Webdesign vanuit Limburg:

HK Media Services is een Webdesign Bureau, gevestigd in Elsloo, Limburg. We ontwikkelen op maat gemaakte responsive websites en bieden deze in een drietal pakketten aan. Enkele van onze klanten zijn de Internationale Innovatie stichting DITSS, Bettina’s Bakery, Villas Ampurias en Merlijn Adviesburo. No nonsense webdesign uit Limburg met de blik op regionaal en internationaal. Eerlijk, betaalbaar en met een persoonlijke aanpak. Met onze focus op uw relevante content en oog voor stijlvol hedendaags ontwerp. Webdesign met behulp van de kracht van WordPress als content management systeem. Verder zijn we gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, nieuwsbrieven en social media. Alles bij elkaar ook wel met een dure naam content marketing genoemd. We bouwen websites voor o.a. freelancers, het MKB, sporters, sport organisaties, stichtingen en verenigingen. Onze aandacht gaat daarbij niet alleen naar design maar met name naar doelgerichte content, vindbaarheid, zichtbaarheid en herkenbaarheid. Uw website is tenslotte ook het online visitekaartje. We weten goed waar op te letten om uw merk/dienst nog zichtbaarder te promoten.

No nosnense

We kijken niet wat allemaal mogelijk is maar veel meer naar wat u nodig heeft. En wat u niet nodig heeft wordt ook niet in uw website geïmplementeerd. Dat is zonde van uw geld en onze tijd. Een eerlijke en betrouwbare strategie dus. Uw online succes is hierbij onze enige focus.

Persoonlijk

We vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom leggen we u in een aangenaam gesprek alles uit (zonder u te vermoeien met onnodige technische termen) wat u van ons kunt en mag verwachten en hoe we u zullen helpen en adviseren om de juiste keuzes te maken.

Betaalbare kwaliteit

Goed werkende en stijlvolle websites, maar dan voor de iets kleinere beurs. Door onze ervaring, efficiënte werkwijze en een gerichte aanpak kunnen wij snel werken en daardoor eerlijke prijzen berekenen. Waarom duizenden Euro's uitgeven als het niet nodig is?

Een goede website versterkt uw organisatie

Hoe zit het nu eigenlijk? Een sterk en weloverwogen webdesign zou prioriteit moeten zijn voor iedere organisatie. Vooral een organisatie die streeft naar verbetering van haar markt en toekomstbestendig zijn. Het draait hierbij allemaal om het gebruik van slim webdesign welke geschikt is voor u en uw publiek. Het is belangrijk dat wanneer iemand uw website bezoekt, deze niet alleen onder de indruk is over het ontwerp maar ook dat men snel en gemakkelijk kan vinden waar men zoekt. We ontwerpen en ontwikkelen websites vanuit het oogpunt van de gebruiker die erop zijn gericht om te promoten en informeren.

Goed webdesign is niet alleen maar het uiterlijk van een website. wat vooral ook belangrijk is, is de inhoud. Website teksten die vertrouwen en kwaliteit uitstralen maar ook teksten die laten zien waar u als organisatie of bedrijf voor staat. Een goede website doet vooral ook dienst als een visitekaartje. Goed webdesign verhoogt het vertrouwen welke een bezoeker in uw website heeft, wat op zijn beurt het vertrouwen in uw bedrijf of organisatie zal vergroten. Slecht webdesign stuurt ze weg op zoek naar een website waarin ze meer vertrouwen hebben. Het ontwerp van uw website heeft invloed op de tijd dat een bezoeker op een pagina doorbrengt en kan het verschil zijn tussen een geweldige gebruikerservaring en een slechte. Van website-navigatie tot individuele paginalay-out, de interactie tussen bezoekers en uw website moet een soepel en naadloos proces zijn. Dit staat bekend als gebruikerservaring, de algehele indruk van uw website. 

Voorbeelden uit ons website portfolio

Dutch Institute for Technology, Safety and Security
Dutch Institute for Technology, Safety and Security
Innovatie, Techniek en Veiligheid gaan hand in hand
Lees verder
Stichting DITSS is een onafhankelijke, transparante en facilitaire regieorganisatie, die veiligheidsvraagstukken, technologische en sociale innovaties en bedrijfsleven met elkaar verbinden. Het heeft zich de afgelopen jaren succesvol als zogenoemde triple helix onderneming ontwikkelt door in co-creatie met verschillende partijen, zoals publieke partners als ministeries, provincies, gemeenten, Nationale Politie, veiligheidsregio’s, wetenschap, bedrijven en burgers te werken aan het analyseren van veiligheidsvraagstukken en te zoeken naar – of samen ontwerpen van-innovatieve oplossingen.
Inbraakvrije Wijk
Inbraakvrije Wijk
Voor een veiligere buurt
Lees verder
Samen met het Ministerie van Justitie & Veiligheid werkt Dutch Institute for Technology, Safety & Security (DITSS) aan de Fieldlabs Inbraakvrije Wijk. Hiermee richten we ons op het terugdringen van het aantal woninginbraken. Dit doen we door Fieldlabs in te richten in verschillende wijken en het toepassen van slimme innovatieve technologie.
Villas Ampurias
Villas Ampurias
Het mooiste aanbod van vakantiewoningen in San Martin de Ampurias
Lees verder
Verhuur van confortabele vakantiewoningen (villa’s en appartementen) aan de Costa Brava te Spanje in San Martin de Ampurias. Wij zijn een klein bedrijf dat garant staat voor een aangenaam verblijf
Quick Response Operational Centers
Quick Response Operational Centers
Snelle, veilige grensoverschrijdende gegevensuitwisseling bij terroristische dreigingen in de EU
Lees verder
Het project Quick Respons for Operational Centres (QROC) deelt behoeften en best practices en verhoogt de vooruitzichten met betrekking tot (de introductie van) nieuwe innovatieve technologieën voor operationele centra om de openbare bescherming te verbeteren. Daartoe zal het QROC-project een communicatievermogen tussen de Law Enforcement National Operational Centres (NOC) bouwen om snel en veilig operationele gegevens over de grenzen te delen met betrekking tot terroristische dreigingen om het publiek te beschermen. Dit project is een initiatief van de kerngroep van het European Network of Law Enforcement Technology Services (ENLETS).
Merlijn Adviesburo
Merlijn Adviesburo
Lionne Brassé, uw transitiecoach voor maatwerk ondersteuning.
Lees verder
Vanuit de overtuiging dat iedereen een betekenisvolle bijdrage wilt leveren aan de samenleving, richt ik mij graag op de kwaliteiten van mensen. Door deze kwaliteiten te vertalen naar eigenaarschap en de betekenis voor de praktijk, ondersteun ik mensen om hun eigen regie te nemen, zowel individueel als in teamverband. Mijn passie ligt in het leiden van innovatieve projecten waarbij daadwerkelijke transformatie ontstaat. Hierbij leg ik het accent op het coachen en trainen van mensen om vanuit hun ware kracht in beweging te komen. Zowel mijn enthousiasme, ondernemerschap en positieve energie combineer ik graag met strategisch inzicht, creativiteit en resultaatgerichtheid.
Previous
Next

Website paketten en prijzen

We maken uw website met de focus op uw huisstijl en de kracht van uw bedrijf / organisatie. Hiervoor hebben wij 3 website pakketten samengesteld. Neem gerust eens contact met ons op. We zullen dan we uw wensen voor uw website bespreken en geven u een no nonsense advies wat het beste voor u is.
Onderstaande pakketprijzen geven slechts een indicatie en varieren afhankelijk van uw additionele wensen en zijn excl. BTW en excl.:

 • Maandelijkse hostingkosten van de providor zoals bijvoorbeeld TransIP of Site ground. Providers die al jaren bekend staan voor hun betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit.
 • Jaarlijkse kosten voor domeinnaam, ssl- veiligheidscertificaat (groen slotje) en evt. premium website template. Hiervoor kunt u rekenen op ongeveer €5 tot €20 per maand.

Na goedkeuring van het ontwerp wordt 30% van het totaal bedrag aanbetaald. Het resterend bedrag wordt voldaan bij de oplevering van de website. Nadat de website volledig is betaald zal deze online worden gezet.

Brons: €500

One-page website voor kleinere winkels of starters met de belangrijkste gegevens verdeeld over 5 secties met een header foto, wie/wat/waarom en een contactformulier. Alles op basis van de inhoud (teksten, afbeeldingen, huisstijl) die u zelf aanreikt.

Zilver: €1.250

Perfect voor freelancers en MKB ondernemers. 2 tot 5 pagina’s waarin uitgebreid uw diensten, producten en informatie over uw bedrijf gecommuniceerd wordt op basis van de inhoud (teksten / afbeeldingen) die u zelf aanreikt.

Goud: €2.500

Perfect voor freelancers en MKB ondernemers. 6 tot 10 pagina’s waarin uitgebreid uw diensten, producten en informatie over uw bedrijf gecommuniceerd wordt op basis van de inhoud (teksten / afbeeldingen) die u zelf aanreikt.

webdesign limburg met latop bij het ontbijt

Iedere website is:

 • Geschikt voor desktop computer, tablet en smart phone gebruik (responsive design)
 • Optimaal beveiligd tegen hackers en spam. We gebruiken hiervoor de gratis plugin WordFence. Wilt u een maximale beveiliging van uw website kunnen we gebruik maken van de betaalde versie van Wordfence. Zie onder additionele website opties.
 • AVG / GDPR Compliant zodat uw website voldoet aan de Europese Privacy wetgeving
 • De huisstijlkleuren en logo toegepast binnen uw website
 • Geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google (SEO Basis)
 • Snelle laadtijd

Additionele website opties

 • Onderhoudspakket.
  Om een website veilig te houden is regelmatig onderhoud essentieel. Minimaal een keer per maand wordt uw website onder handen genomen. Daarbij worden het WordPress CMS en alle plugins bijgewerkt naar de nieuwste versies. Wel zo veilig. Tevens zijn hierbij kleine content wijzigingen en een maandelijkse backup inbegrepen. Kosten: €25/mnd.
 • Teksten.
  Wij kunnen uw aangeleverde teksten in de juiste stijl herschrijven zodat ze geschikt zijn voor de website en uw doelgroepen. Ook kunnen we teksten voor u schrijven mocht u hier geen kennis van hebben. Dit doen we a.d.h.v. uw input zoals brochures, leaflets etc. Hiervoor vragen we een vergoeding van €75 per pagina ( tekst niet meer dan een vergelijkbaar A4-tje).
 • Foto’s.
  Mocht u geen beeldmateriaal ter beschikking hebben, kunnen we ook foto’s voor u maken. Wij zijn professionele fotografen die uw bedrijf of organisatie op de juiste manier in beeld brengen. Afhankelijk van opdracht en de hiervoor benodigde middelen/tijd vragen we een vergoeding van €25 per foto met een starttarief van €65.
 • Optimale vindbaarheid.
  Elke website wordt ingericht voor een optimale vindbaarheid binnen zoekmachines als Google en Bing. Dat begint met een correcte opmaak van de website en het toevoegen van de juiste trefwoorden en tekstindeling. Hieronder de mogelijkheden:
  SEO Basis houdt in dat 1 – 5 pagina’s op website enkel geïndexeerd wordt voor de zoekmachine op de naam van uw bedrijf of onderneming. Dit is inbegrepen bij uw webdesign pakket.
  SEO Uitgebreid houdt in dat 1 – 10 pagina’s op de website voorzien worden van focus-trefwoord/zoekwoord, SEO titel en SEO meta-tekst en dat de website geïndexeerd wordt in de zoekmachine. Kosten €100 eenmalig.
  SEO Exclusief houdt in dat 1 – 10 pagina’s op de website voorzien worden van focustrefwoord/zoekwoord, SEO titel en SEO meta-tekst en dat de website geïndexeerd wordt in de zoekmachine. Als extra wordt een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd zodat u uw concurrenten voor kunt blijven. Kosten €150 eenmalig.
 • Google Analytics
  Met Google Analytics wordt niet alleen het aantal bezoekers van een website bijgehouden. Deze slimme tool geeft ook inzicht in het gebruikersgedrag en de manier waarop mensen op je website terecht komen. Onmisbaar dus voor elke website-eigenaar. U ontvangt van ons ieder kwartaal een analyserapport met aanbevelingen. Kosten €50/rapport.
 • Social Media integratie
  Uw Facebook- of Twitterberichten berichten geïntegreerd in uw website. Kosten: €50 eenmalig.

Meer opties zijn mogelijk. Vraag naar onze opties.

Webdesign idee en doelen limburg Stein Elsloo

Ons webdesign werkproces

Stap 1: Analyse

We zullen uw eisen en wensen analyseren door o.a. naar uw bestaande merk, bedrijfs-/productbrochure, organisatie te kijken. Dit doen we o.a. ook a.d.h.v. een interview / vragenlijst. Hierin kunt u het type website beschrijven dat u zoekt, welke onderwerpen u belangrijk vind, uw huisstijl, doelgroepen etc. Ook kunt u ons voorbeelden geven van websites die u mooi en toepasselijk vindt. We zullen deze informatie en onze eigen creativiteit gebruiken om een website te bouwen die past bij uw bedrijf / organisatie / merk.

Stap 2: Framework

Daarna zullen we samen een goede en betrouwbare hosting provider en domeinnaam uitzoeken die bij u past. In de meeste gevallen erken we met het Nederlandse bedrijf TransIP. Een betrouwbare hosting provider met jarenlange ervaring. Vervolgens starten we met het bouwen van het framework van uw website (structuur, functionaliteiten, navigatie, backup, beveiliging etc.)

Stap 3: Inhoud

Wat dan moet gebeuren is het verzamelen van alle benodigde content. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen en evt. videos. Teksten en afbeeldingen kunnen door u zelf worden aangeleverd. Mocht u hier geen ervaring in hebben of deze niet in bezit hebben dan kunnen wij  teksten voor u schrijven en foto’s maken. Tijdens de bouwfase kunt u uiteraard meekijken en waar nodig bijsturen.

Stap 4: Vindbaarheid (SEO)

Wat ons daarna rest is het laten indexeren van uw website door de Google zoekmachine, zodat uw website op een goede manier te vinden is. Indien u het belangrijk vind dat Google uw website kwalitatief als interessant beoordeeld (hoog rankt), bieden we een additionele dienst genaamd SEO (Search Engine Optimalisatie). Dit houdt in dat we uw belangrijkste website pagina’s en afbeeldingen voorzien van de juiste gegevens waar Google goed mee uit de voeten kan.

Stap 5: Final Go

Nadat alle content door ons is gecontroleerd en op uw website is geplaatst, geeft u een final go. U bepaalt dus het moment dat de website openbaar wordt gemaakt. 

Stap 6: Overdracht

Als laatste vind een overdracht van de website plaats. Na deze overdracht bent u eigenaar van uw website en de content. Na een training kunt u de website dan ook zelf onderhouden. Mocht u dit niet willen of kunnen, zijn we zeker bereid deze voor u te beheren en te updaten.

Let wel.

Geen enkel bedrijf kan u garanderen op de eerste pagina van Google terecht te komen. Ook wij helaas niet. Dit is namelijk van heel veel factoren afhankelijk. Wel kunnen we ervoor zorgen dat hier het maximale uit gehaald wordt voor uw bedrijf of organisatie

Scroll naar top Secured By miniOrange