo onopvallend als mogelijk te aanwezig te zijn om zo de meest natuurlijke foto’s te kunnen maken. Het is wel gewenst dat iedereen binnen uw bedrijf op de hoogte is van de fotoreportage, zodat verrassingen uitblijven. Mochten mensen aangeven dat ze per se niet op beeld willen komen, dan houden we daarr uiteraard rekening mee.

Na de fotoreportage gaat ons werk thuis gewoon door. We maken twee backups, selecteren de beste beelden en bewerken deze. Vervolgens plaatsen we deze foto’s op een afgeschermde online omgeving waar u als klant de beelden kunt bekijken en downloaden. Deze foto’s kunt u gebruiken voor al uw communicatie uitingen zoals uw website, brochures, magazines en nieuwsbrieven. Of u laat er mooie afdrukken van maken om deze op kantoor te hangen.

Het is onze motivatie en stijl om met een open en positieve houding te fotograferen. U heeft dus niet te maken met een starre, schagrijnige fotograaf achter de camera. 

Inbegrepen bij onze tarieven

Omdat we fulltime beroepsfotografen zijn en we er dus ons brood mee moeten verdienen, kan ons tarief niet enkel opgebouwd zijn uit de tijd dat we fotograferen. Zouden we wel doen, dan zouden we heel snel een failissement moeten aanvragen ;-).
Net als in uw vakgebied zijn er additionele kosten en investeringen die ook wij moeten betalen en doen. Daarom hebben we in onze prijs rekening gehouden met:

 • Advies & Overleg. We luisteren graag naar uw wensen en adviseren waar nodig en gewenst.
 • Kennis, tijd, en expertise van ons als fulltime beroepsfotograaf. Om zover te komen hebben we diverse opleidingen gevolgd, uren aan boeken en videos bestudeerd, fouten gemaakt en jarenlang gefotografeerd.
 • Onze voorbereiding. Net als iedere vakman en vakvrouw bereiden we onze fotoshoots goed voor. We zorgen dat we de locatie en uw producten goed kennen, controleren onze apparatuur, en waar nodig verdiepen we ons verder in de wensen van u als klant.
 • Professionele apparatuur. Al onze opdrachten voeren we uit met betrouwbare en kostbare fotoapparatuur, computer en software om kwaliteitsbeelden te kunnen waarborgen. En natuurlijk moet deze apparatuur ook verzekerd zijn tegen diefstal en schade.
 • Maatwerk en persoonlijke aanpak. Iedere fotoshoot is uniek en word volledig op uw wensen en mogelijkheden afgestemd.
 • Ons werk ná het fotograferen. Ons werk is na het fotograferen nog niet klaar. Bij thuiskomst importeren, archiveren en backup’n we alle foto’s. Daarna selecteren we de beste foto’s en bewerken deze tot mooie beelden. 
 • Belastinggeld. Iedere periode dragen we, net als u, braaf onze BTW en Inkomstenbelasting af aan de fiscus.

Bedrijfsreportages die verhalen vertellen.

Hier zijn enkele redenen waarom u ervoor zou kiezen om foto’s van uw bedrijf te laten maken:

 • Eerste indruk: Een bedrijfsfotoreportage helpt bij het creëren van een positieve eerste indruk. Potentiële klanten vormen vaak hun mening op basis van visuele elementen. Professionele foto’s van uw bedrijfspand, uw team en de werkzaamheden dragen bij aan een positieve uitstraling.
 • Branding: Goede bedrijfsfoto’s dragen bij aan de branding van uw onderneming. Ze kunnen helpen bij het communiceren van uw bedrijfswaarden, missie en visie van het bedrijf. Consistente visuele elementen in foto’s zorgen voor een herkenbare en sterke merkidentiteit.
 • Versterken van geloofwaardigheid: Professionele foto’s dragen bij aan de geloofwaardigheid van uw bedrijf. Ze laten zien dat het bedrijf zich inzet voor kwaliteit, professionaliteit en aandacht voor detail. Dit kan het vertrouwen van mogelijke klanten vergroten.
 • Marketing en promotie: Bedrijfsfoto’s kunnen effectieve marketing- en promotiematerialen vormen. Ze kunnen worden gebruikt op uw bedrijfswebsite, sociale media, brochures, persberichten en andere marketingmaterialen om zodoende de zichtbaarheid van uw bedrijf of merk te vergroten.
 • Werving en personeelsbehoud: Een bedrijfsfotoreportage kan ook worden gebruikt in het wervingsproces. Het laat potentiële werknemers kennismaken met de werkomgeving, bedrijfscultuur en het team. Dit kan bijdragen aan een positieve houding ten opzichte van uw bedrijf en helpen bij het aantrekken en behouden van goed personeel.
 • Online aanwezigheid: In het digitale tijdperk is een sterke online aanwezigheid essentieel. Kwalitatieve bedrijfsfoto’s kunnen bijdragen aan een aantrekkelijke en professionele online uitstraling, wat belangrijk is voor het aantrekken van online doelgroepen.

Kortom, een bedrijfsfotoreportage is een investering die de algehele uitstraling, geloofwaardigheid en marketingmogelijkheden van uw bedrijf kunnen verbeteren. Het is een krachtig middel om de identiteit van uw bedrijf vast te leggen en te delen met de buitenwereld.

Evenementfoto's die sfeer tonen en swingen!

We vinden het een feest om evenementen te fotograferen van bedrijfsfeesten, congressen tot aan bedrijfsuitjes. Ons doel is  om sfeervolle foto’s te maken die uw evenement en de aanwezigen laten stralen. Hiervoor gaan we als fotografen onopvallend te werk om zo een ontspannen fotoreportage te maken van uw bedrijfsfeest. Uiteraard komen er veel mensen op de foto. Maar ook de hapjes, artiesten, speeches en alle versieringen worden niet vergeten. Op deze manier wordt een mooi totaalbeeld gemaakt van het bedrijfsevenement. Zo hebben we o.a. gedurende drie dagen de feestelijke opening van de nieuwe bedrijfslocatie van Loven B.V. gefotografeerd.

Samengevat inversteert u met onze stijlvolle bedrijfsfotografie in prachtige herinneringen van uw bedrijfsevenement. Al die unieke momenten worden vakkundig en professioneel vastgelegd. Foto’s die u kunt delen met uw bezoekers of personeelsleden. Daarnaast is het een krachtig instrument voor promotionele doeleinden. Tenslotte zegt een mooie foto meer dan 1000 woorden.

Gebouwen en bouwprojecten tot leven brengen!

Goede interieurfoto’s brengen binnenruimtes tot leven. In het bijzonder wil je bij interieurfotografie de kijker het gevoel geven dat ze zelf in de ruimte aanwezig is. Uiteindelijk is het immers de kunst van bedrijfsfotografie, om uw bedrijfsinterieur zo authentiek en mooi als mogelijk te laten zien. Daarom maken we als bedrijfsfotografen gespecialiseerd in gebouwen en interieurs, aantrekkelijke foto’s met natuurlijke uitstraling.

Enerzijds doen we dat op het gebied van architectuur, interieurontwerp en decoratie, anderzijds ook voor o.a. hotels, theaters, winkels, horeca, kantoorpanden en showrooms. Samengevat creëren we beelden met een zorgvuldige compositie en kadrering, harmonieuze perspectieven, aandacht voor belichting en getrouwe weergave van kleuren en texturen.

Maar wat dacht u van bouwfoto’s die hun geld terugverdienen. Hoe mooi is dat?! We fotograferen o.a. voor bouwbedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties, architecten, makelaars, vastgoedeigenaren, gemeenten en civieltechnische adviseurs. Of u nu consistent foto’s nodig heeft voor voortgangsrapporten van bouwprojecten of een portfolio met foto’s om nieuwe woningbouwontwikkelingen, monumentale gebouwen, architecturale projecten en interieurontwerpen te promoten – wij kunnen u helpen.

Als voorbeeld van stijlvolle bedrijfsfotografie vanuit Limburg hebben we diverse interieurfoto’s mogen maken voor het prachtige Teylersmuseum in Haarlem, het Stadstheater van Haarlem en het kantoorgebouw Trencadis in Venlo

Zakelijke portretten die shinen!

Een goed zakelijk ogend portret is van groot belang voor een eerste indruk. Want dergelijke foto’s scheppen vertrouwen en stralen professionaliteit uit. Tenslotte willen we dat u en uw werknemers trots op uw bedrijf en zichzelf zijn. Omdat we uw werkproces niet willen verstoren maken we de foto’s op uw bedrijfslocatie.

Als gevolg van onze losse en ongedwongen aanpak, weten we mensen op hun gemak te stellen. Hierdoor krijgen de portretten een positieve en zelfverzekerde uitstraling. Wij zorgen voor de apparatuur en nemen spanningen die mensen voelen weg. Het enige dat u hoeft te doen is zorgen voor een plek in uw bedrijf waar de foto’s gemaakt kunnen worden. De rest doen wij.

Wij geloven in de kracht en schoonheid van mensen

Wij geloven in de schoonheid van mensen, fotograferen ze met respect en willen graag hun individualiteit en uniekheid in beeld brengen. Een foto is toch vaak het eerste wat mensen online zien en een eerste indruk achterlaat. Iedereen die professionele, zelfverzekerde en benaderbare portretten of headshots nodig heeft voor persoonlijk gebruik of redactionele en reclamedoeleinden kan ons hiervoor inschakelen. Iedereen die zich serieus wil presenteren voor publicatie op een website, brochure of sociale media kan ons inschakelen om in goed overleg en geheel naar wens een of meerdere zakelijke portretten te fotograferen waarbij de nadruk ligt op het individu en het bedrijf. Kies daarom voor onze zakelijke portretfotografie uit limburg.

De zaken veranderen. Mensen vertrouwen meer dan ooit op e-mail en websites om informatie te krijgen. Persoonlijke ontmoetingen komen minder vaak voor, maar de menselijke connectie blijft de verkoop en succesvolle zakelijke relaties stimuleren. Als je nog niet de gelegenheid hebt gehad om elkaar persoonlijk te ontmoeten, moet je vertrouwen op je professionele portret om je te vertegenwoordigen op alle sociale platforms zoals Facebook en LinkedIn en Instagram. Veel websites voegen nu foto’s van hun werknemers toe om hun bedrijf een vriendelijk gezicht te geven. Het is belangrijk om te weten met wie u zaken doet en het gezicht zien van de persoon met wie u correspondeert, is een zeer krachtig hulpmiddel om vertrouwen te wekken.

Professioneel en benaderbaar op de foto

Het belang van een uniforme look voor de werknemers van uw bedrijf. Consistentie in de headshots van uw medewerkers zorgt ervoor dat uw team er professioneel en uniform uitziet. Portretten van hoge kwaliteit laten zien dat u graag investeert in het imago van uw bedrijf en daarom geeft om het werk dat u doet. Of een portret die juist een open en ongedwongen sfeer laat zien. Waar u als bedrijf voor staat moet de foto uitstralen. Een professioneel portret geeft uw medewerkers een gevoel van trots. Ze zullen zich goed voelen over hun werkplek en hun rol binnen uw bedrijf.

Contact

Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

 • info@huubkeulers.nl
 • +31 0646741111

Met vriendelijke groet,
Huub Keulers
Lorette Janssen

Scroll naar boven