Zakelijke portretfotografie
Een goed zakelijk ogend portret is van groot belang voor een eerste indruk. Het schept vertrouwen en straalt professionaliteit uit.

Zakelijke portretfotografie uit Limburg

Wij geloven in de schoonheid van mensen, fotograferen ze met respect en willen graag hun individualiteit en uniekheid in beeld brengen. Een foto is toch vaak het eerste wat mensen online zien en een eerste indruk achterlaat. Iedereen die professionele, zelfverzekerde en benaderbare portretten of headshots nodig heeft voor persoonlijk gebruik of redactionele en reclamedoeleinden kan ons hiervoor inschakelen. Iedereen die zich serieus wil presenteren voor publicatie op een website, brochure of sociale media kan ons inschakelen om in goed overleg en geheel naar wens een of meerdere zakelijke portretten te fotograferen waarbij de nadruk ligt op het individu en het bedrijf. Kies daarom voor onze zakelijke portretfotografie uit limburg.

De zaken veranderen. Mensen vertrouwen meer dan ooit op e-mail en websites om informatie te krijgen. Persoonlijke ontmoetingen komen minder vaak voor, maar de menselijke connectie blijft de verkoop en succesvolle zakelijke relaties stimuleren. Als je nog niet de gelegenheid hebt gehad om elkaar persoonlijk te ontmoeten, moet je vertrouwen op je professionele portret om je te vertegenwoordigen op alle sociale platforms zoals Facebook en LinkedIn en Instagram. Veel websites voegen nu foto’s van hun werknemers toe om hun bedrijf een vriendelijk gezicht te geven. Het is belangrijk om te weten met wie u zaken doet en het gezicht zien van de persoon met wie u correspondeert, is een zeer krachtig hulpmiddel om vertrouwen te wekken.

Het belang van een uniforme look voor de werknemers van uw bedrijf. Consistentie in de headshots van uw medewerkers zorgt ervoor dat uw team er professioneel en uniform uitziet. Portretten van hoge kwaliteit laten zien dat u graag investeert in het imago van uw bedrijf en daarom geeft om het werk dat u doet. Of een portret die juist een open en ongedwongen sfeer laat zien. Waar u als bedrijf voor staat moet de foto uitstralen. Een professioneel portret geeft uw medewerkers een gevoel van trots. Ze zullen zich goed voelen over hun werkplek en hun rol binnen het bedrijf. Wij drukken zelf geen foto’s af maar verwijzen door naar het kwaliteits fotolab Vakcolor in Buchten (Li). Zij maken prachtige afdrukken op diverse materialen voor u.

Investering:

 • €65 pp of per teamfoto, excl. 21% BTW;
 • Starttarief: €125 excl. 21% BTW;
 • Reizen naar locatie: €65/uur excl. 21% BTW).

Tip: Hoe u er goed uitziet in uw zakelijke portret

 • Zorg altijd voor een glimlachende of vriendelijke uitdrukking.
 • Richt je gezicht naar de camera. Dat straalt openheid en vertrouwen uit.
 • Verkleed je voor je foto. Lagen (truien, blazers, colbert) zijn visueel aantrekkelijk.
 • Vermijd felle kleuren, gedurfde patronen en dikke kleding. Deze elementen zullen de aandacht van je gezicht afleiden.
 • Draag uw bril als u deze de hele tijd draagt. U wilt er authentiek uitzien in uw bedrijfsfoto.
 • Een goed zakelijk portret zou uw beste “echte u” moeten laten zien. Mensen zouden het gevoel moeten hebben dat ze je leren kennen door je foto te zien. En dit voegt een goede mate van vertrouwdheid en vertrouwen toe.
 • Een getalenteerde fotograaf moet iedereen op zijn gemak kunnen stellen en het beste en meest flatterende portret kunnen helpen maken.
 • Je uiteindelijke foto moet licht worden bijgewerkt, maar niet op het punt waarop het retoucheren merkbaar is. De beste portretten zijn eerlijk en mooi.

Tip: Zakelijke portretten voor vrouwen

 • Vrouwen moeten het liefst grote sieraden of iets anders dat afleidt van de professionele uitstraling en kleding vermijden.
 • Gelaagdheid van kleding geeft altijd een mooie dimensie aan de foto maar is niet noodzakelijk.
 • Er zijn meer vrouwelijke leidinggevenden en vrouwen in opwindende nieuwe ondernemersrollen. Dit is onbekend terrein. Het valt niet te ontkennen dat het zakelijke portret van een vrouw anders moet zijn dan. Ze worden anders beoordeeld en moeten een professioneel imago kiezen dat balanceert tussen vrouwelijkheid en autoriteit. We streven ernaar om de perfecte balans te creëren en dit betekent soms een serieuzere uitdrukking, een benaderbare open uiststraling, een interessante invalshoek en de juiste verlichting.
Scroll naar top