Evenementfotografie
Uw mooie momenten onvergetelijk vastgelegd

Evenementfotografie vanuit Limburg

Of het nu gaat om sportevenementen, sportdagen van uw school, bandoptredens, theatervoorstellingen, dansoptredens, bedrijfsfeesten of congressen. Wij leggen uw prachtige evenement op een natuurlijke, sfeervolle en professionele manier vast. Een goed beeldverslag van een evenement wordt vaak gezien als minder noodzakelijk. Toch is het een uitstekend middel om nog eens terug te kijken en opnieuw te beleven voor de deelenemers aan het evenement. Ook is het goed om wegblijvers te laten zien wat zij gemist hebben, zodat ze de volgende keer misschien wel komen. Wanneer u een volgend evenement gaat organiseren beschik je over uitstekend beeldmateriaal om een uitnodiging aantrekkelijk te maken. Goede sfeerbeelden van een evenement werken daarbij zeer overtuigend. Neem gerust contact met ons op mocht u meer informatie wensen. Evenementfotografie vanuit Limburg.

Enkele van onze opdrachtgevers

De kracht van goede evenementfotografie

Onze kracht is om de foto’s die we van uw evenement maken het juiste gevoel overbrengen. Onze foto’s helpen het positieve gevoel van doe momenten te herbeleven. Door deze beelden en herinneringen krijgt u mogelijk ook steeds meer verzoeken van mensen om mee te willen werken aan uw evenement of zelfs te sponseren. Hoe mooi is dat! Sfeer, professionaliteit, saamhorigheid en gezelligheid zijn de alles verbindende factoren in onze beelden. Naar gelang uw wensen worden de foto’s digitaal aangeleverd, of op een afgeschermde website geplaatst waar uw medewerkers of familieleden de foto’s nog eens op het gemak kunnen bekijken. Evenementfotografie vanuit Limburg.

Investeer in prachtige foto's van uw evenement

Brons

€250,- excl. 21% BTW
Een reportage op locatie van maximaal 2 uur.
Reizen naar locatie: €65/uur excl. 21% BTW

Zilver

€500,- excl. 21% BTW
Een reportage op locatie van maximaal 4 uur.
Reizen naar locatie: €65/uur excl. 21% BTW.

Goud

€650,- excl. 21%BTW
Een reportage op locatie van maximaal 6 uur.
Reizen naar locatie: €65/uur excl. 21% BTW.

Platina

€850,- excl. 21% BTW
Een reportage op locatie van maximaal 8 uur.
Reizen naar locatie: €65/uur excl. 21% BTW.

Evenementfotografie evenement fotograaf limburg Maastricht Heerlen landgraaf kerkrade onderbanken Geleen Sittard Roermond Venlo Genk

Waarom een evenementfotograaf inhuren?

Er gaat niets boven professionele kwaliteit.
Vlekkeloze foto’s gemaakt met professionele apparatuur zijn altijd beter dan die gemaakt met een smartphonecamera. Als de afbeeldingen voor de evenementwebsite of voor uw klanten zijn, krijgt u uitzonderlijke foto’s die de beste momenten laten zien. Evenementfotografie vanuit Limburg. 

Professionele fotografen weten waar ze op moeten letten tijdens evenementen.
Zodra u een overzicht geeft van het doel en de geest van uw evenement, zal een professionele fotograaf begrijpen welke momenten voor hem het belangrijkst zijn om vast te leggen. Geef een lijst met VIP’s, van de Keynote tot de prijswinnaars, en wees gerust, u zult de perfecte foto’s krijgen.

Evenementfotografen maken back-ups van hun werk.
U hoeft zich geen zorgen te maken over defecte camera’s of per ongeluk verwijderde foto’s; professionele evenementfotografen begrijpen dat hun reputatie afhangt van het regelmatig back-uppen van hun werk. Tegenwoordig gebruiken de meesten evenementfotografen  cloudservers, dus u hebt altijd een kopie, wat er ook met de apparatuur gebeurt.

Professionele evenementfotografen gaan naadloos op in de massa.
Dit is vooral belangrijk als u de voorkeur geeft aan natuurlijke, openhartige opnamen. Professionele fotografen lopen onopvallend rond op het evenement en leggen unieke foto’s vast terwijl iedereen zich amuseert.

Evenementfotografen houden rekening met social media.
Als u een evenement aanmaakt in een Facebook-groep, heeft u geweldige foto’s om te uploaden als het evenement voorbij is. Dit helpt de interesse voor het evenement van volgend jaar op te wekken.

Scroll naar top