Sporters Media Ondersteuning Pakket
Sponsor CV | Fotoportfolio | Website | Social Media Management

Het is voor ons, als gepassioneerd sportfotograaf, communicatiespecialist en sportliefhebber, een van onze drijfveren om de ontwikkeling en prestaties van sporttalenten en topsporters zo zichtbaar als mogelijk te maken. Om dit te bewerkstelligen hebben we een Sporters Media Ondersteunings Pakket bedacht, dat verder gaat dan alleen maar mooie foto’s. Met de juiste hulpmiddelen en tips willen we sporttalenten en topsporters helpen om hun zichtbaarheid op een professionele en stijlvolle manier te vergoten. Daarnaast kunnen we hen ook het werk uit handen nemen, waardoor er meer tijd over is voor wat een sporter het liefste doet, namelijk; sporten en prestaties neerzetten.

Sport is hard werken. Sport is plezier beleven. Sport is emotie. Sport verbindt mensen.
 Maar sport is ook op een juiste manier communiceren naar de buitenwereld. Met een persoonlijk sporterspakket kunnen we je helpen je zichtbaarheid te vergroten. En daarmee ook je kansen op het vinden van sponsoren die bij je passen.

Stel je zelf echter niet de vraag wat een sponsor voor jou kan doen maar welke meerwaarde jij voor een sponsor hebt. En op welke manier je dit wil laten zien. Door het dus van de zijde van een mogelijke sponsor te benaderen, vergroot je ook je kansen op het vinden van iemand die je financieel of met materialen zou kunnen helpen.

Waarom een Sporters Media Pakket

Naast goede prestaties is een professionele zichtbaarheid key voor topsporters en sporttalenten om hun sportieve doelen te bereiken. Maar het merendeel van de sporters heeft moeite om deze zichtbaarheid te realiseren, omdat ze simpelweg niet over de juiste kennis beschikken of er geen tijd voor hebben. Een sporter mag trots op zijn prestaties zijn en mag dit ook laten zien maar wel het liefst op een doordachte manier. Want met bv. een onhandige post op social media of een ‘klungelig’ cv kun je de plank helemaal mis slaan. Iets wat je sportcarrière niet ten goede zal komen.

Echter een sportersprofiel met een positieve uitstraling, zal het netwerk vergroten en daardoor ook de kansen op bv. het vinden van de juiste sponsoren. Het beoefenen van topsport kost namelijk veel geld. Voor veel talenten zijn deze kosten dusdanig hoog dat ze dreigen af te haken. Daarom is het hebben van de juiste hulpmiddelen en adviezen van groot belang.

Met welke hulpmiddelen kunnen we sporters ondersteunen

Sponsor CV
Hoe verkoop je jezelf aan de buitenwereld en verwoord je wie je bent? Maar ook wat zijn je ambities, je prestaties, je opleidingen, en wat heb jij nodig om optimaal te presenteren? Wat kunnen jij en een sponsor voor elkaar betekenen? Welke teksten gebruik je en welk CV-ontwerp passen hier het beste bij? En natuurlijk horen daar ook enkele foto’s bij. De Cv’s worden aangeboden in een template-vorm die bij jou past. Je hebt de keuze om een template te downloaden en zelf in te vullen of we kijken samen wat een geschikt CV voor jou is, en vervolgens stellen, a.d.h.v. jouw input, een concept voor je op. Uiteindelijk bepaal jij wat erin moet komen te staan en hebt jij de regie over de inhoud maar we adviseren je daar natuurlijk wel bij. Uiteraard kunnen we ook teksten opstellen mocht je daar niet zo goed in zijn.

Website
Een professioneel uitziende website met goede inhoudelijke content kan een belangrijk visitekaartje in de online wereld zijn. Hier presenteer je je niet alleen naar je fans maar ook naar bedrijven, sportorganisaties, sportbonden, sponsoren etc. A.d.h.v. jouw input maken we een concept website voor je, waarbij je tijdens de bouwfase kunt meekijken en je mening kunt geven over design en inhoud. Een standaard website bestaat uit bv. een homepage, biografie, blog artikelen, je prestaties, een contactformulier en een fotoalbum. Afhankelijk van je wensen kunnen we dit uiteraard aanpassen. We maken de website zodat je deze zelf kunt onderhouden en dus niet afhankelijk bent van anderen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het onderhoud door ons te laten doen. Aan jou de keuze.

Fotoportfolio met actie-/portretfoto’s
Iedere zichzelf respecterende sporter moet zich op de best mogelijke manier kunnen presenteren. Foto’s zijn hierbij van groot belang. Bv. actiefoto’s van jouw prestaties op het juiste moment genomen of foto’s waar de emotie van afspat. Het maakt hierbij wel degelijk uit of de foto’s voor jezelf zijn, voor de media of als je op zoek bent naar sponsoring. We kunnen tijdens een sportevenement of training spectaculaire actiefoto’s of mooie portretfoto’s van je maken. Het is van cruciaal belang in deze media-hongerige wereld, dat je een efficiënte zichtbaarheid voor jezelf als sporter creëert en gunt.

  • Zie voorbeeld van een fotoportfolio

Social Media management
Social media is tegenwoordig ook in de sportwereld niet meer weg te denken. We helpen je bij het opzetten en inrichten van een social media profiel. Verder kijken we hoe je een social media community het beste kunt opbouwen. Maar ook welke content nu slim is om te publiceren, of welke juist niet, en we kijken naar de timing om berichten te posten. Een doordachte social media strategie kan het verschil maken.

  • Zie voorbeeld van een sporters social media profiel
Scroll naar top