Creatieve fotoworkshops voor kinderen

Wilt u uw kinderen of leerlingen op een creatieve en leuke manier aan de slag laten gaan met fotografie? Wilt u ze laten ontdekken wat er wel niet allemaal mogelijk is in de wereld van fotografie? Wij bieden diverse fotoworkshops aan waarin we kinderen op een leuke manier meer leren over fotografie. Dit kan een eenmalige workshop zijn of een workshop verspreid over een aantal lessen. Ook interessant voor basisscholen, middelbare scholen en buitenschoolse opvang. Informeer gerust naar de mogelijkheden, we maken de workshop voor u, uw kind(eren) of uw organisatie graag op maat!
Bouw je vaardigheden en zelfvertrouwen op tijdens onze fotografie workshops voor kinderen. Begeleid door bekwame professionele fotografen en gecertificeerde opleiders, leer je beter kijken – en mooiere foto’s maken. Ontdek hoe je de volgende stap in fotografie kunt zetten.

Binnenkort starten we weer gedurende 3 woensdagmiddagen met een fotocursus voor jongeren met geen, weinig of veel fotografie-ervaring.
Maar ook voor ieder type camera van smartphone, compact- tot spiegelreflex camera. Zo hebben we dit jaar ook fotoworkshops voor leerlingen van het St. Maartenscollege in Maastricht gegeven en binnenkort doen we dit bij het Dacapo college in Sittard. We spreken uit ervaring als we zeggen hoe snel jongeren, met gevoel en interesse hiervoor, vorderingen maken en welke prachtige foto’s ze kunnen maken die u maar ook ons verrassen.

We begrijpen dat u uw kind niet snel aan anderen toevertrouwd. Daarom kunt u altijd eerst met ons een gesprek hebben.

Aanmelden kan via hk-mediaservices@ziggo.nl of bel ons gewoon even op 0646741111.
Kosten €115,- incl. 21% BTW en een digitaal naslagwerk.

Scholieren ontpoppen zich als creatieve fotografen

In samenwerking met Stichting Ecsplore verzorgen we fotografie lessen voor scholen. Zo doen we dit tot volle tevredenheid bv. voor het St. Maartenscollege in Maastricht en het DaCapo college in Sittard. Het is geweldig om het fotografie vlammetje bij de kinderen aan te wakkeren om het tot een ‘vuurzee’ van interesse en creativiteit te laten groeien. Dit kunnen we doen met fotocamera’s of smartphones. Onze focus ligt hierbij vooral op het laten zien en ervaren wat er allemaal mogelijk is maar ook op compositie van een foto. We laten de kinderen onder onze begeleiding ‘spelen’ met de camera, plezier beleven en hun creativiteit verder ontwikkelen. Heeft u als school, organisatie of particulier interesse in leuke, leerzame fotoworkshops? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en onze manier van werken.

fotocursus jongeren scholieren onderwijs limburg
fotocursus jongeren scholieren onderwijs limburg
fotocursus jongeren scholieren onderwijs limburg
Scroll naar top