Particuliere en Zakelijke portretfotografie
Wij geloven in de schoonheid en kracht van mensen

Portretfotografie vanuit Limburg

Wij geloven in de schoonheid van mensen, fotograferen ze met respect en willen graag hun individualiteit en uniekheid in beeld brengen. Een foto is toch vaak het eerste wat mensen online zien en een eerste indruk achterlaat. Iedereen die professionele, zelfverzekerde en benaderbare portretten of headshots nodig heeft voor persoonlijk gebruik of redactionele en reclamedoeleinden kan ons hiervoor inschakelen. Door onze open en gemoedelijke aanpak, zorgen we ervoor dat iedereen zich op zijn gemak. We weten namelijk hoe het voelt om voor de camera te staan.

Wij drukken zelf geen foto’s af maar verwijzen door naar het kwaliteits fotolab Vakcolor in Buchten (Li). Zij maken prachtige afdrukken op diverse materialen voor u.

Zakelijke portretfoto

Iedereen die zich serieus wil presenteren op linkedIn of overige sociale media kan ons inschakelen om in goed overleg en geheel naar wens een of meerdere zakelijke portretten te fotograferen waarbij de nadruk ligt op het individu en hun bedrijf.  Zie ook onze speciale pagina’s zakelijke portretten en bedrijfsfotografie.

€50 pp,- excl. BTW
Uw teamfoto of uw profielfoto voor bv. uw website. Starttarief: €75 excl. BTW. Prijs vanaf 4 personen.

Modelfotografie

Modellen die hun carrière lanceren, hebben afbeeldingen nodig in verschillende stijlen voor hun portfolio, zodat zij een verscheidenheid van  verbluffende afbeeldingen kunnen presenteren aan de agent of potentiële klant(en). Afhankelijk van je ervaring en het soort modellering dat je nastreeft, zal het uiterlijk dat je nodig hebt voor je portfolio verschillen. Hoe werken we? Je zult nooit alleen zijn met één fotograaf. Mijn vrouw en ik werken altijd samen tijdens de shoot. Ervaren als ook onervaren modellen kunnen een sessie boeken om hun portfolio bij te werken. Minderjarige kinderen moeten altijd vergezeld zijn door een van de ouders. We ontmoeten elkaar op de gewenste locatie binnen of buiten. De shoot duurt twee tot vier uur, afhankelijk van je behoeften en wensen. Tijdens de sessie kunnen we al een selectie van de foto’s samen maken. Normaal gesproken werkt een snelle shoot niet. Daarom hebben we eerst een klein gesprek met je ter plaatse om elkaar te leren kennen en een ontspannen sfeer te creëren. Dit levert vaak de beste resultaten op. Hierna zullen we je foto’s bewerken en je toegang geven tot een online galerij waar je jouw foto’s kunt downloaden of we sturen ze naar je via WeTransfer.

€150,- excl. BTW
Een commerciële fotoreportage op locatie van maximaal 2 uur.

Familie- en baby shoot

Geen statische of saaie familiefoto’s. Je familie, in hun favoriete outfits en/of bezigheden, in ieder geval zoals jij ze ook echt kent of geportretteerd wilt hebben.   De shoot vindt niet plaats in een studio, maar op een gezamenlijk gekozen lokatie, in het bos, een park, kasteel, op de heide of bij je thuis, waar men zich ontspannen en het meest comfortabel voelt. Familieportretsessies duren van 30 minuten tot een halve dag, afhankelijk van het aantal afbeeldingen dat men  gemaakt wil hebben. Na de shoot zullen we de foto’s bewerken en je toegang geven tot een online galerij, waar je de foto’s kunt downloaden of we verzenden ze via WeTransfer.

€150,- excl. BTW
Een verrassende, leuke fotoreportage met het hele gezin of met je vrienden/vriendinnen op locatie van maximaal 1,5 uur.

ajax-loader
Scroll naar top