Ervaringen deelnemers fotoworkshops

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van de deelnemers aan onze fotoworkshops en fotocursussen te tonen, ook als mensen niet tevreden zouden zijn. Gelukkig is dit laatste niet het geval hoewel er natuurlijk altijd puntjes voor verbetering van onze fotoworkshops zijn. Daar moeten we niet blind voor zijn. Iedere deelnemer leert op zijn eigen manier, dat is iets waar we zeker aandacht voor hebben. Zeker in een groep moet je de juiste kennis en kunde overdragen aan iedere workshop deelnemer of leerling.

Prisca Rouwet
Super workshop gevolgd bij Huub! Ook Lorette had haar aandeel in de leerzame technieken, ideeen en persoonlijke aanpak. Goede kwaliteit van informatie delen en een mooi naslagwerk er bij. Locatie was ook origineel gekozen voor deze fotoshoots. Zeker zal ik nog een workshop volgen, want er zijn genoeg leerzame momenten en variatie in de planning. Aanrader!

Peter Vranken
Ik ben ontzettend blij aan wat ik tot nu toe aan kennis heb opgedaan. Daarnaast zijn de lessen en ook de opdrachten erg leuk om te doen. Mijn complimenten voor de opzet van de cursussen en jouw inbreng Huub.

Joke in ‘t Veld
In Juli 2019 een 2 daagse workshop sportfotografie tijdens de NK Moutainbike gevolgd bij Huub en Lorette. Vooraf en tijdens de fotoworkshop heel veel goede  informatie gekregen waaruit liefde voor fotografie blijkt. Doordat we met een kleine groep waren hebben we allemaal heel veel persoonlijke aandacht van beiden gekregen. Ontzettend geleerd zoals panning, beeldvullend fotograferen, emotie en flitsen. Het is een aanrader om bij Huub en Lorette een workshop te volgen. Huub en Lorette bedankt voor het delen van jullie passie het was een gezellig, verzorgd maar vooral leerzaam weekend.

Bart Achterhof
Tijdens het NK Mountainbike 2019 heb ik een workshop sportfotografie gevolgd bij Huub en Lorette. Met passie en enthousiasme hebben zij hun kennis en ervaring gedeeld met een kleine groep cursisten. Door de grootte van de groep, was het mogelijk om 1-op-1-gesprekken te hebben met Huub of Lorette. Panning, emotie, sfeerbeelden, beeldvullend en flitsen … dit en nog veel meer kwam uitgebreid aan bod in de workshop verspreid over twee dagen. Kortom: een informatieve workshop waarbij ik veel kennis heb opgedaan om mij verder te kunnen ontwikkelen in de sportfotografie.

Pie Cilissen
Iets dat mij zeer aansprak en nog steeds aanspreekt is de passie en de aandacht voor de cursist om zo het uiterste van zijn leerlingen te vragen en hun daartoe uit te dagen. Op een voor ieder heel duidelijke manier is zijn uitleg van alle onderdelen voor de fotografie. Dat zijn bijdrage aan mijn verbeterende prestatie’s, voor het maken van foto’s, is wel bewezen. Ik heb meermaals foto’s mogen aanleveren om op te nemen bij publicaties. Ik ben Huub steeds blijven volgen en geniet keer op keer van zijn werkstukken, iedere keer weer verrassend. Laat ons vooral van je werk blijven genieten en ga zeker door met het geven van workshops en cursussen.

Bert Wolfs
Ik heb 3 sessies Basiscursus Photoshop Lightroom bij Huub gevolgd. Vooraf werden de doelen en de te behandelen onderwerpen duidelijk aangegeven. Huub heeft deze sessies, gespekt met praktijkvoorbeelden, op een onderhoudende, begrijpelijke en leerzame wijze ingevuld. Voor mij was dit een goede opstap om met Lightroom aan de slag te gaan.

Hans Jansen Sportfotografie
Een heel kundig fotograaf die gedreven met zijn passie bezig is. Brengt kennis op een speelse en duidelijk manier over. Cursussen die hij geeft zijn een aanrader

Ronald van Dijk
Who cares: 😉…Een superieure experimentele ontmoeting tussen de werelden van de innoverende hobby fotografen, creatieve therapie, welzijn en community art 😂……. Klasse!

Michelle Peeters (Photofacts)
Ik ken je nog niet heel erg goed, maar ben zeer onder de indruk van je foto’s en de manier waarop je artikelen (ook voor Photofacts) schrijft. Ik ben ervan overtuigd dat je cursussen erg goed zijn en dat je de meest complexe zaken aan iedereen uitgelegd krijgt! Bovendien vind ik je erg prettig in de omgang, leuk om met je samen te werken!

Diana Notermans
Jouw manier van uitleggen is zeer aanstekelijk. Je neemt mensen mee in de wereld van fotografie, waarvan ook een professionele fotograaf als ik, heel veel kan leren en geleerd heb. Je bent een van de eerste fotografen die zijn fouten deelt met cursisten. Daardoor had ik zoiets van: ‘Oh gelukkig, ik ben niet de enige die dingen soms verkeerd doet’. Bedankt Huub, je bent ene inspiratiebron voor me!

Linda Groothuizen
Ik vond het een zeer leerzame, praktijkgerichte en gezellige cursus. Huub is een geboren cursusleider die duidelijk en soms met humor uitleg geeft. Hij brengt moeilijke dingen terug naar de basis waardoor het muntje snel valt.

Fleur Hendrik
Door deze cursus van Huub heb ik mijn camera veel beter leren kennen. Ik fotografeerde altijd op de Automaat-stand, maar toch mislukte mijn foto’s vaker. Nu zijn mijn foto’s veel beter geworden. Huub ik wil je bedanken voor alle tips, trucjes en de leuke maar vooral ontzettend nuttige cursus.

Marian Kuijpers
Voordat ik bij Huub terecht kwam had ik op een zaterdag een Canon workshop gevolgd die ik bij mijn camera aangeboden kreeg. De uitleg ging echter veel te snel voor me waardoor dit voor mij een verloren dag was. Na het volgen van de beginnerscursus van Huub is alles me veel duidelijker geworden en fotografeer ik weer met plezier.

Lex Eckhardt
Ik heb Huub en Lorette leren kennen bij een ijshockeywedstrijd in Geleen. Daarna hebben we samen nog bij een paar sportevenementen gefotografeerd. Een aardige en open man die graag zijn ervaringen deelt; een vakman die ook schrijft over zijn passie. Passie is sowieso het woord dat bij hem past. Niet iemand die even wat foto’s komt maken, nee, iemand die van tevoren ter plekke gaat kijken om de beste standpunten te vinden. Iemand die altijd iets bijzonders wilt maken van een foto en daar ook in slaagt. Een fotograaf die experimenteert met instellingen en effecten. Fijn om mee om te gaan en van te leren.

Krista Daniels
De workshops van Huub zijn een absolute aanrader! Huub is een zeer bevlogen fotograaf en cursusleider die  de gave bezit de principes van het fotograferen op een leuke en simpele manier over te brengen. Hij doet dit uiterst professioneel manier en met alle respect voor de cursusdeelnemers. Wat ik vooral leerzaam vond was het bespreken van elkaars werk. In combinatie met de theoretische leerstof maakt dit, deze cursus uitermate geschikt voor mij.

Petra Franssen
Ik heb meegedaan met de basiscursus fotografie bij Huub op ‘aandringen’ van een oud-cursiste. Ze had 100% gelijk! Het was voor mij een zeer leerzame cursus. Ik heb veel geleerd vooral wat alle functies van mijn Nikon camera zijn, waardoor ik niet meer op de automatische stand hoef te fotograferen. De opdrachten tussendoor waren iedere keer weer een uitdaging maar heel goed om te doen. Ook de praktijkdag was een zeer waardevolle en leuke aanvulling.

Frits Janssen
Huub heeft me geleerd op een andere manier te kijken, waardoor mijn foto’s met sprongen vooruit zijn gegaan. Zijn cursussen en workshops zijn een absolute aanrader en het geld dubbel en dik waard.

Willem de Boer
Huub, bedankt voor je enthousiaste en oh zo duidelijke manier van toelichtingen. Je bent een echte vakman die zijn kennis zeer goed overbrengen.

Scroll naar boven