Fotografie voor Jongeren

Creatieve fotoworkshops voor 8 - 18 jarigen

Wilt u uw kinderen of leerlingen op een creatieve en leuke manier aan de slag laten gaan met fotografie? Wilt u ze laten ontdekken wat er wel niet allemaal mogelijk is in de wereld van fotografie? Wij bieden diverse fotoworkshops aan waarin we kinderen op een leuke manier meer leren over fotografie. Dit kan een eenmalige workshop zijn of een workshop verspreid over een aantal lessen. Ook interessant voor basisscholen, middelbare scholen en buitenschoolse opvang. Zo verzorgen we ook workshops voor een mix van mavo, havo, atheneum en gym leerlingen van de brugklas en derdejaars leerlingen van bv. het St. Maartenscollege in Maastricht.
Hoe mooi is het om het fotografie-vuurtje aan te wakkeren bij de kinderen en het tot een ‘vuurzee’ te laten groeien. Lessen in een bepaald thema, of voor een speciale gelegenheid? Informeer gerust naar de mogelijkheden, we maken de workshop voor u, uw kind(eren) of uw organisatie graag op maat!

Bouw je vaardigheden en zelfvertrouwen op tijdens een onze fotografieworksops voor kinderen. Gedoceerd door bekwame professionals, leer je beter kijken – en leer je samen met andere jonge fotografen. Ontdek hoe je de volgende stap in fotografie kunt zetten.

Heeft u als school, organisatie of particulier interesse in leuke, leerzame fotoworkshops? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en onze manier van werken.

Scroll naar top