Hondenfotografie
Mooie portret-/ en actiefoto's van je trouwe viervoeter

Workshops / fotoshoots hondenportretten en actiefoto’s

Honden zijn een belangrijk onderdeel van je familie. Dus hoe geweldig is het om unieke en professionele foto’s van je trouwe maatje(s) te hebben? Je kiest samen met ons een locatie uit die bij jou en je hond past; een bos, park of stad voor een supermooie exclusieve fotoreportage. Dat kan een portret zijn, een actie met bal/frisbee, of samen met jou en/of je gezin. Er is veel mogelijk.

Fotoshoot met je Hond

Een fotosessie met je hond duurt al gauw 60 minuten. De hond moet zich namelijk eerst op zijn gemak voelen en lekker zijn eigen ding kunnen doen. Het zijn immers geen afgerichte fotomodellen en mooie poses laten zich nou eenmaal niet afdwingen. Alleen met veel geduld en zo ongedwongen mogelijk, vragen we de aandacht van de hond en krijgen we de tijd om echte karaktervolle beelden van je viervoeter maken.

Puppyshoot bij Hondenfokker

Voor een fokker is een puppyshoot een mooie gelegenheid om het nest op een professionele manier in beeld te brengen. Hiervoor komen we uiteraard bij de fokker thuis. Aangezien puppies nog met grote regelmatig hun rust en moeder nodig hebben, plannen we de fotoshoot in goed overleg in en nemen we hier ruim de tijd voor. Ook is er een mogelijkheid om de puppies gedurende een bepaalde periode en met een vaste frequentie te fotograferen om zodoende het groeiproces zichtbaar te kunnen maken. Deze foto’s zijn natuurlijk ook een heel mooi cadeau voor de eigenaren. Als de pups nog erg jong zijn, kunnen we de foto’s natuurlijk binnen maken evt. gebruik makend van een mooie achtergrond. Zijn ze al wat ouder dan is het leuk om de pups buiten te fotograferen, bv. tijdens het spelen met elkaar. Dit kan in de achtertuin van de fokker zijn, of op een leuke afgeschermde buitenlocatie in de buurt.

Fotoshoot bij Hondenpension

Hoe leuk is het om je klanten een mooie foto van hun hond aan te kunnen bieden! Of een aantal mooie up to date foto’s van je hondenpension die je als PR kunt gebruiken voor je website of je Social Media pagina. Er is veel mogelijk maar natuurlijk wel in overleg met jou als eigenaar van het pension en met goedkeuring van je klanten. Een fotoshoot bij een hondenpension duurt ca. 2 tot 3 uur (afhankelijk van het aantal honden en situatie ter plaatse)

Hondenwandeling met groep

Stel u gaat samen met een groep mensen en hun honden gezellig wandelen in het bos of op de heide. Wij kunnen met u mee om tijdens de wandeling de honden op een ongedwongen manier te fotograferen.

Of het nu Canicross, Dog Frisbee, Flyball, Dog dance, Sledehondensport, Waterwerken, of Windhondenrennen betreft, we maken een mooie en unieke reportage van jou en je hond of voor de organisatie van het hondenevenement. 

Scroll naar top