Portretfotografie
Familieportretten | Modelfotografie | Paard en Eigenaar

Portretfotografie vanuit Limburg

Wij geloven in de schoonheid van mensen, fotograferen ze met respect en willen graag hun individualiteit en uniekheid in beeld brengen. Een foto is toch vaak het eerste wat mensen online zien en een eerste indruk achterlaat. Iedereen die leuke familieportretten of foto’s voor haar/zijn modelportfolio nodig heeft voor persoonlijk gebruik of redactionele en reclamedoeleinden kan ons hiervoor inschakelen. Door onze open en gemoedelijke aanpak, zorgen we ervoor dat iedereen zich op zijn gemak. We weten namelijk hoe het voelt om voor de camera te staan.
Wij drukken zelf geen foto’s af maar verwijzen door naar het kwaliteits fotolab Vakcolor in Buchten (Li). Zij maken prachtige afdrukken op diverse materialen voor u.

Familieportretten

Geen statische of saaie familiefoto’s. Je familie, in hun favoriete outfits en/of bezigheden, in ieder geval zoals jij ze ook echt kent of geportretteerd wilt hebben. De shoot vindt niet plaats in een studio, maar op een gezamenlijk gekozen lokatie, in het bos, een park, kasteel, op de heide of bij je thuis, waar men zich ontspannen en het meest comfortabel voelt. Familieportretsessies duren ca. 1 uur, afhankelijk van het aantal afbeeldingen dat men gemaakt wil hebben. Samen kiezen we een mooie en toepasselijke locatie uit, eentje die bij jullie past. Na de shoot zullen we de foto’s bewerken en je toegang geven tot een online galerij, waar je de foto’s kunt downloaden of we verzenden ze via WeTransfer.
Een verrassende, leuke fotoreportage met het hele gezin, met je vrienden/vriendinnen of gewoon alleen of met z’n tweetjes.

  • Ca. 1 uur fotografie;
  • Ca. 1,5 uur selectie en nabewerking;
  • Ca. 10 digitale foto’s.
1DX_8780

Modelfotografie

Modellen die hun carrière lanceren, hebben afbeeldingen nodig in verschillende stijlen voor hun portfolio, zodat zij een verscheidenheid van  verbluffende afbeeldingen kunnen presenteren aan de agent of potentiële klant(en). Afhankelijk van je ervaring en het soort modellering dat je nastreeft, zal het uiterlijk dat je nodig hebt voor je portfolio verschillen. Hoe werken we? Je zult nooit alleen zijn met één fotograaf. Mijn vrouw en ik werken altijd samen tijdens de shoot. Ervaren als ook onervaren modellen kunnen een sessie boeken om hun portfolio bij te werken. Minderjarige kinderen moeten altijd vergezeld zijn door een van de ouders. We ontmoeten elkaar op de gewenste locatie binnen of buiten. De shoot duurt ca. twee, afhankelijk van je behoeften en wensen. Tijdens de sessie kunnen we al een selectie van de foto’s samen maken. Normaal gesproken werkt een snelle shoot niet. Daarom hebben we eerst een klein gesprek met je ter plaatse om elkaar te leren kennen en een ontspannen sfeer te creëren. Dit levert vaak de beste resultaten op. Hierna zullen we je foto’s bewerken en je toegang geven tot een online galerij waar je jouw foto’s kunt downloaden of we sturen ze naar je via WeTransfer.

Wij hanteren geen Time For Print (TFP) methode. Als een model ons benaderd voor een fotoshoot is het wel zo eerlijk dat het model investeert in goede beelden. Andersom is het net zo eerlijk dat wij een model een vergoeding geven, indien wij een model vragen om voor ons te poseren.

Een commerciële fotoreportage op locatie van maximaal 2 uur.

  • Ca. 1,5 uur fotografie;
  • Ca. 1,5 uur selectie en nabewerking;
  • ca. 10 digitale foto’s.
modelfotografie model fotograaf limburg Maastricht Heerlen kerkrade landgraaf Brunssum Geleen Sittard roermond Venlo Genk

Paard en Eigenaar

Paarden zijn majestueuze dieren en het maken van foto’s van ze is buitengewoon bevredigend voor zowel eigenaren, ruiters, amateurfotografen en professionele fotografen. Er is echter enige expertise en een creatieve visie voor nodig om werkelijk prachtige foto’s te maken van paarden die zelfs mensen charmeren die niet echt in paarden geïnteresseerd zijn. Gerenommeerde paardenfotografie is afkomstig van mensen die oog hebben voor het vastleggen van de pracht en het karakter van paarden die zeker de aandacht van mensen trekt.

Als het gaat om het kiezen van een fotograaf, heb je veel opties. Maar als paardeneigenaar en/of trotse ruiter, weet en voel je het een en ander over de emotionele band tussen ruiter en paard. Er is een reden waarom je lange, warme of koude dagen in de stal doorbrengt: uit liefde voor het paard. Ons werk is vol van die liefde, en elk beeld dat we aan je leveren, documenteert een persoonlijke paardensprookje.

Een particuliere fotoreportage op locatie van maximaal 2 uur.

  • Ca. 1 uur fotografie;
  • Ca. 1,5 uur selectie en nabewerking;
  • Ca. 10 digitale foto’s.
fotoshoot paard eigenaar Limburg Maastricht Heerlen Venlo Roermond Sittard Geleen Beek
fotoshoot paard ruiter Limburg Maastricht Heerlen Venlo Roermond Sittard Geleen Beek
Paarden fotografie portret sport Limburg Maastricht Heerlen Venlo Roermond Sittard Geleen Beek
Scroll naar top