Bedrijfsfotografie
Bedrijfsreportages | Profielfoto's | Interieur
Architectuur | Bouw | Bedrijfsevenementen

Sterke kleuren, moderne stijl en frisse looks. Wij zijn professionele fotografen die opvallende beelden maken. Of het nu gaat om profielfoto’s, evenementfotografie of bedrijfsreportages, onze levendige, gedurfde stijl zal opvallende commerciële foto’s opleveren en u helpen zich te onderscheiden van de concurrentie.

Bedrijfsfotografie betreft de wereld van handel, reclame en industrie. Of u nu een (inter)nationaal, lokaal reclamebureau of een klein tot groot bedrijf runt, wij kunnen voor u de benodigde reclame-, interieur-, lifestyle- of portretfoto’s maken. Foto’s die worden opgemerkt, helpen uw bedrijf, werk of service te promoten. We houden ervan om het DNA van uw bedrijf in uw foto’s te integreren. Bedrijfsfotografie moet de persoonlijkheid van een persoon tonen, een product of dienst verkopen of uw mooie bedrijfsfeest op een onvergetelijke manier in beeld brengen. Het moet werken voor u en uw bedrijf. Wanneer u de aandacht van uw publiek hebt, moeten afbeeldingen deze kans benutten om een boeiende boodschap over te brengen.

Blader door de onderstaande galerijen om een idee te krijgen van wat mijn fotografie voor u kan doen.

Bedrijfsreportages

Bij een bedrijfsreportage worden de activiteiten van uw bedrijf in beeld gebracht d.m.v. een serie foto’s. Dit kan bijvoorbeeld door uw medewerkers tijdens hun werkzaamheden te fotograferen. Dit geeft tegelijkertijd een persoonlijker tintje aan zo’n reportage. Gezamelijk zullen we uw wensen en ideeën bespreken en indien mogelijk in beeld brengen. 

Interieur

Bij interieurfotografie wil je de kijker het gevoel geven dat deze zelf in de ruimte aanwezig is. Daarbij is het de kunst om het interieur van uw huis of bedrijf authentiek en realistisch over te laten komen. We kunnen de functie en ontwerp van een ruimte vanuit verschillende invalshoeken en perspectieven tonen. Dit kan op ooghoogte zijn of  we kunnen zeer lage camerastandpunten gebruiken om bijvoorbeeld de aandacht te trekken naar een prachtig plafond. In alle situaties behouden we verticale lijnen en proberen we horizontale lijnen te behouden. 

Architectuur

Bij architectuurfotografie is het de kunst om de buitenzijde van uw huis of bedrijf authentiek en realistisch te tonen. Om dit te bereiken fotograferen we vanuit verschillende invalshoeken en perspectieven. In alle situaties behouden we verticale lijnen en proberen we horizontale lijnen te behouden.

Bouw

Wij werken samen met bouwbedrijven – groot of klein – met onderaannemers en civieltechnische adviseurs en bieden beelden van topkwaliteit voor uw specifieke diensten of producten. Denk hierbij aan professioneel fotomateriaal tbv portfolio, voortgangsrapportages, reclame, brochures, aankleding van kantoorpanden, etc.

Steden

We zijn altijd gefascineerd geweest door stadsgezichten. Er zijn talloze manieren om stadsgezichten te fotograferen, maar hoe het ook wordt gedaan, er zijn enkele dingen die ze allemaal gemeen moeten hebben: ze moeten er cool uitzien, ze moeten in het meest fantastische licht worden gemaakt en ze moeten de locatie herkenbaar in beeld brengen. We gebruiken soms lange belichtingstijden om het beschikbare licht te “verzamelen”, welke een gevoel van beweging geeft en de scènes doordringt met een subtiel, sfeerlicht. Stadsfoto’s moeten het levende stadsgevoel ademen.

Scroll naar top