Blog artikelen over fotografie

Ik schrijf blog artikelen over fotografie om de simpele reden dat ik het delen van fotografie kennis ontzettend graag doe en belangrijk vind. Vandaar ook deze blogartikelen doorverwijzen naar de foto communitees waar ze voor geschreven zijn; Fotoclub.nl en Photofacts.

Ik weet dat ik nooit een perfecte blogger zal zijn. Ik schrijf hoe ik denk, hopelijk op een aangename, begrijpelijke manier. Soms zitten er typefouten en grammaticale fouten in mijn blogs. An sich vind ik dat niet zo erg, hopelijk jij ook niet ;-).

 • Maar ik schrijf blog artikelen over fotografie omdat het voor mij een kans is om mijn persoonlijke lessen, ideeën en ervaringen met anderen te delen. Ik blog omdat het naar mijn idee een effectieve vorm van communicatie en publicatie is.
 • Ik blog omdat ik voel dat schrijven een van de doelen in mijn leven is.
 • Ik blog omdat ik zelf beter leer als ik erover schrijf. 
 • Ik blog iedere keer weer alsof het mijn laatste blog is. Ik wil niet wachten tot ik op mijn sterfbed lig. Ik wil de lessen delen die ik tot nu toe heb geleerd. En ik wil delen waar ik momenteel aan werk, waar ik momenteel aan denk; meestal onvolmaakte dingen in uitvoering.
 • Ik schrijf blog artikelen over fotografie omdat het sneller gaat dan boeken schrijven.
 • Ik blog, omdat ik meer mensen wil aanmoedigen om kennis niet voor zich zelf te houden.

Ik beschouw mezelf niet echt als een blogger. Ik zie mezelf gewoon als een leergierig persoon, die graag deelt wat hij heeft geleerd.

 • Ik schijf blog artikelen over fotografie voor vrijheid, voor ideeën en om anderen te inspireren. Ik blog om informatie voor fotografen te creëren die echt nuttig is. Ik blog omdat ik vind dat informatie open, gratis en gemakkelijk toegankelijk moet zijn.
 • Ik blog omdat het helpt bij het opbouwen van een netwerk van gelijkgestemde denkers, lezers, schrijvers, bloggers, fotografen en gepassioneerde zielen.
 • Ik blog over wat ik zelf zou willen lezen.
 • Ik blog als een manier om verveling en luiheid tegen te gaan.
 • Ik schrijf blog artikelen over fotografie omdat ik eigenaar ben van deze website ik wel gecensureerd kan worden op sociale media maar niet hier dus.

Dus waarom ik Blog? Voor jullie.

Scroll naar boven