Autofotograaf Limburg

Autofotograaf Limburg. Gespecialiseerd in het fotograferen van luxe en klassieke auto’s op locatie of bij u thuis. Als kunstwerk of verkoop. Gevestigd in het Limburgse Elsloo (gemeente Stein). Ons doel is om het ware karakter en geest van deze juweeltjes te laten zien. Als autofotograaf Limburg maken we mooie herinneringen voor bedrijven en particulieren. Van luxe auto’s, klassieke auto’s, sportauto’s, 4×4-fotografie maar ook van automobiel evenementen. Enkele voorbeelden voor het gebruik van onze foto’s:

  • Een portfolio met afbeeldingen voor bv. verzekeringsdoeleinden;
  • Een portfolio met afbeeldingen om te helpen bij de verkoop van een auto;
  • Ingelijste kunstwerken voor thuis-, kantoor- of garagemuren of een hoogwaardig bedrukt ‘salontafel’-boek om uw auto te laten zien.

Of u nu op zoek bent naar een kleine selectie afbeeldingen of een uitgebreide portfolio van uw auto, wij werken discreet zonder complicatie of poespas bij u thuis of op een alternatieve geschikte locatie.

Na een eerste gesprek om uw vereisten vast te stellen, ontmoeten we elkaar op de gekozen locatie en besteden we tussen de 2 en 8 uur (afhankelijk van uw vereisten) om uw auto vanuit verschillende hoeken te fotograferen, inclusief een selectie van ‘detail’-afbeeldingen die mogelijk uniek zijn naar uw auto. De afgesproken datum en tijd voor de shoot moet mogelijk worden aangepast, afhankelijk van het soms geweldige Nederlandse weer. Nadat we samen uw auto hebben gefotografeerd, ontvangt u, via WeTransfer een selectie van volledig bewerkte afbeeldingen in hoge resolutie voor persoonlijk gebruik. 
Wij bieden ook een volledige fotografieservice voor klassieke autodealers en -makelaars die op zoek zijn naar een portfolio met afbeeldingen om te helpen bij de verkoop van uw auto’s, of dat nu online of in print is.

Meer dan 10 jaar ervaring in autofotografie;
Meedenkend, creatief en origineel;
Flexibel in het maken van afspraken en uitvoering;
Prettig in omgang volgens onze klanten.

Brons

€250,- excl. 21% BTW
5 Hoge Resolutiebeelden
Een reportage op locatie van maximaal 2 uur.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

Zilver

€400,- excl. 21% BTW
10 Hoge Resolutiebeelden
Een reportage op locatie van maximaal 2 uur.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

Goud

€600,- excl. 21% BTW
20 Hoge Resolutiebeelden
Een reportage op locatie van maximaal 4 uur.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

Platina

€800,- excl. 21% BTW
50 Hoge Resolutiebeelden
Een reportage op locatie van een hele dag.
Reizen naar locatie: €0,40/km.

Scroll naar top