Professionele en kundige bedrijfsfotograaf
met oog voor het DNA van uw bedrijf
Wij zijn enthousiast, denken mee en creëeren een ontspannen sfeer voor stijlvolle bedrijfsfoto's.

Stijlvolle bedrijfsfotografie vanuit Limburg

Huub Keulers Media Services levert al meer dan 15 jaar stijlvolle bedrijfsfotografie vanuit Limburg. Enerzijds bestaat een aanzienlijk deel van ons werk uit het maken van boeiende bedrijfsreportages en productenfoto’s. Anderzijds maken we ook zakelijke portretfoto’s. Samengevat alle typen beelden die uw onderneming nodig heeft. Ondanks dit brede fotografiegebied zijn kwaliteit en flexibiliteit van groot belang voor ons. Als u als ondernemer een goed product of mooie dienst levert waar u trots op bent, wilt u dit natuurlijk ook graag laten zien. Maar hoe bereikt u dit? Wij brengen uw producten en diensten, met stijlvolle bedrijfsfotografie vanuit Limburg, op een mooie manier voor (potentiële) klanten in beeld. Vervolgens kunt u deze foto’s gebruiken voor bv. uw website, brochures, magazines en nieuwsbrieven.

Het is onze motivatie en stijl om foto’s met een frisse en positieve uitstraling te maken. Ten eerste gaat het hierbij bijna altijd om mensen waardoor we altijd enthousiast zijn en hebben creatieve ideeën. Maar uiteraard zorgen we ook voor een ontspannen sfeer.  Naast grotere bedrijven en MKB-bedrijven kunnen ook zzp’ers bij ons terecht voor stijlvolle bedrijfsfotografie vanuit Limburg. Echter voordat we starten geven we eerst een heldere offerte af.  Onze manier van werken is efficiënt en open.  Hierbij vinden we een eerlijke, heldere en persoonlijke samenwerking van groot belang. Daarom zullen we vooraf altijd even kennis komen maken. Enkel op die manier kunnen we beelden leveren die uw bedrijf op de juiste manier en met een mooie uitstraling tonen. Tijdens ons gesprek kunnen we dan ook uw wensen bespreken en een goed idee van uw onderneming krijgen.

Tenslotte leggen we u graag de meerwaarde van een professioneel bedrijfsfotograaf uit, simpelweg omdat uw bedrijf dit verdiend.

Meer dan 15 jaar ervaring in bedrijfsfotografie
Meedenkend, creatief en origineel
Flexibel in het maken van afspraken
Altijd opgewekt en gemotiveerd
Snelle levering van beelden
Betaalbare kwaliteit

Wat is bedrijfsfotografie?

Maar wat betekent stijlvolle bedrijfsfotografie nu eigenlijk? En wat doet een bedrijfsfotograaf? Bedrijfsfoto’s zijn beelden die vaak nodig zijn voor uw website, een persbericht of gebruikt in brochures. Echter worden bedrijfsfoto’s ook gebruikt in nieuwsbrieven, jaarverslagen, posters en banners. Hiervoor werken we graag met u samen. Maar misschien koopt u al stockfoto’s voor uw bedrijf, echter zijn dit vaak beelden die het persoonlijke tintje en dan van uw bedrijf missen. Daarnaast vertrouwt u misschien op inconsistente smartphonefoto’s of u gebruikt helemaal geen beelden. In onze ogen een gemiste kans.

Als u stijlvolle bedrijffoto’s nodig heeft om het juiste soort imago en aandacht voor uw diensten of producten te geven, maar u weet niet zeker waar u moet beginnen, neem dan contact gerust met ons op. Samengevat kunnen we een verzameling gepersonaliseerde afbeeldingen maken waarbij u kunt denken aan enerzijds portretten van medewerkers, teamfoto’s en merchandise. Anderzijds kunt u denken aan het interieur, de werkplekken, buitenzijde van het gebouw, het productieproces en zelfs uw bedrijfsevenementen. Kortom alles wat uw bedrijf helpt om professionaliteit uit te stralen en meer en beter zichtbaar te zijn.

Enkele van onze klanten

Onze bedrijfsfotografie diensten

Samengevat verzorgen we stijlvolle en professionele bedrijfsfotografie vanuit Limburg voor:

Tenslotte vinden we iedere tak van bedrijfsfotografie een feest. Bovendien doen we dit met passie en op een onvergetelijke manier. Want foto’s die opvallen, vergroten uw zichtbaar. We houden ervan om de ziel van uw bedrijf in beeld te brengen. Kortom, bedrijfsfotografie moet het hart van uw bedrijf laten zien. Mooie bedrijfsfoto’s trekken de aandacht van uw publiek. Daardoor brengen ze de boodschap en het juiste gevoel beter over. Uiteindelijk zal dit u helpen zich te onderscheiden van uw concurrenten.

Bedrijfsreportages

Woorden zeggen veel, beelden spreken waarbij in de meeste gevallen uw medewerkers centraal staan bij een bedrijfsreportage. Hiervoor fotograferen we hen op een respectvolle manier tijdens hun werkzaamheden. Hierdoor krijgen o.a. (potentiële)  klanten een duidelijk beeld van uw bedrijf en uw diensten. Intussen zijn diverse bedrijven u voorgegaan. Wij maken stijlvolle en professionele foto’s die u kunt gebruiken voor al uw communicatie doeleinden. Echter zullen we eerst samen uw wensen en ideeën bespreken. Wij creëren stijlvolle bedrijfsfotografie vanuit Limburg.

Bedrijfsfotografie Samco Aircraft Maintenance
Vliegtuig Bedrijfsfotografie Samco Aircraft Maintenance
Cockpit onderhoud Vliegtuig Bedrijfsfotografie Samco Aircraft Maintenance Bedrijfsfotografie

Brons

€250,- excl. 21% BTW
Een reportage op locatie van maximaal 2 uur.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

Zilver

€500,- excl. 21% BTW
Een reportage op locatie van maximaal 4 uur.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

Goud

€650,- excl. 21% BTW
Een reportage op locatie van maximaal 6 uur.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

Platina

€850,- excl. 21% BTW
Een reportage op locatie van maximaal 8 uur.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

Bouw- & Vastgoedfotografie

Bouwfoto’s die hun geld terugverdienen. Hoe mooi is dat?! We fotograferen o.a. voor bouwbedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties, architecten, makelaars, vastgoedeigenaren, gemeenten en civieltechnische adviseurs. Of u nu consistent foto’s nodig heeft voor voortgangsrapporten van bouwprojecten of een portfolio met foto’s om nieuwe woningbouwontwikkelingen, monumentale gebouwen, architecturale projecten en interieurontwerpen te promoten – wij kunnen u helpen.
Omdat alle aanvragen anders zijn, bekijken we uw opdracht eerst en geven daarna een individuele offerte. Foto’s behorend onder bedrijfsfotografie kunnen gebruikt worden in voortgangsrapportages, brochures, aankleding van kantoorpanden, etc. Ook langdurige projecten vinden we mooi vinden om te doen. Van de eerste schop tot aan de opening van een pand. Zoals het Trencadis kantoorcomplex, gebouwd door Wijnen BV.

Dus als u een professionele bedrijfsfotograaf wilt om bouwprojecten of vastgoed te documenteren, neem dan contact met ons op. Concluderend: we kunnen u helpen!

Bedrijfsfotografie Trencadis kantoorgebouw Venlo Huub Keulers
Bedrijfsfotografie Trencadis kantoorgebouw Venlo Huub Keulers

Voor een bouwreportage werken we met een uurtarief van €65,- excl. 21% BTW.
Voor aanvang van de opdracht wordt een heldere prijsopgave afgegeven. Hierbij gaan we uit van de meest efficiënte manier van werken.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

Interieurfotografie

In het bijzonder wil je bij interieurfotografie de kijker het gevoel geven dat ze zelf in de ruimte aanwezig is. Uiteindelijk is het immers de kunst van bedrijfsfotografie, om uw bedrijfsinterieur zo authentiek en mooi als mogelijk te laten zien. Daarom maken we als bedrijfsfotografen gespecialiseerd in gebouwen en interieurs, aantrekkelijke foto’s met natuurlijke uitstraling. Enerzijds doen we dat op het gebied van architectuur, interieurontwerp en decoratie, anderzijds ook  voor hotels, winkels en eersteklas onroerend goed. Samengevat creëren we beelden met een zorgvuldige compositie en kadrering, harmonieuze perspectieven, aandacht voor belichting en getrouwe weergave van kleuren en texturen.

Als voorbeeld hebben we diverse interieurfoto’s mogen maken voor het prachtige Teylersmuseum in Haarlem, het Stadstheater van Haarlem en het kantoorgebouw Trencadis in Venlo.

Stadsschouwburg Haarlem Interieurfotografie Bedrijfsfotografie
Brouwerij Jopenkerk Haarlem Interierfotografie Bedrijfsfotografie
Teylersmuseum Haarlem Interierfotografie Bedrijfsfotografie

Goud

€250,- excl. 21% BTW
Een reportage op locatie van ca. 2 uur.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

Platina

€500,- excl. 21% BTW
Een reportage op locatie van maximaal 4 uur.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

Zakelijke portretten

Een goed zakelijk ogend portret is van groot belang voor een eerste indruk. Want dergelijke foto’s scheppen vertrouwen en stralen  professionaliteit uit. Tenslotte willen we dat u en uw werknemers trots op uw bedrijf en zichzelf zijn. Omdat we uw werkproces niet willen verstoren maken we de foto’s op uw bedrijfslocatie. Als gevolg van onze losse en ongedwongen aanpak, weten we mensen op hun gemak te stellen. Hierdoor krijgen de portretten een positieve en zelfverzekerde uitstraling. Wij zorgen voor de apparatuur en nemen spanningen die mensen voelen weg. Het enige dat u hoeft te doen is zorgen voor een plek in uw bedrijf waar de foto’s gemaakt kunnen worden. De rest doen wij. Zie ook onze speciale pagina zakelijke portretten.
Enkele voorbeelden van onze klanten zijn: Oogartsen Maatschap Maasmechelen, Nationale Politie, Ned. Para-Atletiekteam enAquaja.

Barista zakelijk portret huub keulers
zakelijk portret man en vrouw broodjeszaak
zakelijk groepsportret
  • €65 pp of per teamfoto, excl. 21% BTW
  • Starttarief: €125 excl. 21% BTW.
  • Reizen naar locatie: €0,40/km.

Bedrijfsevenementen

We vinden het een feest om evenementen te fotograferen. Hierdoor kunnen we sfeervolle foto’s maken die uw evenement en de aanwezigen laten stralen. Hiervoor gaan we als fotografen onopvallend te werk om zo een ontspannen fotoreportage te maken van uw bedrijfsfeest. Uiteraard komen er veel mensen op de foto. Maar ook de hapjes, artiesten, speeches en alle versieringen worden niet vergeten. Op deze manier wordt een mooi totaalbeeld gemaakt van het bedrijfsevenement. Zo hebben we o.a. gedurende drie dagen de feestelijke opening van de nieuwe bedrijfslocatie van Loven B.V. gefotografeerd.

Samengevat inversteert u met Huub Keulers Media Services in prachtige herinneringen van uw bedrijfsevenement. Al die unieke momenten worden vakkundig en professioneel vastgelegd. Foto’s die u kunt delen met uw bezoekers of personeelsleden. Daarnaast is het een krachtig instrument voor promotionele doeleinden. Tenslotte zegt een mooie foto meer dan 1000 woorden.

Bedrijfsfotografie evenement loven trucks
Bedrijfsfotografie evenement loven trucks

Brons

€250,- excl. 21% BTW
Een reportage op locatie van maximaal 2 uur.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

Zilver

€500,- excl. 21% BTW
Een reportage op locatie van maximaal 4 uur.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

Goud

€650,- excl. 21%BTW
Een reportage op locatie van maximaal 6 uur.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

Platina

€850,- excl. 21% BTW
Een reportage op locatie van maximaal 8 uur.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

Productfotografie

Consumenten zoeken voortdurend naar informatie en hun aandacht gaat natuurlijk naar de snelste manier om informatie te verzamelen: afbeeldingen. Uiteindelijk getuigen goede productfoto’s getuigen niet alleen van de kwaliteit van uw product. Maar dienen ze ook als venster in uw e-commerce winkel, waardoor drie zeer belangrijke dingen ontstaan:

  1. Transparantie
  2. Vertrouwen
  3. Kwaliteit

Productfotografie maakt gebruik van specifieke technieken om producten op een aantrekkelijke manier te presenteren. Maar vooral ook om potentiële kopers te verleiden om uw producten te kopen. Echter vergis u niet, vooral bij productfotografie is het niet een simpele druk op de cameraknop. De meeste tijd gaat zitten in de voorbereidingen en in de nabewerking van de beelden. Reflecties moeten zoveel als mogelijk voorkomen worden en uw producten moeten er natuurlijk mooi en zo authentiek als mogelijk uitzien. Tenslotte zijn productfoto’s een essentieel onderdeel van zowel online als offline advertenties. Bijvoorbeeld voor succesvolle catalogi, brochures, tijdschriftadvertenties, billboards, online advertenties en bedrijfswebsites. Met name wanneer producten rechtstreeks aan de consument worden verkocht.

Voor een productreportage werken we met een uurtarief van €65,- excl. 21% BTW.
Voor aanvang van de opdracht wordt een heldere prijsopgave afgegeven. Hierbij gaan we uit van de meest efficiënte manier van werken.
Eventueel reizen naar locatie: €0,40/km.

1DX_0736
aquarium productfotografie bedrijfsfotografie limburg stein Elsloo Heerlen Maastricht kerkrade landgraaf roermond Sittard Geleen

Onze locatie

Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,
Huub Keulers
Lorette Janssen

Scroll naar top