Webdesign met focus op

HK Media Services is een Webdesign Bureau, gevestigd in Elsloo, Limburg. We zijn gespecialiseerd in stijlvolle websites, zoek machine optimalisatie, nieuws brieven en social media. Alles bij elkaar ook wel met een dure naam content marketing genoemd. We bouwen websites voor o.a. freelancers, het MKB, sporters, sport organisaties, stichtingen en verenigingen. Onze aandacht gaat daarbij niet alleen naar design maar met name naar doelgerichte content, vindbaarheid, zichtbaarheid en herkenbaarheid. Uw website is tenslotte ook het online visitekaartje. We weten goed waar op te letten om uw merk/dienst nog zichtbaarder te promoten. Door onze ervaring kunnen wij uw bedrijf goed op internet presenteren maar eerst leggen we u in een persoonlijk gesprek uit (zonder u te vermoeien met onnodige technische termen) wat u van ons kunt en mag verwachten en hoe we u zullen helpen en adviseren om de juiste keuzes te maken.

Uw online succes is hierbij onze enige focus. Persoonlijk en no nonsense webdesign in alle opzichten. We ontwikkelen op maat gemaakte responsive websites met behulp van de kracht van WordPress als content management systeem. Doordacht webdesign, stijlvol ontworpen en specifiek afgestemd op uw behoeften en uitdagingen. Dus kijken we niet wat allemaal mogelijk is maar veel meer naar wat u nodig heeft. En wat u niet nodig heeft wordt ook niet in uw website geïmplementeerd. Dat is zonde van uw geld en onze tijd. Een eerlijke en betrouwbare strategie dus. Indien er niet aan toekomt door alle drukte of het niet uw expertise is, kunnen we ook teksten en foto’s voor uw online marketing strategie verzorgen.

Een goede website versterkt uw bedrijf

Hoe zit het nu eigenlijk? Een sterk en weloverwogen webdesign zou prioriteit moeten zijn voor iedere organisatie. Vooral een organisatie die streeft naar verbetering van haar markt en toekomstbestendig zijn. Het draait hierbij allemaal om het gebruik van slim webdesign welke geschikt is voor u en uw publiek. Het is belangrijk dat wanneer iemand uw website bezoekt, deze niet alleen onder de indruk is over het ontwerp maar ook dat men snel en gemakkelijk kan vinden waar men zoekt. We ontwerpen en ontwikkelen websites vanuit het oogpunt van de gebruiker die erop zijn gericht om te promoten en informeren.

Goed webdesign is niet alleen maar het uiterlijk van een website. wat vooral ook belangrijk is, is de inhoud. Website teksten die vertrouwen en kwaliteit uitstralen maar ook teksten die laten zien waar u als organisatie of bedrijf voor staat. Een goede website doet vooral ook dienst als een visitekaartje. Goed webdesign verhoogt het vertrouwen welke een bezoeker in uw website heeft, wat op zijn beurt het vertrouwen in uw bedrijf of organisatie zal vergroten. Slecht webdesign stuurt ze weg op zoek naar een website waarin ze meer vertrouwen hebben. Het ontwerp van uw website heeft invloed op de tijd dat een bezoeker op een pagina doorbrengt en kan het verschil zijn tussen een geweldige gebruikerservaring en een slechte. Van website-navigatie tot individuele paginalay-out, de interactie tussen bezoekers en uw website moet een soepel en naadloos proces zijn. Dit staat bekend als gebruikerservaring, de algehele indruk van uw website. 

Website paketten en prijzen

We maken uw website met de focus op uw huisstijl en de kracht van uw bedrijf / organisatie. Hiervoor hebben wij 3 website pakketten samengesteld. Neem gerust eens contact met ons op. We zullen dan we uw wensen voor uw website bespreken en geven u een no nonsense advies wat het beste voor u is.
Ondergenoemde pakketprijzen kunnen varieren afhankelijk van uw additionele wensen en zijn excl.:

 • Maandelijkse hostingkosten bij de providor. Gehost bij TransIP of Site ground. Providers die al jaren bekend staan voor hun betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit.
 • Jaarlijkse kosten voor domeinnaam, ssl- veiligheidscertificaat (groen slotje) en evt. premium website template.

Brons: €500

One-page website voor o.a. starters met de belangrijkste gegevens verdeeld over 5 secties waaronder header foto, wie/wat/waarom, contactformulier, Google Maps locatie) op basis van de inhoud die u zelf aanreikt.

Zilver: €1.250

Perfect voor freelancers. 2 tot 5 pagina’s waarin uitgebreid de wie, wat, waar, hoe(veel), wanneer en waarom van het bedrijf gecommuniceerd wordt op basis van de inhoud (teksten / afbeeldingen) die u zelf aanreikt.

Goud: €2.500

Perfect voor het MKB, praktijken, studio's, stichtingen en verenigingen met 6-10 pagina’s op basis van de inhoud (o.a. teksten) die wij voor u ontwikkelen a.d.h.v. uw brochures, leaflet etc. of van teksten die we van u ontvangen.

 • Tarieven zoals vermeld op deze website zijn exclusief BTW
 • Na goedkeuring van het ontwerp wordt 30% van het totaal bedrag aanbetaald
 • Het resterend bedrag wordt voldaan bij de oplevering van de website
 • Nadat de website volledig is betaald zal deze online worden gezet
webdesign limburg met latop bij het ontbijt

Iedere website is:

 • Geschikt voor desktop computer, tablet en smart phone gebruik (responsive design)
 • Optimaal beveiligd tegen hackers en spam
 • AVG / GDPR Compliant zodat uw website voldoet aan de Europese Privacy wetgeving
 • De huisstijlkleuren en logo toegepast binnen uw website
 • Geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google (SEO Basis)
 • Backup integratie
 • Snelle laadtijd

Additionele website opties

 • Optimale vindbaarheid.
  Elke website wordt ingericht voor een optimale vindbaarheid binnen zoekmachines als Google en Bing. Dat begint met een semantisch correcte opmaak van de website en het toevoegen van de juiste trefwoorden en tekstindeling. Hieronder de mogelijkheden:
  – SEO Basis houdt in dat 1 – 5 pagina’s op website enkel geïndexeerd wordt voor de zoekmachine op de naam van uw bedrijf of onderneming.
  – SEO Uitgebreid houdt in dat 1 – 10 pagina’s op de website voorzien worden van focustrefwoord/zoekwoord, SEO titel en SEO meta-tekst en dat de website geïndexeerd wordt in de zoekmachine.
  – SEO Exclusief houdt in dat 1 – 10 pagina’s op de website voorzien worden van focustrefwoord/zoekwoord, SEO titel en SEO meta-tekst en dat de website geïndexeerd wordt in de zoekmachine. Als extra wordt een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd zodat u uw concurrenten voor kunt blijven.
 • Google Analytics
  Met Google Analytics wordt niet alleen het aantal bezoekers van een website bijgehouden. Deze slimme tool geeft ook inzicht in het gebruikersgedrag en de manier waarop mensen op je website terecht komen. Onmisbaar dus voor elke website-eigenaar.
 • Updates en Onderhoud
  Om een website veilig te houden is regelmatig onderhoud essentieel. Minimaal een keer per maand wordt uw website flink onder handen genomen. Daarbij worden het WordPress CMS en alle plugins bijgewerkt naar de nieuwste versies. Wel zo veilig.
 • Social Media integratie
 • Aanmelding nieuwsbrief
Webdesign idee en doelen limburg Stein Elsloo

Ons webdesign werkproces

Stap 1: Analyse

We zullen uw eisen en wensen analyseren door o.a. naar uw bestaande merk, bedrijfs-/productbrochure, organisatie te kijken. Dit doen we o.a. ook a.d.h.v. een interview / vragenlijst. Hierin kunt u het type website beschrijven dat u zoekt, welke onderwerpen u belangrijk vind, uw huisstijl, doelgroepen etc. Ook kunt u ons voorbeelden geven van websites die u mooi en toepasselijk vindt. We zullen deze informatie en onze eigen creativiteit gebruiken om een website te bouwen die past bij uw bedrijf / organisatie / merk.

Stap 2: Framework

Daarna zullen we samen een goede en betrouwbare hosting provider en domeinnaam uitzoeken die bij u past. Vervolgens starten we met het bouwen van het framework van uw website (structuur, functionaliteiten, navigatie, backup, beveiliging etc.)

Stap 3: Inhoud

Wat dan moet gebeuren is het verzamelen van alle benodigde content. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen en evt. videos. Teksten en afbeeldingen kunnen door u zelf worden aangeleverd. Mocht u hier geen ervaring in hebben of deze niet in bezit hebben dan kunnen wij  teksten voor u schrijven en foto’s maken. Tijdens de bouwfase kunt u uiteraard meekijken en waar nodig bijsturen.

Stap 4: Vindbaarheid (SEO)

Wat ons daarna rest is het laten indexeren van uw website door de Google zoekmachine, zodat uw website op een goede manier te vinden is. Indien u het belangrijk vind dat Google uw website kwalitatief als interessant beoordeeld (hoog rankt), bieden we een additionele dienst genaamd SEO (Search Engine Optimalisatie). Dit houdt in dat we uw belangrijkste website pagina’s en afbeeldingen voorzien van de juiste gegevens waar Google goed mee uit de voeten kan.

Stap 5: Final Go

Nadat alle content door ons is gecontroleerd en op uw website is geplaatst, geeft u een final go. U bepaalt dus het moment dat de website openbaar wordt gemaakt. 

Stap 6: Overdracht

Als laatste vind een overdracht van de website plaats. Na deze overdracht bent u eigenaar van uw website en de content. Na een training kunt u de website dan ook zelf onderhouden. Mocht u dit niet willen of kunnen, zijn we zeker bereid deze voor u te beheren en te updaten.

Let wel.

Geen enkel bedrijf kan u garanderen op de eerste pagina van Google terecht te komen. Ook wij helaas niet. Dit is namelijk van heel veel factoren afhankelijk. Wel kunnen we ervoor zorgen dat hier het maximale uit gehaald wordt voor uw bedrijf of organisatie

Voorbeelden uit ons website portfolio

Scroll naar top