Pakkende teksten schrijven voor ondernemers Limburg Stein Elsloo Beek Maastricht Heerlen Landgraaf Sittard Geleen Roermond Venlo

Pakkende, heldere teksten

Woorden hebben de kracht om betrokken te raken, te overtuigen, te verkopen, te inspireren en uiteindelijk om interesse in uw bedrijf of product te wekken. Dus wat uw verhaal ook is en waar u het ook naartoe wilt brengen, wij hebben de juiste woorden om u daar te krijgen.

We houden ervan om u inhoud helemaal opnieuw te maken, maar soms heeft u misschien hulp nodig bij het vormgeven en perfectioneren van uw bestaande tekst. Dat is waar wij van pas komen. We zijn schrijvers met jarenlange expertise in het schrijven, redigeren en perfectioneren van teksten. Alles wat we schrijven wordt dubbel gecontroleerd door ten minste één andere schrijver om doordachte, onberispelijke resultaten te garanderen. Of u nu wilt dat wij uw inhoud vanaf het begin vormgeven of uw bestaande tekst nieuw leven inblazen, wij werken met u samen om uw merkboodschap, uw tekst overtuigend en uw publiek betrokken te houden. En daar houdt het niet op. Neem contact met ons op om een ​​offerte aan te vragen of meer te weten te komen over onze andere diensten.

We schrijven teksten voor:

  • Websites (Zoekmachine geoptimaliseerd);
  • Social media berichten;
  • Nieuwsbrieven;
  • Brochures;
  • Advertorials;
  • Interviews;
  • Artikelen voor bedrijfsbladen.

Tarieven

Het tarief van het schrijven van teksten, eindredactie en tekstcorrectie bedraagt € 45/uur excl. 21% BTW. Als u een offerte bij ons aanvraagt, calculeren we het aantal uren dat nodig is om een tekst op een vakkundige manier te schrijven of redigeren.

De juiste woorden met het juiste doel voor de juiste doelgroep

Welke tekst u ook wilt laten schrijven, we denken altijd vanuit de doelgroep. We vragen ons altijd als eerste af voor wie de tekst bedoeld is? Het is namelijk een groot verschil in woorden waarmee u een breed publiek wilt bereiken dan bijvoorbeeld woorden die gericht zijn op een klein publiek dat over gespecialiseerde kennis beschikt. Tekst is een onderdeel van de externe of interne communicatie van uw onderneming. Het heeft grote invloed en impact op het beeld en het imago dat (potentiële) klanten, concurrenten of medewerkers van u hebben. Woorden zijn, hoe eenvoudig het ook lijkt, niet iets om lichtzinnig mee om te gaan. Samen met u definiëren we dus eerst de doelgroepen voordat we starten met schrijven.

Als we de doelgroep(en) hebben gedefinieerd, bespreken we samen de boodschap en het gevoel dat u wilt overbrengen. Tekst kan voor uw onderneming voor verschillende doelen gebruikt worden. U kunt er bijvoorbeeld nieuwe klanten mee werven of huidige klanten mee behouden. Maar u kunt de tekst ook gebruiken om informatie of emotie over te brengen.  Wat voor tekst we dank voor u schrijven, deze zal altijd duidelijk en helder zijn. Zonder hoogdravende woorden, zonder ingewikkelde zinnen, zonder moeilijke woorden, zonder ambtelijke en bureaucratische taal en zonder gecompliceerde zinsconstructies.

Eindredactie van teksten

We helpen u ook graag met tekstredactie en eindredactie van teksten die door u of in uw opdracht zijn geschreven. We nemen een tekst grondig door. We kijken daarbij niet alleen naar grammaticale fouten en tikfouten, maar ook naar stijl, kromme, ingewikkelde of te lange zinnen en het gebruik van onnodige moeilijke of ambtelijke woorden en vaktermen. We Waar nodig herschrijven we een tekst. Zorgvuldigheid staat bij ons altijd voorop. Ons doel is uiteindelijk een tekst te hebben die prettig leest voor iedereen.

We letten er ook op of een tekst duidelijk, helder en creatief is geschreven. We kijken of er geen onbegrijpelijke of kromme zinnen in staan en of de boodschap overkomt die u wilt uitdragen. Het kan zijn dat een zin taalkundig volkomen correct is geschreven, maar het iets anders suggereert dan wat u eigenlijk bedoelt. We kijken of het niet beter is om ‘moeilijke woorden’ of vakjargon te vervangen door woorden en begrippen die iedereen begrijpt. Het kan zelfs zijn dat de tekst beter wordt als hij wordt ingekort. Samengevat: We denken graag met u mee.

 

#webdesign #webdesignbureau #webdesignburo #website #websitemaken #limburg #stein #elsloo #maastricht #valkenburg #heerlen #brunssum #landgraaf #kerkrade #onderbanken #sittard-geleen #sittard #geleen #roermond #echt #venlo

Scroll naar top