Onze prijzen
'Investeer in uw succes en uw plezier'

Voor prijzen en mogelijkheden van onze webdesign diensten verwijzen we naar de pagina Webdesign en voor de fotoworkshops verwijzen we naar de betreffende workshoppagina’s.
 

Fotografie

Veel mensen denken helaas dat het maken van foto’s slechts een druk op de cameraknop is. Voor de kiekjes zal dat zeker gelden. Wilt u echter foto’s die de uitstraling hebben die aan uw en onze kwaliteitsnormen voldoen, wordt het een ander verhaal. Een goede fotograaf heeft liefde voor zijn vak, weet wat een klant wil, denkt mee in het creatieve proces, bereid een fotoreportage zorgvuldig voor, kan adhoc goed met onvoorziene situaties omgaan en weet hoe beelden te laten spreken. En ja, bij kwaliteit hoort een prijskaartje net zoals een stukadoor zijn prijskaartje heeft en niet even een muurtje stukt. Wij bevinden ons dan ook niet in het marktsegment van de onderste regionen maar zeker ook niet in de bovenste regionen maar bieden wel waar voor uw geld. 
Als het fotograferen klaar is begint het werken voor ons eigenlijk pas. Iedere foto wordt op onze computers ingeladen en van de juiste gegevens voorzien. Daarna worden ze nauwkeurig bekeken zodat uiteindelijk de beste foto’s geselecteerd worden. Tenslotte volgt de nabewerking van de foto’s en opgeslagen in ons archief. In al onze prijzen zitten dus ook de vaste kosten noodzakelijk om ons werk professioneel uit te kunnen voeren (denk aan camera’s, lenzen, flitsers, statieven, geheugenkaarten, computer, software, backup schijven, onderhoud apparatuur, verzekeringen, studie, stroom, administratie, PR, auto etc.)
Gelukkig zijn er andere manieren om binnen je budget te blijven of wellicht ben je nu overtuigd dat je op een fotograaf niet moet bezuinigen.
 

Waarom zou u bijvoorbeeld een professioneel fotograaf inhuren?
Foto’s maken die de juiste sfeer, verhaal of emotie overbrengen, benodigd vaardigheden, jaren van ervaring en het gebruiken van de juiste apparatuur op de juiste manier. Professionele fotografen hebben substantiële ervaring in het fotograferen in diverse situaties en kunnen anticiperen in allerlei omstandigheden. Ze houden zich zowel bezig met de kwaliteit van een beeld als met de behoeften en wensen van hun klanten. Met andere woorden ze weten samen te werken en mee te denken, ze zijn creatief, sociaal, betrouwbaar, professioneel en flexibel. U huurt een professionele fotograaf in omdat u weet dat deze op ieder moment kan leveren, wetende dat kwaliteitsfoto’s meer geld kosten dan iemand die snap shot foto’s maakt. Als iemand blij is met dergelijke foto’s, is daar niets mis mee, maar vraag jezelf wel af wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Mooie beelden maken indruk. Eerste en laatste indrukken die vaak een grote meerwaarde hebben. 

We kunnen u niet vertellen hoe vaak mensen naar ons toekomen en zeggen; “Dat is een geweldige camera die je hebt. Je foto’s zullen zeker er elke keer weer geweldig uitkomen, toch? Het is net zoiets als zeggen; ‘Ik heb hetzelfde potlood als Rembrandt, dus ik zou in staat moeten zijn om te tekenen zoals hij”. Als dat waar zou zijn, zouden we allemaal miljonair zijn. Professioneel fotograaf zijn betekent iedere keer opnieuw kwaliteit leveren. Dit kan alleen bereikt worden door iedere dag met fotografie bezig te zijn, trainingen en studies volgen, het overwinnen van problemen en teleurstellingen, het verzamelen van kennis via het lezen van tonnen boeken en het kijken naar andere fotografen tijdens hun werk. Eerst leerden we de strijd met onze goedkope apparatuur te overwinnen, daarna spaarden we om de best mogelijke apparatuur te kopen, wetende dat het een verschil kan maken. We weten hoe we onze uitrusting op de best mogelijke manier moeten gebruiken en hoe foto’s te verwerken, bewerken en beheren. Met andere woorden: we investeren tijd en geld om vakwerk te leveren en te blijven leveren. Hopelijk wilt u ook investeren in onze diensten die voor u het verschil kunnen maken.

Sportreportage

Huub Keulers

Sportdag

€250,- excl. BTW
De sportdag van uw school of organisatie op een leuke, onvergetelijke manier in beeld gebracht (Max. 4 uur). U ontvangt minimaal 50 bewerkte foto's.

Fotoworkshop sportfotografie

Sportwedstrijd

€150,- excl. BTW
Je team tijdens een sportwedstrijd op een mooie, unieke manier in beeld gebracht. Jullie ontvangen minimaal 25 bewerkte foto's.

Sportevenement

€650,- excl. BTW
Uw (semi-)professionele sportevenement, de hele dag, op een professionele manier gefotografeerd. Incl. minimaal 100 foto's, backup'en, selecteren en nabewerken.

Fotoworkshop sportfotografie Limburg en internationale opdrachten sportfotografie door professionele sportfotograaf

Sporters portfolio

€150,- excl. BTW
We maken actie- en portretfoto's van je tijdens een sportevenement, training of op een moment naar keuze. Ideaal voor je website of portfolio. Je ontvangt minimaal 10 bewerkte foto's.

Commerciële reportages / Bedrijfsfeesten

Brons

€150,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 2 uur. Incl. ca. 10-15 foto's, backup'en en nabewerken.

Zilver

€300,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 4 uur. Incl. ca. 15-50 foto's, backup'en, selecteren en nabewerken.

Goud

€425,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 6 uur. Incl. ca. 25-75 foto's, backup'en, selecteren en nabewerken.

Sprankelende bedrijfsreportages, profielfoto's, bedrijfsfeesten door professioneel fotograaf uit Elsloo, Limburg

Platina

€600,- excl. BTW
Een reportage op locatie van maximaal 8 uur. Incl. ca. 50-100 foto's, backup'en, selecteren en nabewerken.

Portretfoto's

Fleur en Eem Fotoshoot C-Mine Genk

Model shoot

€150,- excl. BTW
Een commerciële fotoreportage op locatie van maximaal 2 uur. Incl. minimaal 10 bewerkte foto's.

Familie shoot

€150,- excl. BTW
Een verrassende, leuke fotoreportage met het hele gezin of met je vrienden/vriendinnen op locatie van maximaal 1,5 uur. Incl. ca. 10 bewerkte foto's.

Babyshoot Huub Keulers

Baby shoot

€125 pp,- excl. BTW
Uw prachtige kind(eren) op een eigen wijze bij u thuis of op locatie gefotografeerd. Maximaal 1,5 uur. Incl. ca 10 bewerkte foto's.

Bedrijfs profielfoto door professioneel fotograaf uit Elsloo, Limburg

Zakelijk portret

€20 pp,- excl. BTW
Uw teamfoto of uw profielfoto voor bv. uw website. Starttarief: €75 excl. BTW. Prijs vanaf 8 personen.

Scroll naar top