Webdesign met focus op

Een sterke en weloverwogen online aanwezigheid zou prioriteit moeten zijn voor iedere organisatie die streeft naar verbetering van haar markt en toekomstbestendig zijn. Het draait hierbij allemaal om het creëren van een online omgeving die geschikt is voor u en uw publiek. Het is belangrijk dat wanneer iemand uw website bezoekt, deze niet alleen onder de indruk is over het ontwerp, maar ook dat men snel en gemakkelijk kan vinden waar men zoekt. We ontwerpen en ontwikkelen websites vanuit het oogpunt van de gebruiker die erop zijn gericht om te promoten en informeren.

Een goed ontwerp verhoogt het vertrouwen welke een bezoeker in uw website heeft, wat op zijn beurt het vertrouwen in uw bedrijf of organisatie zal vergroten. Slecht ontwerp stuurt ze weg op zoek naar een website waarin ze meer vertrouwen hebben. Het ontwerp van uw website heeft invloed op de tijd dat een bezoeker op een pagina doorbrengt en kan het verschil zijn tussen een geweldige gebruikerservaring en een slechte. Van website-navigatie tot individuele paginalay-out, de interactie tussen bezoekers en uw website moet een soepel en naadloos proces zijn. Dit staat bekend als gebruikerservaring, de algehele indruk van uw website.

Onze doelgroepen

We bouwen websites voor het MKB, sporters, sport organisaties, stichtingen, verenigingen bouwen we websites. Onze aandacht gaat daarbij niet alleen naar design maar met name naar doelgerichte content, vindbaarheid, zichtbaarheid en herkenbaarheid. Uw website is tenslotte ook het online visitekaartje. We weten goed waar op te letten om uw merk/dienst nog zichtbaarder te promoten. Door onze ervaring kunnen wij uw bedrijf goed op internet presenteren. We ontwikkelen op maat gemaakte responsieve websites behulp van de kracht van WordPress als platform. Doordacht opgezet vanaf de basis, stijlvol ontworpen en specifiek afgestemd op uw zakelijke behoeften en uitdagingen. Dus kijken we niet wat allemaal mogelijk is maar veel meer naar wat u nodig heeft. En wat u niet nodig heeft wordt ook niet geïmplementeerd. Dat is zonde van de tijd en uw geld.

Waarom voor ons kiezen

Betrouwbaar

We doen wat we beloven en bouwen geen websites met onnodige poespas zoals dure functionaliteiten als u die niet nodig heeft.

Klantgericht

Samen bespreken uw wensen en eisen. Vervolgens bouwen we de website zo attractief en bezoekersvriendelijk als mogelijk.

Efficient

We leveren een doelmatig en doordacht concept waarbij design, functionaliteit en inhoud afgestemd worden op de behoeften van uw potentiële doelgroepen.

Ons werkproces

Stap 1: Analyse

We zullen uw eisen en wensen analyseren door o.a. naar uw bestaande merk, bedrijfs-/productbrochure, organisatie te kijken. Dit doen we o.a. ook a.d.h.v. een interview / vragenlijst. Hierin kunt u het type website beschrijven dat u zoekt, welke onderwerpen u belangrijk vind, uw huisstijl, doelgroepen etc. Ook kunt u ons voorbeelden geven van websites die u mooi en toepasselijk vindt. We zullen deze informatie en onze eigen creativiteit gebruiken om een website te bouwen die past bij uw bedrijf / organisatie / merk.

Stap 2: Framework

Daarna zullen we samen een goede en betrouwbare hosting provider en domeinnaam uitzoeken die bij u past. Vervolgens starten we met het bouwen van het framework van uw website (structuur, functionaliteiten, navigatie, backup, beveiliging etc.)

Stap 3: Inhoud

Wat dan moet gebeuren is het verzamelen van alle benodigde content. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen en evt. videos. Teksten en afbeeldingen kunnen door u zelf worden aangeleverd. Mocht u hier geen ervaring in hebben of deze niet in bezit hebben dan kunnen wij altijd teksten voor u schrijven en foto’s maken. Tijdens de bouwfase kunt u uiteraard meekijken en waar nodig bijsturen.

Stap 4: Vindbaarheid (SEO)

Wat ons daarna rest is het laten indexeren van uw website door de Google zoekmachine, zodat uw website op een goede manier te vinden is. Indien u het belangrijk vind dat Google uw website kwalitatief als interessant beoordeeld (hoog rankt), bieden we een additionele dienst genaamd SEO (Search Engine Optimalisatie). Dit houdt in dat we uw belangrijkste website pagina’s en afbeeldingen voorzien van de juiste gegevens waar Google goed mee uit de voeten kan.

Stap 5: Final Go

Nadat alle content door ons is gecontroleerd en op uw website is geplaatst, geeft u een final go. U bepaalt dus het moment dat de website openbaar wordt gemaakt. 

Stap 6: Overdracht

Als laatste vind een overdracht van de website plaats. Na deze overdracht bent u eigenaar van uw website en de content. Na een training kunt u de website dan ook zelf onderhouden. Mocht u dit niet willen of kunnen, zijn we zeker bereid deze voor u te beheren en te updaten.

Let wel.

Geen enkel bedrijf kan u garanderen op de eerste pagina van Google terecht te komen. Ook wij helaas niet. Dit is namelijk van heel veel factoren afhankelijk. Wel kunnen we ervoor zorgen dat hier het maximale uit gehaald wordt voor uw bedrijf of organisatie

Voorbeelden uit ons Portfolio

Scroll naar top