Professionele communiefotografie
Voor de liefde van kind zijn, blijdschap en emotie.

Spontane communiefotografie Limburg

Enthousiast over de eerste communie van jullie dochter of zoon?
​De beste manier om jouw familie en vrienden over de eerste heilige communie van jullie kind te vertellen, is door mooie en originele foto’s te delen. Neem geen genoegen met smartphoneportretten. Laat de beste communiefoto’s door een professioneel fotograaf maken. Als fotografen maken we graag beelden van kinderen! Ze zijn schattig en energiek. We beloven ze te laten ontdooien voor de camera en hun glimlach en karakter vast te leggen. We kunnen alles fotograferen, van klassieke, tijdloze portretten tot meer eigentijdse, leuke en ontspannen sfeerbeelden. Wij zetten ons in voor kwaliteit, variatie en creativiteit.

We laten jullie kind, kind zijn
We denken mee en zijn creatief
Flexibel in het maken van afspraken
We zijn opgewekte fotografen
Foto’s binnen een week geleverd
Betaalbare kwaliteit
communie fotograaf communiefotografie limburg Maastricht Heerlen kerkrade landgraaf Geleen Sittard

Portret- en Familie shoot

Uiteraard wil je foto’s hebben van jullie kind in de nieuwe mooie outfit. Wij maken daarom een mooie fotoserie van jullie communicantje op een zelf gekozen locatie. Natuurlijk kunnen we ook familiefoto’s maken of met alleen broertje(s) of zusje(s). 

De totale reportage zal dan ca. 1-1,5 uur duren.
We hanteren geen reiskosten tot 10 km vanaf Elsloo. Verder dan de 10 km cirkel rekenen we € 0,35 per km.

communie fotograaf communiefotografie limburg Maastricht Heerlen kerkrade landgraaf Geleen Sittard

Portret- en Ceremonieshoot

Dit pakket bestaat uit een portretshoot vooraf (dezelfde dag) en de kerkceremonie incl. een leuke groepsfoto. De kosten kunnen natuurlijk onder de ouders verdeeld worden.

De totale reportage zal dan ca. 3 uur duren.
We hanteren geen reiskosten tot 10 km vanaf Elsloo. Verder dan de 10 km cirkel rekenen we € 0,35 per km.

Wij laten uw kind nog kind zijn!

Ze zeggen dat niets 100% zeker is. Maar wij zijn er 100% zeker van dat we de vreugde en persoonlijkheid van uw kind kunnen vastleggen. Tijdens onze eerste communiefotosessies zorgen we ervoor dat de kinderen zich zo op hun gemak voelen, lachen en vooral plezier hebben. Dit alles met een natuurlijke en typische stijl van een dag die net zo speciaal is voor kinderen als voor de ouders en opa en oma.

Hoe gaan we te werk?

We zoeken samen naar een geschikte locatie. Dat kan in jullie tuin maar net zo goed kan de shoot op een park, dorpskern of een coole locatie zoals een sportveld of een omgeving met bv. graffiti werk.
De communiedag zelf staat natuurlijk vast maar een portretsessie kan op de dag van de ceremonie zelf of in overleg op een andere dag. Jullie ontvangen de, door ons, geselecteerde en bewerkte foto’s, binnen 1 week via WeTransfer. Wij drukken de foto’s zelf niet af maar verwijzen door naar kwaiteitsfotolab Vakcolor in Buchten. We zijn flexibel in het maken van afspraken en kunnen op weekdagen maar ook in het weekend.

communie fotograaf communiefotografie limburg Maastricht Heerlen kerkrade landgraaf Geleen Sittard
Scroll naar top