Cadeaubon hondenshoot

Kadobon Limburg fotoshoot workshop fotografie kadobon

Wil je een hondeneigenaar verrassen met een origineel cadeau? Dat kan ook in de vorm van een cadeaubon. Neem gerust telefonisch contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in of stuur een email met daarin de gegevens welke op de bon moeten komen te staan.

Na betaling van de cadeaubon op reknr. NL30RABO0346879760 t.n.v. HJM Keulers krijg je van ons deze cadeaubon digitaal toegestuurd. Deze kun je dan zelf uitprinten en vervolgens als verrassing aan de degene overhandigen waar de bob voor bestemd is. Deze persoon kan daarna contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen.

Aanvragen cadeaubon

Vul s.v.p. onderstaand formulier in en klik op de verzendknop. Indien het formulier succesvol is verzonden, zie je hiervan een melding op je beeldscherm. We nemen daarna z.s.m. telefonisch contact met je op. Als alles helder voor ons en jou is, kan betaling van de cadeaubon op reknr. NL30RABO0346879760 t.n.v. HJM Keulers plaatsvinden. Je ontvangt daarna de cadeaubon op het door jou vermelde emailadres.

Scroll naar top