Professioneel sportfotograaf uit Limburg

Sportfotografie met impact

Heeft u behoefte aan sportfoto's die opvallen of aan een inspirerende fotoworkshop sportfotografie? Professioneel sportfotograaf Huub Keulers uit Limburg, fotografeert uw sportevenement of sportwedstrijd op een unieke en stijlvolle manier. Wij maken sportbeelden waar menig sponsor, zakenrelatie, sportorganisatie, sportbond of sporter trots op zal zijn. Huub Keulers Media Services is een sportfotograaf die unieke sportfoto's maakt vanuit Limburg en daarbuiten. Maar we kunnen u ook helpen uw sportfoto's naar een hoger niveau te tillen. We geven veel praktische tips tijdens onze fotoworkshops sportfotografie op maat. Deze fotoworkshops verzorgen we vanuit Limburg maar ook door heel Nederland en België. Dus neem bij interesse gerust contact met ons op. Immers samen komen we tot een faire prijs voor een mooie fotoreportage.

Sportmomenten en sportverhalen

Ten eerste draait sportfotografie om het vastleggen van de emotie en de beweging. Maar ook om de adrenaline en beleving die de sport met zich me brengt. In het bijzonder sporters tijdens hun piekmoment 'vangen' is wat we het beste doen! Met meer dan 10 jaar ervaring in de sportarena waarbij we ons op volledig op het sportevenement en randgebeuren focussen. Anderzijds vooral ook op al die onvergetelijke sportmomenten en sportverhalen. Deze herinneringen leggen we vast in professionele en unieke sportfoto's. De manier waarop sporters en hun familie en sportvrienden, maar ook sportvrijwilligers, met elkaar omgaan is prachtig om te zien. Zelfs op hoog sportniveau gunnen sporters elkaar veel en zie je vriendschappen ontstaan, zo ook met ons als sportfotograaf. Hierdoor kunnen we de inspirerende maar ook de indrukwekkende verhalen achter de sport laten zien. Professioneel sportfotograaf uit Limburg.

Tarieven

Houd je van sporten? Wij leggen de actie, de emotie, het verhaal vast. Bel ons vandaag nog om uw sportfotografiesessie op te zetten. Hieronder ziet u de prijzen per type fotoshoot.

Sportdag

€250,- excl. 21% BTW
De sportdag van uw school of organisatie op een leuke, onvergetelijke manier in beeld gebracht (Max. 4 uur).

Sportwedstrijd

€150,- excl. 21% BTW
Je team tijdens een sportwedstrijd op een mooie, unieke manier in beeld gebracht. Lucratief als je de kosten binnen je team of tussen ouders deelt.

Sportevenement

€495,- excl. 21% BTW
Je (semi-)professionele sportevenement, de hele dag, op een professionele manier gefotografeerd.

Sporters portfolio

€150,- excl. 21% BTW
We maken actie- en portretfoto's van je tijdens een sportevenement, training of op een moment naar keuze.

Van (inter)nationale tot lokale sport en van topsport tot jeugd

Ons doel is het leveren van hoogwaardige sportfotografie met een uniek tintje. Dit doen we voor sportverenigingen, sporters, sportorganisaties, sponsoren, wedstrijdorganisaties maar ook voor nieuwsmedia en tijdschriften. Hiermee kunnen we organisaties van sporttoernooien een mooie service bieden voor sporters, familie, coaches en deelnemers. We gaan naar uw sportevenement en leggen alle acties en verhalen op een attractieve en inspirerende manier vast. We fotograferen nationale en lokale sportevenementen maar ook de grote internationale sportevenementen. In het bijzonder bv. WK Tafeltennis, WK Ijshockey, WK Cyclocross,  WK Allround Schaatsen, Diamond League Atletiek maar ook het CHIO Aken, EK Hockey, WK Karten, Wereldbekerwedstrijden BMX, Handbal interlands etc. Niet bedoeld om met de borst naar voren te lopen maar om aan te geven dat we ook onder druk leveren wat we beloven. Kortom professioneel sportfotograaf uit Limburg.

Sportkunst voor aan de muur

Het beste van sportfoto's is dat ze vaak het menselijk lichaam in beweging laten zien. Het kan sportfans echter niet schelen of de foto hun favoriete atleet in actie of een meer casual pose laat zien. Het belangrijkste voor de meesten is om een ​​afdruk te krijgen die het beste weergeeft waar ze van houden. Aan de andere kant hebben fotografen en camera's altijd grote vooruitgang geboekt bij het vastleggen van beweging. Hoe sneller de beweging van een sporter is, hoe groter de uitdaging voor hem is. Interesse in een grote afdruk van jouw sport of sporter voor aan de muur? Neem dan gerust contact met Huub Keulers, professioneel sportfotograaf uit Limburg

Sportfotografie tips

Sportfotografie Tip 1: Voorbereiding

Sportfotografie is tijdrovend, omdat het vaak een goede voorbereiding nodig heeft. Zodoende zijn we op grote evenementen vaak al enkele uren voor aanvang aanwezig. Vooral om goede standpunten uit te zoeken, apparatuur in te stellen maar ook om nog even met organisatoren en de sporters te praten. Zo bedenken we vooraf waar de mooie actie hoogstwaarschijnlijk zal gaan plaatsvinden en proberen we daar altijd een passende achtergrond bij in beeld te krijgen. Bijvoorbeeld door op details te letten of een logo van het evenement of sponsor in beeld mee te nemen. Daarom vermijden we vaak juist die plekken waar de andere fotografen staan. Om toch met uniekere foto's thuis te komen.

Sportfotografie Tip 2: Emotie vastleggen

Als je emotie wilt vastleggen, doe dat dan zo dicht mogelijk bij de speler. Pak maar eens je groothoeklens en fotografeer de speler zo dicht mogelijk bij zijn gezicht. Je zult zien dat de emotie dan veel sterker overkomt en binnenkomt dan met een telelens.

Sportfotografie Tip 3: Je eigen stijl ontwikkelen

Veel mensen denken dat je pas een eigen stijl kunt hebben als je al jarenlang fotografeert, maar dat is echt niet zo. Iedereen, ook een beginnende fotograaf, benadert een onderwerp op z'n eigen manier. Wat wel helpt is dat je door langer te fotograferen, je stijl kunt perfectioneren. Je weet dan namelijk beter wat jij mooi vindt. Ook heb je waarschijnlijk al eens andere fotografen geïmiteerd of gekopieerd. Maar het zal toch blijken dat dit niet echt jouw stijl is. Dus uiteindelijk kom je terug op wat jij mooi vindt en past bij jouw stijl. Het kan wel dat in de loop der jaren je stijl verandert. Kijk maar eens naar andere fotografen. Hoe fotografeerden ze in het begin van hun carrière en op welke wijze doen ze dat nu?

Sportfotografie Tip 4: Gezichten

Gezichten, gezichten en nog eens gezichten. Een goede sportfoto laat bijna altijd het gezicht van de sporter zien. Sport is emotie en op het gezicht is dit het beste zichtbaar. Dit wil niet zeggen dat je geen goede sportfoto kunt maken zonder een gezicht te tonen. Een sporter met gebalde vuisten op zijn rug gefotografeerd of een sporter die ineengedoken zit en zijn emotie verbergt, geeft de suggestie van emotie.

Sportfotografie Tip 5: Controle

Wil je controle over zowel het diafragma als de sluitertijd, gebruik dan de M-stand in combinatie met auto-ISO. Je ISO-waarde zorgt dan automatisch voor een correct belichte foto. Een voorbeeld is het realiseren van een onscherpe achtergrond (laag diafragmagetal) in combinatie met een snelle sluitertijd om beweging te bevriezen.

Scroll naar top