Lezingen en Presentaties

Ik ben beschikbaar om te spreken op conferenties, bedrijfspresentaties, trainingsevenementen, fotoclubs etc. In mijn lezingen en presentaties deel ik graag voorbeelden van mijn werk en leg ik het proces uit hoe ik tot mijn beelden ben gekomen. Hierbij deel ik ook graag mijn kennis en ervaringen op zowel technisch als esthetisch vlak. Mogelijke onderwerpen zijn sportfotografie, straatfotografie en het vergroten van je zichtbaarheid als fotograaf in de online wereld (social media, eigen website etc).

Alle lezingen zijn maatwerk om aan te sluiten bij het ervaringsniveau van het publiek. En tracht ik te doen op een manier, zodat de deelnemers met een rugzak aan verhalen en inspiratie naar huis gaan.

De kosten variëren aanzienlijk, afhankelijk van de locatie en de aard van het evenement, maar liggen doorgaans aanzienlijk onder de tarieven voor training van een halve dag. We zijn gevestigd in Elsloo (15 km noordelijk van Maastricht) dus de kosten zullen variëren met de afstand. Gemiddeld kost een avondvullende lezing of presentatie (3 uurtjes met 15 min pauze) €125 excl. €0,30 km vergoeding.

Mocht je interesse hebben in een lezing of presentatie, neem dan gerust contact op. Bel me of stuur me een email.

In slechts 15 minuten leer je de drie belangrijkste dingen die jouw fotografie zullen verbeteren.

Scroll naar top