Social Media beheer

Wilt u meer uit de social media berichten van uw bedrijf halen? Of heeft u geen zin om na te denken over de content die geplaatst moet worden? Uiteindelijk wilt u tijd vrij houden om die dingen te doen waar u als ondernemer echt goed in bent? Als u als bedrijf, stichting of organisatie een social media kanaal heeft, weet u als geen ander hoeveel tijd en de nodige expertise dit vergt.
 Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om dit uit te besteden aan specialisten. Wij bieden de mogelijkheid om uw social media accounts van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest te beheren.

Social media worden steeds belangrijker, ook voor ondernemers. Vaak maken ondernemers er echter geen gebruik van omdat ze niet goed weten hoe ze dit kunnen inzetten. Echter is dit een gemiste kans omdat veel (potentiële) klanten wel op social media kanalen aanwezig zijn. Waardevolle content kan een bedrijf en merk opbouwen, maar het maken van écht goede content voor social media is tijdrovend en een vak apart. Wij kunnen dit voor u doen en uw social media posts naar een nieuw level brengen.

social-media-beheer

Wat Social Media voor u kan betekenen:

 • De zichtbaarheid van uw bedrijf en merk vergroten;
 • Potentiële klanten aantrekken en kennis laten maken met uw onderneming;
 • Een band opbouwen met bestaande klanten;
 • Laten zien dat u met ontwikkelingen en de tijd meegaat; 
 • Uw bedrijfswebsite in de Google zoekresultaten beter laten scoren.

Tarieven Social Media

 • Intakegesprek;
 • Aanmaken Facebook, Instagram of LinkedIn pagina (indien nodig);
 • Schrijven en publiceren van twee berichten wekelijks met juiste timing;
 • Volgen van reacties van volgers;
 • Maandelijks overleg om content te verzamelen/maken; 
 • Analyseren kwartaalstatistieken incl. eventuele acties.

Kosten: € 250,- p.m. excl. 21% BTW
Maatwerk oplossingen zijn altijd bespreekbaar.
Mogelijkheid tot het maken van foto’s t.b.v. berichten (niet bij prijs inbegrepen).

social-media-1

We helpen u graag in de wereld van Social Media

Om uw bedrijf ijzersterk op social media te profileren gaan we allereerst een social media plan opstellen. Een plan dat volledig afgestemd is op uw onderneming. We geven advies over de verschillende social media kanalen en het integreren van het social media plan in uw bestaande marketing activiteiten. Vervolgens creëren we accounts en/of beheren deze voor u. De content voor de berichten kunt u zelf aanleveren of wij nemen dit voor onze rekening. Alles wordt op een slimme manier verspreid via de best passende social media kanalen. Gedurende de beheerperiode krijgt u relevante tips en adviezen over het verder uitbreiden en vergroten van uw social media netwerk.

Training en de juiste policy

We kunnen ook de social media policy voor uw onderneming schrijven. Daarnaast kunnen we ook Social Media trainingen aan uw medewerkers geven om hen klaar te stomen voor de rol van online ambassadeurs van uw bedrijf.

#webdesign #webdesignbureau #webdesignburo #website #websitemaken #limburg #stein #elsloo #maastricht #valkenburg #heerlen #brunssum #landgraaf #kerkrade #onderbanken #sittard-geleen #sittard #geleen #roermond #echt #venlo

Scroll naar top