Portretfotografie
Bedrijfsportretten | Familieportretten | Kinderportretten | Modelfotografie

Zakelijke portretten

Een goed zakelijk ogend portret is van groot belang voor een eerste indruk. Want dergelijke foto’s scheppen vertrouwen en stralen professionaliteit uit. Tenslotte willen we dat u en uw werknemers trots op uw bedrijf en zichzelf zijn. Omdat we uw werkproces niet willen verstoren maken we de foto’s op uw bedrijfslocatie. Als gevolg van onze losse en ongedwongen aanpak, weten we mensen op hun gemak te stellen. We weten namelijk hoe het voelt om voor de camera te staan. Hierdoor krijgen de portretten een positieve en zelfverzekerde uitstraling. Wij zorgen voor de apparatuur en nemen spanningen die mensen voelen weg. Het enige dat u hoeft te doen is zorgen voor een plek in uw bedrijf waar de foto’s gemaakt kunnen worden. De rest doen wij.
Enkele voorbeelden van onze klanten zijn: Oogartsen Maatschap Maasmechelen, Nationale Politie, Ned. Para-Atletiekteam en Aquaja.

De kracht van een goed portret

Wij geloven in de schoonheid van mensen, fotograferen ze met respect en willen graag hun individualiteit, kracht en uniekheid in beeld brengen. Een foto is toch vaak het eerste wat mensen online zien en een eerste indruk achterlaat. Iedereen die professionele, zelfverzekerde en benaderbare portretten of headshots nodig heeft voor persoonlijk gebruik of redactionele en reclamedoeleinden kan ons hiervoor inschakelen. Maar ook voor presentatie van uw team op een website, brochure of sociale media kunt u ons inschakelen. Kies daarom voor onze zakelijke portretfotografie vanuit Elsloo, Limburg.

De zaken veranderen. Mensen vertrouwen meer dan ooit op e-mail en websites om informatie te krijgen. Persoonlijke ontmoetingen komen minder vaak voor, maar de menselijke connectie blijft de verkoop en succesvolle zakelijke relaties stimuleren. Als je nog niet de gelegenheid hebt gehad om elkaar persoonlijk te ontmoeten, moet je vertrouwen op je professionele portret om je te vertegenwoordigen op alle sociale platforms zoals Facebook en LinkedIn en Instagram. Veel websites voegen nu foto’s van hun werknemers toe om hun bedrijf een vriendelijk gezicht te geven. Het is belangrijk om te weten met wie u zaken doet en het gezicht zien van de persoon met wie u correspondeert, is een zeer krachtig hulpmiddel om vertrouwen te wekken.

De juiste uitstraling is key

Het belang van een uniforme look voor de werknemers van uw bedrijf. Consistentie in de headshots van uw medewerkers zorgt ervoor dat uw team er professioneel en uniform uitziet. Portretten van hoge kwaliteit laten zien dat u graag investeert in het imago van uw bedrijf en daarom geeft om het werk dat u doet. Of een portret die juist een open en ongedwongen sfeer laat zien. Waar u als bedrijf voor staat moet de foto uitstralen. Een professioneel portret geeft uw medewerkers een gevoel van trots. Ze zullen zich goed voelen over hun werkplek en hun rol binnen uw bedrijf.

 • Starttarief €125 excl. 21% BTW;
 • €50 excl. 21% BTW pp / teamfoto
 • 3 foto’s per persoon/team;
 • Prijs incl. nabewerking foto’s;
 • Locatie van de shoot in onderling overleg;
 • Bij reizen verder dan 5 km van Elsloo zijn we genoodzaakt reiskosten te berekenen;
 • Geselecteerd fotobestanden worden in hoge resolutie via WeTransfer geleverd. Ze mogen door opdrachtgever  onbeperkt gebruikt mogen worden voor de diverse media (drukwerk en digitaal, zoals website, flyers, social media, brochures), rekening houdend met het auteursrecht.

Familieportretten

Familieportret portretfotografie Huub Keulers

Geen statische of saaie familiefoto’s. Je familie, in hun favoriete outfits en/of bezigheden, in ieder geval zoals jij ze ook echt kent of geportretteerd wilt hebben. De shoot vindt niet plaats in een studio, maar op een gezamenlijk gekozen lokatie, in het bos, een park, kasteel, op de heide of bij je thuis, waar men zich ontspannen en het meest comfortabel voelt. Familieportretsessies duren ca. 1 uur, afhankelijk van het aantal afbeeldingen dat men gemaakt wil hebben. Samen kiezen we een mooie en toepasselijke locatie uit, eentje die bij jullie past. Na de shoot zullen we de foto’s bewerken en je toegang geven tot een online galerij, waar je de foto’s kunt downloaden of we verzenden ze via WeTransfer.
Een verrassende, leuke fotoreportage met het hele gezin, met je vrienden/vriendinnen of gewoon alleen of met z’n tweetjes.

 • Ca. 1 uur fotografie;
 • Ca. 10 foto’s;
 • Incl. nabewerking foto’s;
 • Locatie in onderling overleg;
 • Bij reizen verder dan 5 km van Elsloo zijn we genoodzaakt reiskosten te berekenen.

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN

Omdat we fulltime beroepsfotografen zijn en we er dus ons brood mee moeten verdienen, kan ons tarief niet enkel opgebouwd zijn uit de tijd dat we fotograferen. Zouden we wel doen, dan zouden we heel snel een failissement moeten aanvragen ;-).
Zoals bij ieder vakgebied zijn er additionele kosten en investeringen die ook wij moeten betalen en doen. Zo heeft ook een stukadoor of onderhoudsmonteur o.a. zijn materiaal- en gereedschapskosten, voorrijkosten en verzekeringen. Daarom hebben we in onze prijs rekening gehouden met:

 • Advies & Overleg. We luisteren graag naar jouw wensen en adviseren waar nodig en gewenst.
 • Kennis, tijd, en expertise van ons als fulltime beroepsfotograaf. Om zover te komen hebben we diverse opleidingen gevolgd, uren aan boeken en videos bestudeerd, fouten gemaakt en jarenlang gefotografeerd.
 • Onze voorbereiding. Net als iedere vakman en vakvrouw bereiden we onze fotoshoots goed voor. We zorgen dat we de locatie redelijk goed in beeld hebben, controleren onze apparatuur, en waar nodig verdiepen we ons verder in de wensen van jou als klant.
 • Professionele apparatuur. Al onze opdrachten voeren we uit met betrouwbare en kostbare fotoapparatuur, computer en software om kwaliteitsbeelden te kunnen waarborgen. En natuurlijk moet deze apparatuur ook verzekerd zijn tegen diefstal en schade.
 • Maatwerk en persoonlijke aanpak. Iedere fotoshoot is uniek en word volledig op jouw wensen en mogelijkheden afgestemd.
 • Ons werk ná het fotograferen. Ons werk is na het fotograferen nog niet klaar. Bij thuiskomst importeren, archiveren en backup’n we alle foto’s. Daarna selecteren we de beste foto’s en bewerken deze tot mooie beelden. 
 • Social Media. Bij iedere bestelling ontvang je gratis een digitale versie van de foto’s geschikt voor gebruik op social media.
 • Archivering van jouw foto’s. Mocht je jouw foto’s kwijtraken dan kun je deze altijd nog eens opvragen bij ons.
 • Lidmaatschappen: Om te kunnen blijven netwerken en kennis op te blijven doen zijn we aangesloten bij een organisatie van beroepsfotografen.
 • Belastinggeld. Iedere periode dragen we braaf onze BTW en Inkomstenbelasting af aan de fiscus.
huwelijk fotograaf bruidsfotograaf bruiloft limburg stein Elsloo Maastricht

Modelfotografie

Modellen die hun carrière lanceren, hebben afbeeldingen nodig in verschillende stijlen voor hun portfolio, zodat zij een verscheidenheid van  verbluffende afbeeldingen kunnen presenteren aan de agent of potentiële klant(en). Afhankelijk van je ervaring en het soort modellering dat je nastreeft, zal het uiterlijk dat je nodig hebt voor je portfolio verschillen. Hoe werken we? Je zult nooit alleen zijn met één fotograaf. Mijn vrouw en ik werken altijd samen tijdens de shoot. Ervaren als ook onervaren modellen kunnen een sessie boeken om hun portfolio bij te werken. Minderjarige kinderen moeten altijd vergezeld zijn door een van de ouders. We ontmoeten elkaar op de gewenste locatie binnen of buiten. De shoot duurt ca. twee, afhankelijk van je behoeften en wensen. Tijdens de sessie kunnen we al een selectie van de foto’s samen maken. Normaal gesproken werkt een snelle shoot niet. Daarom hebben we eerst een klein gesprek met je ter plaatse om elkaar te leren kennen en een ontspannen sfeer te creëren. Dit levert vaak de beste resultaten op. Hierna zullen we je foto’s bewerken en je toegang geven tot een online galerij waar je jouw foto’s kunt downloaden of we sturen ze naar je via WeTransfer.

Wij hanteren geen Time For Print (TFP) methode. Als een model ons benaderd voor een fotoshoot is het wel zo eerlijk dat het model investeert in goede beelden. Andersom is het net zo eerlijk dat wij een model een vergoeding geven, indien wij een model vragen om voor ons te poseren.

Een commerciële fotoreportage op locatie van maximaal 2 uur.

 • Ca. 2 uur fotografie;
 • Incl. nabewerking foto’s;
 • Bij reizen verder dan 5 km van Elsloo zijn we genoodzaakt reiskosten te berekenen;
 • 5 digitale foto’s.
Scroll naar top