Paardenfotografie
Voor een leven lang vol mooie herinneringen

Paardenfotografie

Paarden verdienen respect, geven liefde, inspireren en hebben de menselijke geschiedenis beïnvloed, als geen ander dier. Paarden zijn majestueuze dieren en het maken van foto’s van ze is buitengewoon bevredigend voor zowel eigenaren, ruiters, amateurfotografen en professionele fotografen. Er is echter enige expertise en een creatieve visie voor nodig om werkelijk prachtige foto’s te maken van paarden die zelfs mensen charmeren die niet echt in paarden geïnteresseerd zijn. Gerenommeerde paardenfotografie is afkomstig van mensen die oog hebben voor het vastleggen van de pracht en het karakter van paarden die zeker de aandacht van mensen trekt.

Als het gaat om het kiezen van een fotograaf, heb je veel opties. Maar als paardeneigenaar en/of trotse ruiter, weet en voel je het een en ander over de emotionele band tussen ruiter en paard. Er is een reden waarom je lange, warme of koude dagen in de stal doorbrengt: uit liefde voor het paard. Ons werk is vol van die liefde, en elk beeld dat we aan je leveren, documenteert een persoonlijke paardensprookje.

Al onze paardenfotografie sessies zijn op de door jou gekozen locatie, zodat jij en je paard ontspannen kunnen genieten van de ervaring in een vertrouwde omgeving.

  • Ca. 1 uur fotografie;
  • Ca. 1,5 uur selectie en nabewerking;
  • Ca. 10 digitale foto’s.
  • Een maatwerk fotosessie is ook altijd mogelijk.

We leggen de unieke en mooie relatie tussen jou en jouw paard vast, met verbluffende kwaliteitsfoto's die een leven lang meegaan.

fotoshoot paard eigenaar Limburg Maastricht Heerlen Venlo Roermond Sittard Geleen Beek
fotoshoot paard ruiter Limburg Maastricht Heerlen Venlo Roermond Sittard Geleen Beek
Scroll naar top