Artistieke verklaring

Ons werk weerspiegelt onze passie voor onze onderwerpen, hopelijk op een manier die de essentie van het onderwerp uniek maakt naar voren te brengen. Mensen omschrijven onze stijl als realistisch met een vleugje artistieke inslag om zo de schoonheid van de onderwerpen  weer te geven. Om dit gevoel te creëren, moeten we vaak vanuit diverse en lage standpunten fotograferen en bewust gebruik maken van achtergrond; soms clean en soms juist met de omgeving in beeld.
Het is ons doel om kijkers van onze beelden te raken op een manier die hen emotioneel verbindt met onze onderwerp door middel van een scala aan emoties en eigen ervaringen.

Het is onze drijfveer om de actie, emotie, verhaal en sfeer op zijn hoogtepunt in een beeld te vangen. Dit doen we al sinds jaar en dag met camera’s en lenzen van Canon. Eerst met de analoge Canon AE-1 en nu met de Canon 1Dx MII en de Canon 5D III. Onze meest gebruikte lenzen zijn de Canon 24-70mm F2.8, de Canon 70-200mm F2.8, Canon 135mm F2 of de Canon 300mm F2.8. Mede deze apparatuur stelt ons in staat om de beelden te maken, die we in ons hoofd hebben. Hierbij zoeken we iedere keer weer naar andere invalshoeken, om onze beelden zo origineel en verrassend als mogelijk te laten zijn. Voor ons zijn voorbereiding, originaliteit, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit van belang. Alleen zo kunnen we blij worden van het resultaat. Net als een sporter willen ook wij het beste uit onszelf halen en pieken op de juiste momenten.

Scroll naar boven