Media diensten voor sporters
Fotoportfolio | Website | Sponsering CV

Ons doel is het leveren van een totaalpakket aan diensten en producten voor de sporter en sport gerelateerde organisaties. Iedere sporter is uniek en heeft andere wensen. We bespreken samen de mogelijkheden en bekijken wat je echt nodig hebt maar ook wat je niet nodig hebt. Een goede zichtbaarheid zal  je netwerk vergroten en daardoor ook o.a. je kansen op het vinden van sponsoren. Laat je fans meegenieten en meeleven. We helpen je graag hierbij.

Foto Portfolio voor sporters, sportorganisaties en sportbonden
Iedere zich zelf respecterende sporter moet zichzelf op de best mogelijke manier presenteren. Het maakt niet uit of het voor de media is of als je op zoek bent naar sponsoring. We kunnen spectaculaire actiefoto’s of mooie portretfoto’s van je maken. Het is van cruciaal belang in deze media-hongerige wereld, dat je een efficiënte exposure voor jezelf als atleet creëert en gunt.

CV voor sporters 
Hoe verkoop je jezelf aan de buitenwereld en verwoord je wie je bent, wat je doelen zijn, je prestatie, wat je nodig hebt, wat je voelt maar ook wat je voor een mogelijk toekomstige sponsor kunt betekenen? Welke teksten gebruik je en welk CV-ontwerp passen hier het beste bij? En natuurlijk horen daar ook enkele foto’s bij. Samen kijken we wat een geschikt CV voor jou is, en vervolgens stellen we een concept voor je op. Uiteindelijk bepaal jij wat erin moet komen te staan en hebt jij de regie over de inhoud.

Website voor sporters, sportorganisaties en sportbonden 
Een professioneel uitziende website met goede inhoudelijke content is een heel belangrijk visitekaartje in de online wereld. Hier presenteer je je net alleen naar je fans maar ook naar bedrijven, sportorganisaties, sportbonden, sponsoren etc. A.d.h.v. jouw input maken we een concept website voor je, waarbij je tijdens de bouwfase kunt meekijken en je mening kunt geven over design en inhoud. Een standaard website bestaat uit bv. een homepage, biografie, blog, contactformulier en fotoalbum. Afhankelijk van je wensen kunnen we dit uiteraard aanpassen.
We maken de website zo dat je deze zelf kunt onderhouden en dus niet afhankelijk bent van anderen maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het onderhoud door ons te laten doen. Aan jou de keuze.

Social Media voor sporters 
Social media is tegenwoordig ook in de sportwereld niet meer weg te denken. We geven advies welk social media kanaal het meest geschikt voor je is maar ook helpen we je graag met het opzetten en inrichten van je profiel. Verder kijken we welke content nu slim is om te publiceren en welke juist niet. Een doordachte social media strategie is hierbij van groot belang.

Tarieven
In overleg i.v.m. grote diversiteit en afhankelijk van wensen.

Scroll naar top